Dodaj do ulubionych

REAL- to już przesada !!!!

IP: 213.17.145.* 28.01.07, 18:36
parking nieodsnieżony kompletnie !!! Natomiast wózków w środku sklepu nie ma,
są na zewnątrz, tylko że nie sposób ich dopchać do sklepu z powodu
nieodsniezonego śniegu!!!! Pani kierownik sklepu... TRAKTUJE PANI NAS JAK
BYDłO !!! ŻąDAMY PRZEPROSIN NA łAMACH PRASY ,RADIA I TELEWIZJI... DZIENNIKARZE
PROSZE ZAJMIJCIE SIę SPRAWą TAKIEGO TRAKTOWANIA KLIENTOW PRZEZ KIEROWNICZKE
REALA... JA NIE POPUSZCZE TEJ BABIE !!!
Obserwuj wątek
    • jawor10 Re: REAL- to już przesada !!!! 28.01.07, 19:58
      A kto Ci każe tam kupować - masz wiele innych gdzie jest większa kultura
      Poczekaj na Caerffoura na Malince
      • zorina Re: REAL- to już przesada !!!! 28.01.07, 21:29
        Mnie także dziwi powyższy post...

Jak komuś nie zależy na klientach, to ich traci. Chyba, że większości ten
        zalegający śnieg nie przeszkadza i walą do Reala tłumem... Wtedy kierowniczce
        się nie dziwię - po co wydawać kasę na odśnieżanie? Klientów i tak dostatek :P
    • Gość: kura Re: REAL- to już przesada !!!! IP: 217.197.79.* 28.01.07, 20:51
      to idż teraz. Już rozmokło Ha ha ha.
      • Gość: Hose a gdzie sanepid IP: *.zaodrze.punkt.pl 28.01.07, 21:31
        ja sie pytam co robisanepid? wózki nie widziały chemii a ni szczotki która by
        je umyła. Brune, a potem ludzie wkłądają do nich zakupy. Nieraz im sie bułki
        wysypią na dno wózka.. Real w Opolu powinno sie zamknąc również z powodu braku
        klimatyzacji. są nawiewy, ale lato tuż tuż i nie bedzie klimy. Brud również
        między regałami. Orzechy luzem w pojemnikach- ludzie wkładają tam brudne
        paluchy (niejedn wyjadają orzeszki z tych pojemników) a potem inni frajerzy
        (albo idioci, co ich nie wpuścili do MediaMarktu) kupują. Kolejki, spoceni
        ludzie. Kupujcie tu dalej. Ja spokojnie jade z rodzinką na Bielany do WRO
        (owszem-paliwo kosztuje),ale mam spokój, taniej, i większy wybór. Pozdrawiam
        realowców/
        • Gość: aaa Re: a gdzie sanepid IP: *.zwm.punkt.pl 28.01.07, 21:37
          i tłum przy kasach na bielanach tez masz
    • Gość: ElemKa Re: REAL- to już przesada !!!! IP: *.chello.pl 29.01.07, 00:27
      Ty, co tak psioczysz na Real ? Ja też go nie lubię i po prostu nam nie jeżdżę,
      no comments ! A Pani Anna i tak ma w nosie uwagi klientów, kasa leci bo polscy
      niemcy i tak wala tłumem i zostawiają w kasach góre szmalu, z czego niezły
      procent idzie do kierownictwa kieszeni ( czyli Pani ANNY). Po co więc
      odśnieżac ??
    • Gość: klient Re: REAL- to już przesada !!!! IP: 213.17.145.* 29.01.07, 09:22
      nie mam na tyle pieniedzy zeby pozwolic sobie omijac REAL z daleka, wy widze
      mozecie sobie na to pozwolic. kupuje pewne artykuly spozywcze dla dzieci, ktore
      w relau sa naprawde najtansze. nie wolno tak problemu stawiac: nie luhbie to nie
      jezdze. ta glupia kierowniczka i tak ma w d... ze ktos z was sie zbuntowal i nie
      jezdzi. tu trzeba cos z tym wreszcie zrobic do jasnej ciasne!!!!
      • Gość: Tanie ??/ Re: REAL- to już przesada !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:59
        Wcale nie tanie ! Real to jeden z najdroższych hipermarketów.
        A kierowniczka Anna ma w d... czy ktoś jeżdzi i czy nie jeżdzi bo jest śnieg
        na parkingu..

P.S. Tez tam nie jeżdże.
      • Gość: Zorina Re: REAL- to już przesada !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 11:40
        To zrób cos ,a nie tylko piszesz o tym.

Zadzwoń do Sanepidu, rzecznika praw konsumenta albo NTO. Im więcej interwencji
        tym lepiej, Pisanie na forum problemu nie rozwiąże.
        • Gość: , Re: REAL- to już przesada !!!! IP: *.chello.pl 29.01.07, 13:32
          Ku.., do Zembatego piszcie ! To jego sprawa.
          • Gość: A Re: REAL- to już przesada !!!! IP: *.chello.pl 29.01.07, 21:01
            A kible zaszczane
          • Gość: chello Re: REAL- to już przesada !!!! IP: *.centrum.punkt.pl 30.01.07, 17:17
            Pomyliłeś się gościu - real jako monopolista i problemy dla klientów z tym
            zwiazane, to nie sprawa prezydenta Zembaczyńskiego.

A wiesz kto się przyczynił do ugruntowania realowskego monopolu w Opolu???
            Czy wiesz kto zabiegał o to, by nie powsatała konkurencja dla reala???
            Czy wiesz kto nie dopuścił do powstania hipermarketu Tesco???

Jeśli znasz odpowiedź na te pytania, to wiesz już kto jest winien.
            Jeśli nie znasz odpowiedzi, to poproś, a odpowiem.

P.S. Wybaczam Ci niewiedzę.
      • Gość: DivX Re: REAL- to już przesada !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 10:25
        Tylko konkurencja i to ostra może coś zmienić. Ale nie liczmy na to. sieci w
        Polsce ubywa, dochodzi do konsolidacji rynku. A potem zmowa cenowa i będa nas
        doić.
    • Gość: IKA Re: REAL- to już przesada !!!! IP: 217.197.79.* 29.01.07, 21:13
      A KONKURENCJI BRAK OD KILKU DOBRYCH LAT CHYBA KTOS MA W TYM INTERES!
      • Gość: nota_bene Re: REAL- to już przesada !!!! IP: *.centrum.punkt.pl 04.02.07, 14:15
        Są w Opolu tacy, którzy się domyślają, albo nawet wiedzą, kto ma w tym interes,
        aby real nie miał w Opolu konkurencji. Nazwiska do wiadomości prokuratury.
    • Gość: Ptaszor "nieodśnieżonego śniegu" ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:51
      dziwne jakieś sformułowanie. Chyba, że autor wzburzony był deko.
    • Gość: malkontentom NIE Re: REAL- to już przesada !!!! IP: *.atol.com.pl 29.01.07, 23:35
      Ło matko, znowu jakiś malkontent dorwał się do klawiatury! Ciekawe, czy chodzi
      tylko o nieodśnieżony parking przy realu, czy może bardziej o osobiste
      porachunki z kierowniczką sklepu? Zresztą, co za różnica, jeśli coś nie pasuje
      można zaopatrywać się w malutkich, osiedlowych sklepikach. Co innego, gdyby
      ktoś zmuszał Ciebie do kupowania w tym sklepie, jak na przykład do uiszczania
      składek na opiekę zdrowotną, która jest pod psem i w odniesienu do której
      krytyka jest w pełni uzasadniona, ale tak, chłopie, gdy masz wolny wybór,
      zupełnie nie rozumiem Twojego gorączkowania się! I po co?
      • Gość: ja Re: REAL- to już przesada !!!! IP: 217.197.79.* 30.01.07, 00:37
        brudne koszyki w realu wołaja o sanepid (aż sie kleja z brudu) no i wsadzanie
        dużych dzieci do wózka z ich brudnymi buciorami - to powinno być zakazane!!!!!!!
        • Gość: abdul Re: REAL- to już przesada !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:35
          hehe ...a "mała" Pani ze stoiska z wędlinami kaszle i rozpyla zarazki aż
          miło :))) .. a może to nie jest grużlica .

Chciałem kupić wedline ale się zniecheciłem :((
          • Gość: abdul Re: REAL- to już przesada !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:43
            Na wedlinach Panie opowiadają sobie ,oczywiście tak żeby klieci słyszeli ,
            dowcipy ,jak to jedna Pani kazała sobie nawazyć 600 g kiełbasy. Kiedy już towar
            był na ladzie to zwróciła uwagę że to nie o tę wędline jej chopdziło .
            No to poprosiła o kolejną znowu 600 g..

...no to jej powiedzieła co o niej myslę. I wiesz co ? To zostawiła towar i ..
            uciakła . hahahaha

Takie teksty :((

Widac że personel sklepu niedoszkolony , a może kierownictwo również ?
            Tak samo kasjerki , ponure , wkurzone , na dzien dobry to tylko zerkają
            dziwnie.. No bo jaki dobry jak trzeba siedzieć za kasą ???

• Gość: info jeszcze troche!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 17:02
              jeszcze troche i szyld reala sie zmieni w Geant a tam zawsze jest czysciutko.
              • Gość: o kurde Re: jeszcze troche!!! IP: 217.197.79.* 04.02.07, 18:14
                o kurde, ale marudzicie. Ludzie to lbią- tłok, promocje, znajomych. Przychodzą
                grupkami. Nie biorą nawet koszyków, stoją i gadają. Znaczy fajnie jest i można
                się spotkać. A jakie promocje111 Nowa gra- trzeba odpowiedzieć ankieterowi i
                dostanie się kupon, na którym będą zaznaczać, że kupiłeś coś za 4 zł, a potem
                można za to coś dostać. Kuponów zabrakło już w pierwszy dzień. Znaczy STRZAŁ W
                DZIESIĄTKĘ. O to nam chodzi. Tego właśnie chcemy.
    • Gość: Ja Re: REAL- to już przesada !!!! IP: *.atol.com.pl 06.02.07, 01:09
      Nie spotkałam się w Realu z nieuprzejmością.Fakt...prawdą jest,że do kas są
      kolejki,ale to nie wynika z niedyspozycji kasjerów,tylko tłumu ludzi,którzy
      zakupują ogrom towarów.I jeszcze jedno-nie zdarzyło mi się,aby kasjerka nie
      powiedziała do mnie:DZIEN DOBRY"-to świadczy o kulturze,której jak tu widzę
      niektórym brak.Zycze więcej zrozumienia dla drugiego człowieka.Nikt nikogo nie
      zmusza do robienia zakupów w Realu,a więc.......?Pozdrawiam
      • Gość: sdf Re: REAL- to już przesada !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 09:53
        ZAPEWNE JESTEŚ KIEROWNIKIEM W REALU I DLATEGO PRACOWNICY SĄ UPRZEJMI I
        POLOCNI:))Aa NA SAM TWÓJ WIDOK JUŻ Z DALEKA WOŁAJĄ DZIEŃ DOBEREK :))

Niestety nie każdy ma to szczęście być poważanym w tym sklepie
        • Gość: Ja Re: REAL- to już przesada !!!! IP: *.atol.com.pl 06.02.07, 16:25
          sdf - kierownikiem REAL-a nie jestem i z daleka nikt mi się nie kłania,chyba,że
          spotkam znajomego.Może mam to szczęście,że poważany jestem w sklepie....może
          dlatego,że i ja jestem uprzejmy,miły.Pisałem już....więcej zrozumienia dla
          innych, wystarczy tylko chcieć....życzę miłego dnia i chęci zmiany swojego
          spojrzenia na ludzi....pozdrawiam
    • Gość: . Re: REAL- to już przesada !!!! IP: *.atol.com.pl 26.06.07, 19:48
      .
    • fernando_hidalgo Re: REAL- to już przesada !!!! 13.08.07, 19:01
      kocham wizyty w realu - ta klima robi mi dobrze!

poza tym - zauważyliście? zdjęli bramki przy wejściu jakiś czas temu, dlaczego?
      • Gość: A Re: REAL- to już przesada !!!! IP: *.chello.pl 13.08.07, 21:40
        zdjęli stare bramki to znaczy, że założą nowe
        Teraz z uwagi na tłum klientów wejści będzie z biletami
    • ptaszor.only Re: REAL- to już przesada !!!! 13.08.07, 19:38
      Z tego co Piszecie cieszę się, że nie jestem klientem tego przybytku.
      Ani innych temu (Realowi) podobnych.
      • Gość: am Re: REAL- to już przesada !!!! IP: 217.197.79.* 13.08.07, 20:51
        tylko ciekawe że tam tłumy... a osiedlowe się tłumią...
      • Gość: ja Re: REAL- to już przesada !!!! IP: 217.197.79.* 13.08.07, 22:06
        i ja się też cieszę!ale co to znaczy Ty i Ja ? a tłumy walą... nawet
        w Święta?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka