Gość: xxx IP: *.atol.com.pl 11.01.07, 09:34 Bardzo ładnie 5+; róbcie sobie dalej laurki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Blog szkolnego pedagoga IP: *.centrum.punkt.pl 11.01.07, 10:04 Dobrze, że są ludzie , którzy kochaja swoją pracę, a zawód traktują jako pasję.Myślę, że potrzebujemy informacji pozytywnych, bo w większości słyszy się o tym co złe. Mamy wielu Polaków uczciwych, sumiennych i warto o nich też pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaruś Re: Blog szkolnego pedagoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 01:12 no to dawać mi ten blog, poczytam sobie to moze zasnę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Blog szkolnego pedagoga IP: *.punkt.pl 12.01.07, 09:42 czytając taki komentarz,wiele można powiedzieć o tobie i twoim stosunku do zycia, znajomych, ludzi, bliskich. Można napisać' dawać tego gościa, przeczytałem jego komentarz i wiem o nim wszystko- profilaktycznie 2 lata paki, może sie opamięta, a może to za mało."Nie , nie szkoda naszej kasy, nie ma co takiego żywić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Blog szkolnego pedagoga IP: *.chello.pl 12.01.07, 16:54 a może adres do bloga? może człowiek wykorzysta coś w swojej pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Blog szkolnego pedagoga IP: *.chello.pl 13.01.07, 21:17 No cóż to za nowość-internet służy do takich rzeczy<komunikacji>.Fajnie,że wykorzystuje go w pracy.Jeśli wykorzystujemy inne formy niż te z których korzystają nasze dzieci to dotarcie do nich ma małe szanse powodzenia.Uczmy się od młodzieży<moja córa przekonała mnie także do komputera i pisania Sms- ów>.Wielokrotnie przezkoczenie myślowe dla wielu stanowi duży problem<mamy ten konfort ,że mamy za sobą jakieś doświadczenie życiowe,imożliwość aktywnego młodzieńczego myślenia.>Powodzenia w pracy<byle owocnej>. Odpowiedz Link Zgłoś