sceptyk31 06.02.07, 07:35 Zawiesić jego fotki przy wejściach do wszystkich malych banków, jak siebie zobaczy to sobie odpusci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc brawo dziennikarze! IP: *.171.88.52.crowley.pl 07.02.07, 16:19 teraz kazdy potencjalny przestepca wie jaki bank powinien okradac i jak sie zachowywac aby go nie zlapali. normalnie jestem zwolennikiem wolnosci slowa ale w tym przypadku uwazam ze autor, pan Mariusz Lodzinski, zlamal zasady etyki dziennikarskiej podajac tyle waznych dla przestepcy faktow. jezeli przy nastepnym napadzie ktos zostanie ranny bedzie to posrednio wina pana Mariusza. A za zwiekszone skladki na Fundusz Ubiezpieczen Bankowych lub wyzsze stawki ubezpieczenia komercyjnego banku Milinium zaplaca klienci! Odpowiedz Link Zgłoś
jack.flash Re: brawo dziennikarze! 07.02.07, 22:38 Ja bym sie nie martwil o dziennikarza. Przekazal co uzyskal od Policji. Podejrzewam, ze przestepcy wiedza co najmniej tyle. Nalezy napewno poprawic orzecznictwo sadowe oraz usprawnic dzialanie policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Przestępcy z Opola szuka już cała Polska IP: *.jmdi.pl 07.02.07, 16:19 Brawo dla tego sympatycznego przestępcy. który wykorzystuje absurd polskiego prawa - nieważne ile banków obrabowałeś to i tak dostaniesz najwyżej 10 lat. Skoro więc powiedział A to dlaczego nie ma powiedzieć Z ? Seryjnym przestępcom w Polsce nie grozi "amerykańskie" 300 lat pozbawienia wolności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wpieniony Re: Przestępcy z Opola szuka już cała Polska IP: *.cable.ubr05.perr.blueyonder.co.uk 07.02.07, 22:17 czesc. kolego przestępco jeśli to teraz czytasz to ja mam prośbę żebyś napadł na toruński oddział twego ulubionego banku. Tak się składa że pracują tam najgorsze lamusy które odmówiły zlikwidowania mi konta gdyż miałem przy sobie paszport a nie dowód osobisty. Musiałem jechać po dowód ponad 100 km do domu, straciłem przez tych cieci dzień i trochę kasy na przejazd. Lamusy na dodatek nie umiały uzasadnić swej odmowy twierdząc idiotycznie że "w regulaminie banku" jest napisane, że dowód tożsamości to dowód osobisty a paszport nie. Nie pomogło że miałem przy sobie kartę, legitymację studenta, znałem swój numer pesel, nr serii dowodu i hasło do konta. Aha, jak poprosiłem o pokazanie mi tego punktu w regulaminie to koleś mi wydrukował jakieś kartki z wypisami z przepisów o udzielaniu kredytów. Wcześniej ten pedalski bank zdążył wprowadzić opłaty za wszystko, wypłata w bankomacie banku - złotówka, wypłata (wpłata też) w okienku w oddziale gdzie mam konto (gdzie indziej zresztą też) - trzy pięćdziesiąt. Dla studenta to jest sporo. Napadnij ich pan, niech mają! Dziękuję uprzejmie z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Przestępcy z Opola szuka już cała Polska IP: 213.25.91.* 07.02.07, 16:31 "Rzecznik Banku Millennium Wojciech Kaczorowski uważa, że bandycie nie chodzi tylko o pieniądze" Kilka lat temu pracownik tego banku skopiował i sprzedał mafii bazę klientów. Bank tłumaczył się idiotycznie, że bazę przecież odzyskano a pracownik juz dawno nie pracuje (sprawa była głośna kilka lat temu, szeroko rozpisywały się o tym gazety. Wyciek odkryła policja, gdy złapała jakiegoś mafiosa. Ile kopii tej bazy zrobiono wcześniej tego nie wie nikt). Ten gościu to pewnie jakiś klient banku wpieniony na sprzedaż jego danych osobowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Przestępcy z Opola szuka już cała Polska IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.07, 16:43 wiecie ...to tylko u nas jest mozliwe zeby tyle razy banki rabowac i zeby policja go nie zlapala...co to za kraj, co to za panstwo ? dobrze ze mieszkam na zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
j666 "dopiero wtedy, gdy zostanie zatrzymany" 07.02.07, 17:03 Brawo, policja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: "dopiero wtedy, gdy zostanie zatrzymany" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 17:05 Ten włamywacz musi mieć niemieckie pochodzenie skoro jest taki nieuchwytny. Niemcom zawsze sie udaje bo mają lepszy rozum od polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm u was? *.cpe.net.cable.rogers.com IP: *.telprojekt.pl 07.02.07, 17:18 *.cpe.net.cable.rogers.com - gdzie to jest moze ktos powiedziec? to zaczne tam napadac na banki skoro nikogo nie lapia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: *.cpe.net.cable.rogers.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 17:34 najpewniej w kandzie Odpowiedz Link Zgłoś
jack.flash Rogers Communications z siedziba w Toronto lub 07.02.07, 22:52 jak kto woli w "Toroncie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Przestępcy z Opola szuka już cała Polska IP: *.121210.adsl.tele2.no 07.02.07, 17:20 Co za beznadziejne podejscie do sprawy. No i w koncu "u nas" czy "u was". Mysle, ze to moze byc jakas sprawa honorowa, w pewnym sensie, osobista. Jakis Arsen Lupin :)) Czlowiek wyraznie chce pokazac zarowno nieudolnosc policji, jak i kiepskie chyba zabezpieczenie banku. Z uwaga bede sledzic jego losy. Moze chce cos pokazac, cos udowodnic, albo sam chce kogos ukarac, a nie chodzi tu o same pieniadze, jak widac. Wyrok moze byc niesprawiedliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Przestępcy z Opola szuka już cała Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:09 On tylko wyrównuje rachunki.Pan prezes ma za dużo pieniędzy.Nikt tyle w Polsce nie zarabia.Ustawa kominowa w gorę jego nie dotyczy, w doł to 600zł miesięcznie tyle co na tacę daje w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
werrka Re: Sam się zgłosi jak ci z Zakopanego . 07.02.07, 18:14 Policjanci z Opola przyznają, że brana jest pod uwagę możliwość, iż to były pracownik Banku Millennium. A dlaczego nie rozwścieczony klient? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo to staly bywalec Casina Poland w Gdyni! IP: *.proxy.aol.com 07.02.07, 18:59 tam kazdego ogrywaja do suchej nitki-bo ruletka jest tam sterowana- i wtedy tylko banki napadac! bo co rusz potrzebna nowa kasa! powinno sie kasyna pozamykac -a bedzie znacznie mniej ludzkiej krzywdy! ta koncowka to akurat serio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg0,75 Re: Policjant o wzroście tylko 170cm? To możliwe? IP: *.net.autocom.pl 07.02.07, 20:21 Nie dość, że możliwe, to jeszcze dodatkowo obciążające. Przy takim wzroście można przecież spoglądać z góry na najwyższe władze państwowe, a te czegoś tego nie lubią (patrz zdymisjonowanie dwu najwyższych ministrów z partii rządzącej). Oczywiście doceniam wkład w weryfikację koncepcji o przynależności zawodowej rabusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były millerobol Przestępcy z Opola szuka już cała Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:34 ehm ehm ... że tak powiem mielle pisze się redaktorku przez dwa n. prawidłowe brzmienie nazwy to "Bank Millennium", niedouczku jeden. a policja niech zastawi sidła na tego sqrwiela. siedzą teraz ludki i się stresują przez takiego imbecyla, co robi skok życia na kilka złotych Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Przestępcy z Opola szuka już cała Polska 07.02.07, 21:12 Stawiam na sfrustrowanego pracownika Banku, nie koniecznie tego. Od jutra zmieni rabowana marke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohgra Przestępcy z Opola szuka już cała Polska IP: 85.249.229.* 07.02.07, 21:31 BO TO KIEPSKI BANK JEST!!!!! to milenium trzy lata temu dostalem falszywy banknot 100zlotowy i nikt nie chcial ze mna gadac!!!! potraktowali mnie jak oszusta! maja kiepskie, leniwe systemy kontrolne i slaby personeldobrze im TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Radia ZET Przestępcy z Opola szuka już cała Polska IP: *.as.kn.pl 07.02.07, 22:08 "Poszukiwany przestępca ma ok. 30-35 lat, 170 cm wzrostu, sylwetkę otyłą. Ubiera się w ciemne rzeczy". Ostatnio widziano go w okolicy pałacu prezydenckiego, w ciemnym sweterku ze złamaną ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
jack.flash Re: Przestępcy z Opola szuka już cała Polska 07.02.07, 22:46 "W tym roku jeździ już po całej Polsce. Tylko w styczniu napadł na banki w Opolu, Poznaniu i Łodzi. " Moze miec do pomocy brata blizniaka, sprawia wrazenie, ze jest w kilku miejscach jednoczesnie. No i ma "gebe jak Tatar d..." jak mawiala moja sasiadka. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Przestępcy z Opola szuka już cała Polska 07.02.07, 22:21 zuch chłopak! takimi małymi kroczkami zrealizujemy ideę państwa anarchicznego. Odpowiedz Link Zgłoś