Dodaj do ulubionych

dr Henzler ...

IP: *.tpnet.pl 20.02.07, 12:57
Czy ktos chodzi do Pani dr Henzler prywatnie?Zastanawim się czy w swoim
gabinecie wykonuje batania takie jak USG i gastroskopia?
Moze ktoś do niej chodzi i coś o nij napisze...Czekam na opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: denat Re: dr Henzler ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:30
      Słaba leczy jabłkami...popatrz jak wyglada medyk a bedziesz wiedział co wie o
      zdrowiu!
    • Gość: zośka Re: dr Henzler ... IP: 217.197.79.* 20.02.07, 21:47
      zadzwoń i spytaj.
      • Gość: natasza Re: dr Henzler ... IP: *.tpnet.pl 21.02.07, 13:59
        Oj jak bym chciała dzwonic to bym to juz zrobiła.

Chciałam poznac opinie jej pacjetów.
    • Gość: natasza Re: dr Henzler ... IP: *.tpnet.pl 22.02.07, 12:03
      a czy ona daje skierowania na gastroskopie ale nie odpłatne?
      • j2334 Re: dr Henzler ... 22.02.07, 12:14
        Pani dr.Henzler jest bardzo dobrym specjalista.Daje rowniez skierowanie na
        badanie u siebie na oddziale.taka mozliwosc tez istnieje.
        • Gość: natasza Re: dr Henzler ... IP: *.tpnet.pl 22.02.07, 20:29
          wiem ze jest dobra i dlatego chce do niej isc , tylko sie zastanawiałam czy zeby
          mi zrobiła gastroskopie nie odpłatnie to musiała by mnie połozyc na swoim
          oddziale...
          • Gość: "Polak mały" Re: dr Henzler ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:17
            Miałem okazje być pod opieką Pani Henzler. Naprawdę dobra specjalistka. Tylko
            często ma masę zadań i nie zawsze zabierze się za Ciebie od początku do końca.
            Więdzę ma dużą a sprzęt państwowy nawet nawet. Prywatnie na wizytę do niej
            czeka się średnio około miesiąca. Pani godna zaufania. Co do gastroskopii
            możesz ją wykonać w med-remie odpłatnie i szybko. Ale jeżeli możesz poczekać,
            polecam dr Henzler. W Opolu nie ma chyba lepszego specjalisty od układu
            pokarmowego. Jeżeli chcesz nie odpłatnie to musisz iść bezpośrednio do niej.
            Wiem jak ciężko leczyć się na państwówce, Polska szara rzeczywistość. Ale
            jeżeli masz możliwości najbardziej polecam prywatną przychodnie Euromedicare we
            Wrocławiu na Pilczyckiej. Tam masz full wypas i w cenie niewygórowanej. Wizyta
            u lekrza specjalisty około 50zł. Wizyta u profesora Lesczyszyna 110zł. Opieka
            i życzliwość nad pacjetem na najwyższym poziomie, podobnie jak w hotelu. To
            tyle. Powodzenia i dużo zdrówka życzę. P.s. Może kiedyś w końcu sprywatyzują
            służbę zdrowia to wszyscy odżyjemy. Euromedicare ma kontrakt z NFZ, więc też
            nie musisz płacić za badanie a jakość nie do porównania. Mają też oddział w
            Ozimku.
    • Gość: ja Re: dr Henzler ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 20:32
      idź do niej to ci wszystko powie a nie zawracaj głowy , zresztą jak można
      ufać opinii ludzi piszacych na formum, których zupełnie nie znasz. PARANOJA
      • Gość: Zośka Re: dr Henzler ... IP: 217.197.79.* 22.02.07, 22:11
        Powtarzam. Zadzwoń i spytaj.
      • Gość: natasza Re: dr Henzler ... IP: *.tpnet.pl 22.02.07, 22:36
        Ja rusz głowa...za wizyte sie płaci a ja nie mam tyle kasiory zeby iśc i sie
        wypytywac , jak bym nie miała celu to bym tu nie wypytywała.
        • j2334 Re: dr Henzler ... 22.02.07, 23:17
          Zeby zrobic badanie ,wcale nie musisz lezec na oddziale,Koniecznie musisz sie
          do niej dostac ,no i wtedy sie okaze jakie bedzie najlepsze wyjscie z tej
          sytuacji.Pozdrawiam
        • Gość: żołądkówa Re: dr Henzler ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 08:21
          Wielka specjalistka....phi. Tyle wie co przeczyta. Pare lat temu borykałam sie
          z choroba wrzodową. Dwa razy do niej szłam.Zmieniała mi lekarstwa.Wymęczyła
          badaniami.Dietami.Bez skutku. Po paru latach dowiedziałam sie z pism fachowych
          o bakteriach, które wywołują to schorzenie....Przeszłam na diete optymalną
          (duża ilość tłuszczu)zrobiłam kurację antybiotykową.I co....i od tamtej pory
          nie wiem co to ból żołądka. A pamietam jak pani wielka dr Henzler zalecała
          tylko warzywka na parze (ha ha co ja krowa?) suchy chlebek i żadnych smażonych
          potraw. Od kilku ładnych lat odżywiam się wg diety dr Kwaśniewskiego (nie mylić
          z prezydentem) i czuję że żyję. Gdyby wszyscy poszli po rozum do głowy i
          przestali słuchac domorosłych mędrców to rolnictwo i przemysł farmaceutyczny
          mogłyby paść na pysk. Życzę powodzenia w faszerowaniu się specyfikami dr
          Henzler. Nie namawiam nikogo na optymalność...każdy robi co chce.Ja jestem
          zdrowa.
          • Gość: fan Kwaśniewskiego Re: dr Henzler ... IP: *.chello.pl 23.02.07, 17:39
            Nareszcie coś mądrego.
            Taki lekarz, by żyć zaczyna "leczyć " jak adwokat - "bronić" .
            Im dłużej to robi,tym dłużej ma pacjenta, tym więcej ma od niego wyciągnie
            kasiory.
            Dlatego poleca jarzyny, warzywka, owoce wszystko lekkie i "nieszkodliwe".
            Masz rację, to dieta dla krowy a nie dla człowieka który z natury jest
            mięsożerny, bo jest ostatni w łańcuchu pokarmowym. Jestem od dawna fanem diety
            optymalnej dr Kwaśniewskiego.
            Prenumeruję jego miesiecznik - " Optymalni " i wiem że mówi prawdę.
            Przeczytałem jego wszystkie książki. Podobnie jak dziesiątki tysięcy ludzi
            ktorych wyleczył swoją dietą m. inn. nawet z (w powszechnym mniemaniu
            nieuleczalnej) cukrzycy i to nie lekami i chemią -jak leczą tacy "fachowcy"
            jak Helclerowa, ale zwyczajną dietą .
            Tak, tak - samą tłuszczową dietą optymalną. Nie chemią i lekami. Fee !
            Spróbuj a sama się o jej skuteczności przekonasz.

• Gość: zainteresowany Re: dr Henzler ... IP: *.tpnet.pl 23.02.07, 21:06
              A macie jakis link...?Jest cos w necie o tej diecie???(nawet sie rymuje;) )
          • Gość: ! Re: dr Henzler ... IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.07, 21:58
            a leczyc się z tej diety kwasniewskiego bedziecie pewnie w tutejszym szpitalu
            moze nawet na oddziale p.dr Henzler a nie u tego kwasniewskiego , co? Polecam
            sobie poczytac o skutkach awitaminozy w przebiegu tej diety i o patologicznych
            mechanizmach chudniecia w trakcie tej diety i o wynikach badan w kierunku
            miazdzycy u cukrzykow "leczacych" sie ta dieta. Nie ma cudów mości państwo.
            Zdrówka życzę.
    • Gość: żołądkówka Re: dr Henzler ... IP: *.centertel.pl 23.02.07, 21:28
      Na dobry początek...na nowe życie

www.dr-kwasniewski.pl/
      • Gość: zośka Re: dr Henzler ... IP: 217.197.79.* 23.02.07, 22:26
        no i widzisz Natasza? Masz odpowiedż na pytanie. Po co Ci gastroskopia. Jest
        przecież dieta Kwaśniewskiego.
        • Gość: natasza Re: dr Henzler ... IP: *.tpnet.pl 24.02.07, 08:43
          Zosiu ja tam dzwoniłam i mimo ze to prywatnie to czeka się tyle co do poradni z
          NFZ .I dowiedziałam się że w gabinecie nie ma USG i innych badań , tylko sama
          wizyta .Ale przeciez nie zadzwone tam i nie spytam "czy dostane darmowe
          skierowanie na gastroskopię"...A lekarze specjaliści sa rózni , jedni dają
          skierowania z NFZ (ale to chyba 1 na 100) , a inni (i to ta zdecydowana
          większość)wysyłaja odpłatnie .Więc chciałam zasiegnąć tutaj info.jak to jest u
          niej , bo po mam np.iść ona mnie tylko zobaczy i powie ze mam zrobić odpłatnie
          gastroskopię , ok zrobię i znowu do niej wrócę ...to bez sensu , bo ja sam
          dobrze wiem ze gastroskopię musze mieć wykonaną.

• Gość: Fan Re: dr Henzler ... IP: *.chello.pl 24.02.07, 11:57
            Nic nie kapujesz ? Tobie nie gastroskopia jest potrzebna, ale super-lewatywa,
            taka aż mózgu. Bo ten masz chory.
            Przecież ludzie piszą ci o leczącej diecie dr.K.
            Nie dociera ?
            • Gość: natasza Re: dr Henzler ... IP: *.tpnet.pl 24.02.07, 15:35
              Fan oboje musimy iśc do lekarza - ja do gastrologa a Ty do psychiatry.
          • Gość: zośka Re: dr Henzler ... IP: 217.197.79.* 24.02.07, 21:36
            no dobra. Każdy ma przecież jakiegoś lekarza rodzinnego, jestem pewna, że
            znajdzie wyjście.
            Dotychczas na takie skierowania robiono gastroskopie w obu szpitalach
            opolskich. Można się upewnić w NFZ.
            Pozdrowionka.Łyso mi, że borykasz się z takim problemem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka