Gość: luki IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 20:27 napisz co myslisz o radnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poeta Re: polityka miasta IP: 213.17.145.* 04.04.03, 22:16 Myślę, że są fajni, zwłaszcza Żyła co od lat nie przytyła i SynOwiec co zamiast marynarki ma pokrowiec i i Chorzewski co pierdzi w deski i Kowalski co kasuje w kioskach laski i Watras co wyszywa arras i Ogonowska co ma w nosie włoska i Kwiatek co wygłąda jak bratek i Kłosowski co lubi pod pachami włoski i Trzepizur który nie gada "bzdur" i Wesołowski co wygląda jak amant włoski i Wiśniewski co ma szlafrok niebieski i Gudaniec co nie rzuca słów na szaniec i Sypień co przytył w styczeń i Szpakowska, która jest boska i Smagała, któremu nie opca jest gała i Gajkowa co śpiewa jak pugaczowa reszty zapomniałem przez co wierszyk zje..łem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninalopo Re: polityka miasta IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 22:44 Gość portalu: Poeta napisał(a): > Myślę, że są fajni, zwłaszcza Żyła co od lat nie przytyła i SynOwiec co zamiast > > marynarki ma pokrowiec i i Chorzewski co pierdzi w deski i Kowalski co kasuje w > > kioskach laski i Watras co wyszywa arras i Ogonowska co ma w nosie włoska i > Kwiatek co wygłąda jak bratek i Kłosowski co lubi pod pachami włoski i > Trzepizur który nie gada "bzdur" i Wesołowski co wygląda jak amant włoski i > Wiśniewski co ma szlafrok niebieski i Gudaniec co nie rzuca słów na szaniec i > Sypień co przytył w styczeń i Szpakowska, która jest boska i Smagała, któremu > nie opca jest gała i Gajkowa co śpiewa jak pugaczowa reszty zapomniałem przez > co wierszyk zje..łem :) A radnych jest aż ćwierć setki, mnóstwo natchnień tak dla poety jak i poetki. Siedzą sobie w Ratuszu, drinkują w John Bull'u dla animuszu. Ogólnie są piękni i wspaniali, tylko jacyś tacy mali. Wpatrzeni na czubek swych nosów, nie znoszą o sobie donosów. Siedzą i rządzą Opolem, jak nawaleni jabolem. Ale gdy chodzi o kasę, wykazują spec-klasę. Tylko niestety o własną, bo w dupie mają miasto! Tak więc niestety kochani, ogólnie są do bani! Odpowiedz Link Zgłoś