Dodaj do ulubionych

TVP OPOLE - zarobki w dół

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:18
TVP OPOLE - zarobki w dół

Panie dyrektorze, jeśli spełni Pan swoje obietnice odnośnie stawek to z dniem
pierwszego marca nikt nie przykdzie do pracy. Przyniesiemy wypowiedzenia. W
Katowicach szukaja ludzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: $$$$ Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:24
      to prawda
      ja pracuję cały dzień, a taki mario dostanie za wypadek , któremu poświęcił 15
      minut tyle samo. MAłO TEGO. ja za dniówkę dostaje 8 dych, a on stówkę za flesza.
      i gzie tu k.... spawiedliwość.

Ja pracuję 3 lata i coraz to gorsze warunki dostaję
      • Gość: ??? Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: 195.245.213.* 22.02.07, 13:47
        ???
        • Gość: Euzebiusz Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.atol.com.pl 22.02.07, 14:26
          To wszystko moja wina!Nie płaciłem abonamentu.Wstyd mi.Przepraszam.Już pędzę na
          pocztę.
      • Gość: widz Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 15:21
        Szanowni Panstwo z TVP3 Opole - miast wylewac zale wezcie sie lepiej do roboty.
        Bledy w nazwiskach w serwisie (bardzo czesto), nijaki dzwiek, montaz zly...
        Serwisy sportowe ktore sa conajmniej z dwudniowym opoznieniem... i macie jeszcze
        czelnosc prosic o wiecej pieniedzy za ta chale ktora robicie? Wiem ze to
        najmniejszy osrodek ale czy musi byc od razu najgorszy? Poza tym pamietajcie
        Panstwo, ze ludzie coraz mniej pieniedzy placa za abo i ciecia kosztow dotycza
        nie tylko TVP ale i Polskiego Radia w tym rozglosni regionalnych...
        • Gość: Jedwabisty Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.atol.com.pl 22.02.07, 16:30
          Czyżby nowemu dyrektorkowi zaczęło brakowac juz pieniążków?Z telewizja poszło
          mu szybciej niz z tetrami,które zrujnował
          • Gość: nota_bene Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.centrum.punkt.pl 22.02.07, 17:05
            Janek Teatroman głupi nie jest. Najpierw zrujnuje finansowo załogę.
            Zresztą co to za fachowcy? Ostawiają żenującą amatorszczyznę. Za jakość
            programu jaką prezentują, to cud, że Janek Teatroman im chce płacić.
            Widać łaskawe panisko.
    • Gość: summasummarum Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.centrum.punkt.pl 22.02.07, 17:12
      > Panie dyrektorze, jeśli spełni Pan swoje obietnice odnośnie stawek to z dniem
      > pierwszego marca nikt nie przykdzie do pracy. Przyniesiemy wypowiedzenia.

mam nadzieję, że dotrzymasz słowa
      • Gość: kasia Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: 217.197.79.* 22.02.07, 20:39
        Ile mozna zarobic będąc dziennikarzem w TV, a ile na przykłed dziennikarzem w
        gazecie. Kończę studia i chcę pracować w tym zawodzie.
        • Gość: brawo Kasia Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.atol.com.pl 22.02.07, 20:55
          Właśnie udowodniłaś,że idealnie nadajesz się do pracy w TVP3 Opole.Na pewno
          zatrudnią Cię w charakterze.
          • Gość: endemol Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:37
            Nowara doprowadzi ze będziecie dopłacać tv za to że "pracujecie"

komicznie sa montowane orazki w tej tv amatorszczyzna kadrowanie o Boże! ludzie
            ogladajcie dobre telewizje zespoły ralizujace...macie podobnej klasy sprzęt no z
            talentem problemy to fakt to widać!
            • Gość: obserwator rynku Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: 82.160.19.* 23.02.07, 01:52
              Sprzęt ?? haha mikrofony odrapane z farby, kostki z napisem TVP rozlatujące się,
              kamery poklejone kropelką i taśmą klejącą, co chwile ktoś coś rozwali, ciągłe
              wyrywanie sobie statywów, aku, teraz to już biorą 15 letnie Betacamy bo brakuje
              sprzętu a centrala daje odpady z WOT.
              • Gość: do telewizyjnych Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.07, 08:13
                Marudy jesteście i tyle. W końcu odwiedził was stylista. Macie szefa newsroomu i
                to fachowca. Publicystykę prowadzi znany PR owiec. Są podobno nowe dekoracje. TO
                WSZYSTKO KOSZTUJE. A że zajęli się wami fachowcy, to musi kosztować DUZO.
                Widocznie nie jesteście tyle warci, by odbierać fachowcom i dawać wam w obawie
                przed odejściem. Na marginesie obawiam się, że likwidacji tego programu prawie
                nikt by nie zauważył, bo subiektywnie oceniając - cienizna to okrutna.
        • Gość: . Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:16
          od 2 do 6 tysięcy
          Najwięcej wyciąga Aga S. Ostatnio wzięła ponad 5tyś
          • Gość: do telewizorów Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.07, 15:11
            Proszę - od 2 do 6 tysięcy!!! Na co wy narzekacie? Za taką pracę taka kasa? I
            tak dostajecie za dużo. W głowach się poprzewracało
            • Gość: gość Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: 195.245.213.* 28.02.07, 20:01
              zazdrośnicy... nieładnie, nieładnie.
          • Gość: widzz Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:17
            Zacytuje 'Seksmisje' - Redaktorom opolskiej TVP3 to sie chyba 'w dupach
            poprzewracalo'. Za taka chale, ktora robicie codziennie powinniscie dostawac o
            wiele mniej. Do TVN wam jeszcze bardzo daleko, nie wspominajac innych stacji....
            • Gość: TVN Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 11:51
              No no no.
              za dużo zarabiają i zamiast pracowac wypisują głupoty na forum. Niroby i
              nieudaczniki. Na Kruka narzekali , że wymagający i ostry. Teraz macie dyrktora
              light to się cieszcie. Mniejsze zarobki, ale wiekszy spokój. Bedziecie
              kukiełkami w jego teatrze.
              • Gość: Heniek Dość dyskryminacji powiatu oleskiego w TVPOpole IP: 83.238.214.* 24.02.07, 11:56
                Drodzy pracownicy TVP Opole. Domagacie się podwyżek, a ja się już co najmniej od
                roku domagam aby w wiadomościach, a dokładniej w czołówce do niej poprawiono
                błędną mapę! Nie wiedzieć czemu nie ma na niej powiatu oleskiego. Tak jakby
                robił to jakiś człowiek który zrobił grafikę nie mając o tym zielonego pojęcia.
                Przypuszczam, że była to pewnie jakaś firma, ale ludzie. Mija już chyba rok od
                momentu wymiany grafiki a ten WIELBłąD dalej tam jest! No ludzie! Poprawcie to!
                • Gość: lesba Re: Dość dyskryminacji powiatu oleskiego w TVPOpo IP: *.atol.com.pl 24.02.07, 12:59
                  Panie Heńku.Przekręca Pan temat.Oni nie domagają się podwyżek,ale nie zgadzają
                  się na obniżki,a to jest różnica.Niech Pan uważnie czyta.Ci co wolą więcej
                  mówic,niż słuchac,wprowadzają zamęt i plotki.Panie Heńku,jak nie chce się Panu
                  dokładnie przeczytac tematu,to znaczy,że to Pan jest super-leniem!
              • Gość: :) Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 15:24
                fakt
            • Gość: widzz Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 12:56
              Musze sie poprawic: chodzi oczywiscie o cytat z 'Kingsize' a nie 'Seksmisji'.
              Wspolny mianownik jest jednak jeden: kwestie wypowiada Jerzy Stuhr :)
              • Gość: rff Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.07, 15:06
                I tak za dużo płacą za taką pracę. Co to za telewizja, która unika tematów
                trudnych, a spora część to "powtórki" po NTO i Wyborczej? Czemu nie mówią o
                wojence w rządzącej PiS na opolskim rynku politycznym?
                • Gość: jnh Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.07, 19:26
                  Zamiast robić g.... nie newsy zajmijcie się teatrzykiem lalkarskim. Dziennikarze
                  na bruk, paru dobrych aktorów z Kośnego i ... robimy fajny teatrzyk, widzowie
                  będą zadowoleni, scenarzyści, a i pan dyrektor będzie mógł się wykazać. no i nie
                  będzie niewygodnych tematów. Wszystko ku pokrzepieniu Wielkiego Kadrowego
          • Gość: gość Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: 195.245.213.* 28.02.07, 20:28
            Ludzie, weźcie się do roboty, zamiast zaglądać do cudzej kieszeni i zalewać się
            żółcią... więcej luzu, keep smiling :)
      • Gość: :) Tak, zwolnijcie się IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.07, 16:59
        Przynajmniej przyjdą nowi. Tak samo niefachowi i nieudolni jak dotychczasowa
        ekipa TV3 Opole, ale przynajmnie swieży i za mniejsze pieniądze. Won ze starymi
        nieudacznikami komuchami (Jasia Nijakowska, Mareczek Krassowski, Krzysiu ....
        itd.) Niech żyją młodzi niedouczeni!!!!
        • Gość: ry Re: Tak, zwolnijcie się IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.07, 17:24
          Zacznijcie od bywalca salonów stowarzyszenia ordynacka niejakiego .... panie
          pośle S.K. przecież pan wie...
    • Gość: widzol Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.07, 13:40
      I bardzo dobrze. W końcu niech ktoś zrobi porządek z tym "ośrodkiem". Wystarczą
      dwie ekipy i dawać materiały do Wrocławia lub Katowic. Oczywiście pod okiem
      tamtejszych fachowców. A jak nie podoba się to fora ze dwora.
    • Gość: Współpracwnik Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.chello.pl 25.02.07, 20:36
      Widzol to najlepiej nie dał Opolszczyźnie być samodzielnym regionem.Jak
      myślicie że w TV Opole zarabia się takie pieniądze to może podniesiemy
      stawkę.Zarobki w TVP Opole wynoszą 15 do 20 tysięcy.Teraz będzie o czym pisać
      na forum naiwniaki.Kto zarobia takie kwoty?Zapytajcie kto ma płacony ZUS.95%
      załogi jest na umowach o dzieło.Głupio tym którzy piszą?Pewnie nie,bo mają
      ciepłe posadki za prawie trzy tysiące i mogą takie bzdety pisać na forum.Tak z
      innej parafi.Dajcie sobie współpracownicy TVP Opole pisanie na siebie na
      forum,bo inni mają z was ubaw.W szczególności przedstawiciele innych
      mediów.Miłego pisania.
    • Gość: Telewidzka Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.chello.pl 25.02.07, 21:30
      Będę chyba nieliczną osobą która napisze w ten sposób.Nie mam za dużo czasu,bo
      prowadzę firmę.Oglądam informacje z Opola i naprawdę wolę oglądać je niż z
      Wrocławia i Katowic.Nie popieram tych komentarzy,bo wolę widzieć co się dzieje
      za moim oknem niż daleko,czyli w inych województwach.Czytam nieprzychylne
      komentarze na temat naszej telewizji.Ale jak zauważyłam wszyscy Opole
      oglądają,skoro potrafią ze szczegółami opisywać to co jest pokazywane.Myślę że
      dziennikarze z Naszej telewizji nie powinni się tym przejmować i robić swoje,bo
      według mojej oceny nie jest to takie złe.Wiem co się dzieje w
      regionie.Niektórzy muszą być masochistami skoro mimo wszystko oglądają
      Opole,skoro twierdzą że jest taka zła.Co do zarobków to współczuję,samym płacić
      ZUS.Mam działalnośc i płacę 800złotych miesięcznie.Nad tym należy się
      zastanowić,jak jesteśmy robieni w wała.A jak ktoś nie chce oglądać Opola to
      niech włączy Katowice lub Wrocław zobaczycie co się dzieje na Dolnym i Górnym
      Śląsku.Ja wolę moją Opolszczyznę.
      • Gość: QWERTY Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 10:30
        JAKA PRACA TAKA PŁACA
        • Gość: Gość Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 16:16
          Dokładnie!
          • Gość: hej Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.07, 21:28
            zrobcie newsa, albo nie - tragedie o tv i wielkim trudzie dzielnych dziennikarzy
            i bezstronnych publicystach
            • Gość: publiczysta Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.chello.pl 26.02.07, 23:01
              a od kiedy publicysta ma byc bezstronny? gdzie tak uczą? bezstronny publicysta
              to martwy publicysta :-)
    • Gość: wildek Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.07, 00:06
      No i prezesa w Warszawie odwołali. Czy jego namiestnik w Opolu przetrzyma???
      Nawet trzy miesiące nie minęły...
    • Gość: ? Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:07
      Naprawde??
      • Gość: operator wózka Re: TVP OPOLE - zarobki w dół IP: *.win.tue.nl 08.06.07, 00:39
        Jak nie jesteś supermenem lub mądrą blondynką albo nie jeździsz na pomocy
        drogowej to nie masz szans.
    • Gość: zubi Re: TVP OPOLE ............? ILE IP: *.netcologne.de 07.06.07, 23:54
      Apropos:
      A jakie sa aktualne zarobki np: montazysty albo operatora
      A może ile można wyciągnąć miesięcznie ,...
      Pytam bo zastanawiam się nad pracą w tvp3 Opole
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka