Dodaj do ulubionych

praca w firmie restal

02.01.07, 16:33
chcę złożyć podanie do tej firmy, ale najpierw chciałbym się dowiedzieć jakie
warunki pracy mnie tam czekają:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Edgar Re: praca w firmie restal IP: *.chello.pl 02.01.07, 18:10
      Złe!!!

Bedziesz musiał pracowąć od 7 rano do oficjalnie 15-stej, a nieofijalnie do 17 -
      18 a jak są zlecenia to jeszcze dłuzej.......

Daj sobie spokuj chłopie z restalem!!!

Pozatym mieszczą sie na zadupiu, bo aż w Bierkowicach, jakbys zapomniał kiedys
      sniadania do pracy to nawet niebedziesz gdzie miał sobie bułki kupic......

Syf kiła i mogiła - a zarobki ????? 1000 zł na rekę za 200 godzin pracy.

Ja osobiscie tam niepracowałem, ale powiedział mi jak tam jest ,,dobrze,, kolega
      który tam pracował.
      • ja_80 Re: praca w firmie restal 03.01.07, 20:32
        a na czym polega konkretnie praca w tej firmie?
        • Gość: Edgar Re: praca w firmie restal IP: *.chello.pl 03.01.07, 20:46
          Praca polega na produkcji znaków drogowych.

Muszisz się znać na ślusarce, umieć spawać, byc pokornym jak ciele, i gdy tak
          zechcą szefowie włazić w du..... i przychodzic do roboty także w niedziele.
          • Gość: Prezes Re: praca w firmie restal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 06:58
            Praca w niedzielę to nic takiego strasznego. Przecież większość z nas chce aby
            handel zapierdzielał 7 dni w tygodniu, to dlaczego nie miałby pracować w
            niedzielę Restal ? Aha, 7 dni w tygodniu jest be, jesli dotyczy to nas
            osobiście a nie "nas" jako narodu. ? Barany, jak się pracować nie chce , to
            wypierdzielać na zmywak do Londynu albi innego Dublina, lenie śmierdzące.
            • ja_80 Re: praca w firmie restal 05.01.07, 18:05
              troche kultury osobistej!!!
              po co te przekleństwa???
              chciałem się dowiedzieć konkretnych informacji o danej firmie a nie czytać
              obelg i wyzwisk
    • Gość: bozia Re: praca w firmie restal IP: *.chello.pl 04.01.07, 08:08
      Prezesunio!Myślę ,że nie jesteś pracodawcą,Przed takimi broń nas Boże.Szacunku
      p.....cie!
    • ja_80 Re: praca w firmie restal 08.01.07, 20:54
      dzięki Edgar za informacje.
      może jest ktoś jeszcze, kto zna klimat panujący w tej firmi lub tam pracował??
    • jerzyk30 Re: praca w firmie restal 22.04.07, 00:32
      jakie warunki cię czekają

otóż 2 zmiany po 12 h
      za 6 zł brutto
      • Gość: jackoo Re: praca w firmie restal IP: 82.160.19.* 22.04.07, 13:40
        Widać ,że propaganda w mediach trwa jak to brakuje specjalistów itp. Byłem w PUP
        - pytałem ...informatyków nie szukają itp. Te artykuły w gazetach to propaganda
        jakby brakowało ludzi do pracy to by nie płacili 6 zł. I jak wy chcecie budować
        infrastrukture do EURO 2012???.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka