Dodaj do ulubionych

Blog szkolnego pedagoga

IP: *.atol.com.pl 11.01.07, 09:34
Bardzo ładnie 5+; róbcie sobie dalej laurki.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Blog szkolnego pedagoga IP: *.centrum.punkt.pl 11.01.07, 10:04
      Dobrze, że są ludzie , którzy kochaja swoją pracę, a zawód traktują jako
      pasję.Myślę, że potrzebujemy informacji pozytywnych, bo w większości słyszy się
      o tym co złe. Mamy wielu Polaków uczciwych, sumiennych i warto o nich też pisać.
      • Gość: Czaruś Re: Blog szkolnego pedagoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 01:12
        no to dawać mi ten blog, poczytam sobie to moze zasnę...
        • Gość: gośc Re: Blog szkolnego pedagoga IP: *.punkt.pl 12.01.07, 09:42
          czytając taki komentarz,wiele można powiedzieć o tobie i twoim stosunku do
          zycia, znajomych, ludzi, bliskich. Można napisać' dawać tego gościa,
          przeczytałem jego komentarz i wiem o nim wszystko- profilaktycznie 2 lata paki,
          może sie opamięta, a może to za mało."Nie , nie szkoda naszej kasy, nie ma co
          takiego żywić.
          • Gość: opolanin Re: Blog szkolnego pedagoga IP: *.chello.pl 12.01.07, 16:54
            a może adres do bloga? może człowiek wykorzysta coś w swojej pracy :)
    • Gość: bozia Re: Blog szkolnego pedagoga IP: *.chello.pl 13.01.07, 21:17
      No cóż to za nowość-internet służy do takich rzeczy<komunikacji>.Fajnie,że
      wykorzystuje go w pracy.Jeśli wykorzystujemy inne formy niż te z których
      korzystają nasze dzieci to dotarcie do nich ma małe szanse powodzenia.Uczmy się
      od młodzieży<moja córa przekonała mnie także do komputera i pisania Sms-
      ów>.Wielokrotnie przezkoczenie myślowe dla wielu stanowi duży problem<mamy ten
      konfort ,że mamy za sobą jakieś doświadczenie życiowe,imożliwość aktywnego
      młodzieńczego myślenia.>Powodzenia w pracy<byle owocnej>.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka