Dodaj do ulubionych

polityka miasta

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 20:27
napisz co myslisz o radnych
Obserwuj wątek
    • Gość: Poeta Re: polityka miasta IP: 213.17.145.* 04.04.03, 22:16
      Myślę, że są fajni, zwłaszcza Żyła co od lat nie przytyła i SynOwiec co zamiast
      marynarki ma pokrowiec i i Chorzewski co pierdzi w deski i Kowalski co kasuje w
      kioskach laski i Watras co wyszywa arras i Ogonowska co ma w nosie włoska i
      Kwiatek co wygłąda jak bratek i Kłosowski co lubi pod pachami włoski i
      Trzepizur który nie gada "bzdur" i Wesołowski co wygląda jak amant włoski i
      Wiśniewski co ma szlafrok niebieski i Gudaniec co nie rzuca słów na szaniec i
      Sypień co przytył w styczeń i Szpakowska, która jest boska i Smagała, któremu
      nie opca jest gała i Gajkowa co śpiewa jak pugaczowa reszty zapomniałem przez
      co wierszyk zje..łem :)
      • Gość: ninalopo Re: polityka miasta IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 22:44
        Gość portalu: Poeta napisał(a):

> Myślę, że są fajni, zwłaszcza Żyła co od lat nie przytyła i SynOwiec co
        zamiast
        >
        > marynarki ma pokrowiec i i Chorzewski co pierdzi w deski i Kowalski co kasuje
        w
        >
        > kioskach laski i Watras co wyszywa arras i Ogonowska co ma w nosie włoska i
        > Kwiatek co wygłąda jak bratek i Kłosowski co lubi pod pachami włoski i
        > Trzepizur który nie gada "bzdur" i Wesołowski co wygląda jak amant włoski i
        > Wiśniewski co ma szlafrok niebieski i Gudaniec co nie rzuca słów na szaniec
        i
        > Sypień co przytył w styczeń i Szpakowska, która jest boska i Smagała, któremu
        > nie opca jest gała i Gajkowa co śpiewa jak pugaczowa reszty zapomniałem przez
        > co wierszyk zje..łem :)

A radnych jest aż ćwierć setki,
        mnóstwo natchnień tak dla poety jak i poetki.
        Siedzą sobie w Ratuszu,
        drinkują w John Bull'u dla animuszu.
        Ogólnie są piękni i wspaniali,
        tylko jacyś tacy mali.
        Wpatrzeni na czubek swych nosów,
        nie znoszą o sobie donosów.
        Siedzą i rządzą Opolem,
        jak nawaleni jabolem.
        Ale gdy chodzi o kasę,
        wykazują spec-klasę.
        Tylko niestety o własną,
        bo w dupie mają miasto!