Dodaj do ulubionych

kobieta po pięćdziesiątce

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 11:54
Czy może jeszcze zmienić pracę, zacząć coś nowego?
Obserwuj wątek
    • Gość: bozia Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.chello.pl 04.04.07, 12:37
      Ja co prawda mam mniej Lat,ale ostatnio radykalnie zmieniam swoje życie.Jeśli
      można po 40 to po 50 też. powodzenia.
      • Gość: lena Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 13:39
        Dlaczego nie, zawsze warto, powodzenia
    • Gość: ren-a Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 13:42
      przecież to najlepszy czas na zmiany
    • Gość: halina Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:18
      Kobieta, bez względu na wiek, może zmienić coś w swoim życiu.
      Jest tylko jedwn warunek, musi tego naprawdę chcieć.
      Pamiętaj, kobieta nawet ta po 50, może zmienić swoje życie, zacząć mysleć o
      sobie, o swoich potrzebach. To czas kiedy ma się odchowane dzieci, a życiowy
      partner jest przecież już dawno dorosłay i może czasami zosać sam w domu.
      Musimy myśleć o sobie, o tym czego pragniemy. Musimy tylko tego chcieć i mocno
      w to wierzyć. Ja wierzę, że jeśli spróbujesz i się odważysz napewno Ci się uda.
      Powodzenia.
      • Gość: zośka Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: 217.197.79.* 04.04.07, 15:51
        Matylda. L!!!
        Pewnie, że możesz zmienić pracę, możesz zmienić wszystko. Tylko musisz być w
        czymkolwiek dobra. Przez tyle lat chyba już poznałaś swoje silne strony.
        Wal do przodu.
        • Gość: on Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 10:57
          moze przydałby Ci się jakiś miły towarzysz po pięćdziesiątce?
          • Gość: Cöllönna Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.04.07, 17:05
            Wszystkiego najlepszego.
            Tylko sie dobrze smaruj.
          • Gość: zośka Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: 217.197.79.* 05.04.07, 22:52
            Ja akurat nie chcę nic zmieniać, ale Tobie "ON" -życzę szczęśliwej gwiazdy.
    • Gość: śpioch Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 11:43
      jasne ze mozesz, ale po co od razu wszystko, moze kroczek po kroczku,
      powolutku. Wazne czy wyszalalas sie wczesniej? Zawsze jest czas na rozsadne
      korekty.
      • Gość: Star Lwowicz Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 12:16
        1)nie musi obawiać się niechcianej ciąży, czyli ustawy anty-ab
        2)zaoszczędzi na antykoncepcji
    • Gość: citizen Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.centrum.punkt.pl 06.04.07, 19:53
      Matyldo,
      to wspaniały wiek, aby wszystko w swoim życiu zmienić po raz kolejny
      - oczywiście na lepsze.
      Znam kilka zadbanych 50-tek. Wciąż wzbudzają pożądanie męzczyzn.

Badź zawsze blisko tych, których kochasz, mów im głośno:

- jak bardzo ich potrzebujesz,
      - jak bardzo ich kochasz
      - i bądź dla nich dobra.

Miej dla nich czas, aby im powiedzieć:

- "przepraszam",
      - "proszę"
      - "dziękuję"
      - "jak mi przykro"

P.S. Extra_pozdrowionka dla Bozi - "dobrego duszka" tego forum :-)
      • Gość: geminius Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:45
        LUBRYKACJA LABILNOść UCZUCIOWA OT I WSZYSTKO PLUS TARCZYCA PO CZARNOBYLU I WITAJ
        BABCIU!
        • Gość: zośka Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: 217.197.79.* 07.04.07, 11:21
          Słuchaj stary, może Matylda ma takiego GEMINUSA w domu, I WŁAŚNIE O TO CHODZI,
          ŻEBY TO ZMIENIĆ, A NIE TRWAĆ PRZY TAKIM GEMINUSIE. Amoże chodzi o coś innego,
          tak, czy siak, kiepski masz nastrój na Swięta.Popraw się, bo wszyscy uciekną.
      • Gość: bozia Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.chello.pl 07.04.07, 13:17
        Dzięki!!!Z tym duszkiem to przesada.Raczej piszę się na wiedżmę.-ha-ha.A tak
        szczerze to pozdrawiam.
        • Gość: xxx132 Matylda-co Ty chcesz robic?Jestem taka ciekawa!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.04.07, 21:29
          Dalas taki fajny temat,ale powiedz jakie zmainy chcesz w swoim zyciu
          wprowadzic?Jestesmy napewno wszyscy ciekawi.

Wesolych Swiat!
          ;))
    • Gość: bozia Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.chello.pl 08.04.07, 10:02
      Co kobieta może chcieć zmieniać;1)ilość posiadanej kasy<praca> 2)Partnera<brak
      miłości,zmudzenie> 3)stosunek do siebie zauważa starą osobę w lustrze.4)braki w
      edukacji<jakieś studia>.Pozdrowionka to moje zdanie,a co zmienia Matylda nie
      wiem.?
      • Gość: Też kobieta po 50 Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: 217.197.79.* 08.04.07, 10:25
        Łatwo jest komuś dawać rady:) To miłe. Ale czy zauważyłyście, że Matylda tylko
        zruciła temat i zniknęła. A my produkujemy się... . Nas nie widać mozna pisać
        co się chce z latwościa.
        Pozdrawiam . miłych świąt. Zwłaszcza dla Matyldy.Znam temat.
        • Gość: zośka Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: 217.197.79.* 08.04.07, 17:56
          bo może nie chciała dyskutować, tylko wysondować, czy po pięćdziesiątce można
          coś zmienić, czy uważać się za osobę starą i cicho siedzieć, nic nie
          zmieniając. Mąż, praca itd to LOTERIA.Trafiasz dobrze albo żle. Albo uda się
          coś z tym zrobić, albo nie.Można siedzieć potulnie, albo starać się coś
          zmienić, jeśli to nie jest to, o co nam ckodziło.
          A forumowicze mają różne punkty widzenia- patrz frajer, który zrzucz chęc
          zmiany na hormony i babciowanie \ewentualne\.
          Matyldo.Po pięćdziesiątce też może być nieżle.Ale trzeba się postarać.
          • Gość: citizen Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.centrum.punkt.pl 08.04.07, 18:14
            Matyldo, jak się postarasz, to możesz nawet zdobyć jednego
            z najatrakcyjniejszych facetów w tym mieście:
            Tadeusza Pabisiaka - znanego muzyka, gitarzystę i krytyka muzycznego.

Człowieka niepospolitego, znanego w Opolu i lubianego powszechnie.
            W dodatku faceta o wysokim statusie(również materialnym).
            Zapewniam Cię, Tadeusz, to znakomita partia i może zrewolucjonizować
            Twoje życie!

Matyldo, Tadeusz może Ci nie tylko poplumkać na wiośle....;-)
            • Gość: Też kobieta Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: 217.197.79.* 08.04.07, 18:46
              On tez ma problem?
              • Gość: bozia Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.chello.pl 08.04.07, 20:49
                do też kobiety-Kto ma problem?
                • Gość: zośka Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: 217.197.79.* 08.04.07, 21:38
                  Ludzie!!!
                  Może to chodziło wyłącznie o pracę??
                  Swatka przesadziła. Chyba ma problem.
                  P.S.To extra, że jesteście i tak żywo reagujecie na dylemat Matyldy.
                  • Gość: Matylda.L Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 23:50
                    A coś konkretnego oprócz miłych słów?
                    Wesołych Świąt
                    • hanunia2 Re: kobieta po pięćdziesiątce 09.04.07, 11:17
                      Ja mam ponad 50 lat i jestem szczęśliwą kobietą. Całe życie byłam w domu przy
                      dzieciach i mężu.Od 3 lat zmieniłam swoje życie. Wpisałam się do MLM czyli do
                      pracy w systemie wielopoziomowym i jestem nie zależna finansowo.Poznałam dużo
                      osob,zaczęłam dbać o siebie i czuję się potrzebna co życzę Tobie.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka