Dodaj do ulubionych

Sylwester na rynku

IP: *.atol.com.pl 29.12.06, 10:41
Największą atrakcją w tej wiejskiej imprezie, będzie występ Sołtysa czyli
naszego Ryszarda Zembaczyńskiego!!!Co do wydatków, naprawdę nie wiem co może
kosztować 60tyś zł?. 1000zł-DJ, 6tyś-ognie sztuczne,10tyś-ochrona. Resztę
pieniędzy ratusz wyda na premie dla organizatorów tej ,,niezapomnianej
imprezy,,!!!Polecam rynek i sylwester we Wrocławiu lub Krakowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kreem Re: Sylwester na rynku IP: *.niebo.net 29.12.06, 14:10
      scena, nagłośnienie, oświetlenie, punkt medyczny - naprawde to nie jest tanie.
      • Gość: kika Re: Sylwester na rynku IP: *.chello.pl 29.12.06, 15:46
        Sylwester w Krakowie czy Wrocławiu to sobie w telewizji lepiej zobaczyć, bo na
        miejscu to pewnie igły nie będzie można gdzie wsadzić.
        • Gość: Hose a co będzie we Wrocławiu ciekawego ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 17:20
          bo w Opolu to już wiem, że nic ciekawego,ale Wro może okazać się niezłą
          alternatywą. tylk oco tam będzie..?
    • Gość: Ranking Opolski Re: Sylwester na rynku IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.06, 18:35
      Także życzymy wszystkim udanej zabawy
      Redakcja Rankingu
      www.magiczna.ovh.org/rankingopolski.htm
    • Gość: ja wiem Re: Sylwester na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 18:56
      taaaak??? to znajdź geniuszu ochronę za 10 tyś. w liczbie określonej w ustawie
      o bezpieczeństwie imprez masowych, znajdź. Sama ochrona 40 tyś, lekarz pewnie
      ze 2 tyś(razem z karetką), straż pożarna (wóz bojowy) ze 3 tyś, pokaz
      pirotechniczny 10 tyś.......i co widać, że w życiu nic podobnego nie
      organizowałeś......a popuchasz dyrdymały......aż dym leci
      Dobrego nowego roku!!!!!!!
      • Gość: dodo Re: Sylwester na rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 10:00
        mysle ze wiekszosc tej kasy faktycznie pojdzie na zapewnienie bezpieczenstwa i
        porzadku niz na te watpliwej jakosci atrakcje, ktore czesc z Was doswiadczy na
        rynku. nie wiem, czy cena jest zawyzona, ale to co napisales wydaje mi sie
        sensowne. dorzuc jeszcze do tego sprzatanie.

uwazam tylko, ze pomysl ze specjalnym miejscem na odpalanie petard jest
        idiotyczny. w zeszlym roku po osmanczyka lataly petardy i rakiety na wysokosci
        glow i widzialem jak pare osob spie..lo przed fajerwerkami, chociaz sami ich
        nie odpalali. zdecydowanie ryzykowna decyzja, kto poniesie odpowiedzialnosc,
        jezeli cos sie stanie? osobiscie to zakazalbym wogole odpalanie czegokolwiek i
        gdziekolwiek na rynku, na imprezie masowej i od razu sluzby porzadkowe powinny
        takie osoby wypie..c. bylem tam kiedys na sylwestrze i zamiast gapic sie na
        to co sie dzialo na scenia ogladalem sie caly czas za siebie, zeby nie oberwac
        butelka albo nie odleciec na jakiejs petardzie czy innym gownie. glupi pomysl.
    • sceptyk31 Sylwester na rynku 29.12.06, 21:03
      Dość skromnie sobie poczynacie. Jedżcie do Wrocławia.

www.rdomin.com/
    • Gość: br Sylwester na rynku IP: *.zwm.punkt.pl 29.12.06, 21:48
      nie ma nic gorszego niż sylwester na rynku, czy to w opolu, gdansku, warszawie
      czy ozimku
      • Gość: kfoka Re: Sylwester na rynku IP: *.opole.internetia.pl 29.12.06, 22:44
        w ozimku nie ma rynku
    • Gość: 4.5% Re: Sylwester na rynku IP: *.chello.pl 30.12.06, 02:14
      Rynek to miejsce publiczne. Czy może ktoś z Ratusza zmienia na ten wieczór
      przepisy? Co to znaczy ..."uczestnicy zabawy mogą liczyć na wyrozumiałość służb
      porządkowych"... Kto zezwala na pijaństwo w miejscu publicznym, pod życzliwym
      okiem pilnującej policji? Czy zezwala dyrektor MOK Rafał Poliwoda, czy też
      Alina Bruska? Może przyzna się publicznie, z nazwiska, bo bierze tym samym
      odpowiedzialność za wszystko co się wydarzy. Wesołego uchlewania się pod
      nadzorem!
    • Gość: bozia Re: Sylwester na rynku IP: *.chello.pl 30.12.06, 23:48
      Strasznie droga ta impreza!-szkoda kasy.Drogo, ale bawcie się dobrze.Zdrówka w
      Nowym Roku.Bozia.
      • Gość: juhas Sylwester nie na rynku IP: *.zwm.punkt.pl 31.12.06, 08:12
        A nasze imprezy piwnicowe zawsze świetnie się udają. Znowu Pan Wiesio spod
        ósemki przyniesie "jagodziankę na kościach", którą baronowa He będzie
        zachwycona. Prezesówna D. jak zawsze uświetni imprezę rozbieranym wiciem się na
        rurze (kanalizacyjnej). Posterunkowy R. i inżynier K. bedą śpiewali w duecie
        arie operowe. Doktorowqa Pi (ale to już dopiero około 2 w nocy) będzie
        trzaskaóła po pysku swojego małżonka - mówię Wam, efekty dźwiękowe
        niezapomniane. Dziunia B. będzie jak zawsze domagała się seksu na śniegu (i
        wszyscy obejdą się smakiem, no bo skąd jej wziąść śnieg ?). A rano wspólnie
        zaśpiewamy pod balkonami naszym sąsiadom z bloku jakąś kołysankę. Acha byłbym
        zapomniał. Syn kierownika M. obiecał ze swoimi kolegami, że nam tym razem
        petard nawtykają, to i darmowe efekty pirotechniczne też będziemy na imprezie
        mieli.
        Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
        • Gość: citizen Re: Sylwester nie na rynku IP: *.centrum.punkt.pl 31.12.06, 09:31
          Świetny tekst satyryczny Juhasie. Czyżby nam się rodził w nowym roku, nowy
          talent literacki???
          • Gość: juhas Re: Sylwester nie na rynku IP: *.zwm.punkt.pl 31.12.06, 11:56
            W naszych piwnicach organizowaliśmy już Pierwsze mistrzostwa Opola w
            Dramatycznym Żuciu Gumy Na Odległość i zawody w Beznadziejnym Biciu Piany
            Jednym Palcem. Teraz po prostu przyszła kolej na takie sobie zwykłe powitanie
            Nowego Roku.
            • Gość: NIE OBCIACH Re: Sylwester nie na rynku IP: *.zwm.punkt.pl 31.12.06, 12:17
              powitanie roku na rynku - czy to we wro czy krak, opolu to OBCIACH
    • Gość: bozia Re: Sylwester na rynku IP: *.chello.pl 01.01.07, 11:41
      Jak było?
      • Gość: Sylwek Re: Sylwester na rynku IP: *.atol.com.pl 01.01.07, 12:29
        I ten pryszczaty grubasek,który w zeszłym juz roku dorwał się nie wiadomo skąd
        do tv.Słyszeliście co powiedział?"To nieprawda,że w Opolu na rynku nie będzie
        gwiazd.Bądą największe gwiazdy,tylko że z płyt"No debil.Debil.Gratulacje dla
        TVP3.Skąd wy bierzecie takich debili?
        • Gość: ja wiem Re: Sylwester na rynku IP: *.atol.com.pl 01.01.07, 12:36
          robią castingi w Branicach.
          • Gość: fgh Re: Sylwester na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 15:46
            branice już nie istnieją,tak kwoli scisłości.he,he wariacie,lecz sie sam imho:)
            • Gość: vho Re: Sylwester na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 16:54
              Sylwester we Wrocku taki sobie.Nie to co u nas. Wiadomo stolica polskiej
              piosenki z największą gwiazdą Ryszardem H. no i jego chórem tygrysków.Nic tylko
              wyć się chce.
              • Gość: egol Re: Sylwester na rynku IP: *.zwm.punkt.pl 01.01.07, 17:41
                sylwek we wro okazał sięwielkim niewypałem
                zgodnie stwierdziłą około 250osobowa rzesza Opolan, która wybrała się w tym celu
                pociągiem PKP

było na prawdę mało zadowolonych, strata czasu
                • Gość: citizen Re: Sylwester na rynku IP: *.centrum.punkt.pl 01.01.07, 19:32
                  Potwierdzam, do tego trzeba było uważać, żeby nie zarobić butelką w głowę.
                  Wybuchąjaca petarda o mało mi nie urwała jaj. Potem jakaś panienka oblała mnie
                  szampanem. Nie ma to jak w naszym kochanym Opolu.
                  • Gość: Dytylius Re: Sylwester na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 20:42
                    Tak się dzieje jak wiesniactwo kreuje "kulture"w Opolu

Połiwoda i pani co pracowała w NTO mierni ale wierni PO -STAREMU!
    • Gość: jacek Re: Sylwester na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 08:45
      byłam, widzialam, nudnawo było, petard mało, kiedys było więcej. stalismy na
      osmanczyka a petardy niemalże pod nogami wybuchały. największą atrakcją było jak
      sie nap....lać zaczeli o gościu tulipankiem oberwał w ucho chyba az sie krew
      przez jedną trzecią osmańczyka ciągneła. krwawił jak prosie. na szczescie słuzby
      uspokoiły panów. ot i taki był sylwester
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka