Gość: Matylda.L IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 11:54 Czy może jeszcze zmienić pracę, zacząć coś nowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bozia Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.chello.pl 04.04.07, 12:37 Ja co prawda mam mniej Lat,ale ostatnio radykalnie zmieniam swoje życie.Jeśli można po 40 to po 50 też. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 13:39 Dlaczego nie, zawsze warto, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren-a Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 13:42 przecież to najlepszy czas na zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:18 Kobieta, bez względu na wiek, może zmienić coś w swoim życiu. Jest tylko jedwn warunek, musi tego naprawdę chcieć. Pamiętaj, kobieta nawet ta po 50, może zmienić swoje życie, zacząć mysleć o sobie, o swoich potrzebach. To czas kiedy ma się odchowane dzieci, a życiowy partner jest przecież już dawno dorosłay i może czasami zosać sam w domu. Musimy myśleć o sobie, o tym czego pragniemy. Musimy tylko tego chcieć i mocno w to wierzyć. Ja wierzę, że jeśli spróbujesz i się odważysz napewno Ci się uda. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: 217.197.79.* 04.04.07, 15:51 Matylda. L!!! Pewnie, że możesz zmienić pracę, możesz zmienić wszystko. Tylko musisz być w czymkolwiek dobra. Przez tyle lat chyba już poznałaś swoje silne strony. Wal do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 10:57 moze przydałby Ci się jakiś miły towarzysz po pięćdziesiątce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cöllönna Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.04.07, 17:05 Wszystkiego najlepszego. Tylko sie dobrze smaruj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: 217.197.79.* 05.04.07, 22:52 Ja akurat nie chcę nic zmieniać, ale Tobie "ON" -życzę szczęśliwej gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śpioch Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 11:43 jasne ze mozesz, ale po co od razu wszystko, moze kroczek po kroczku, powolutku. Wazne czy wyszalalas sie wczesniej? Zawsze jest czas na rozsadne korekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Star Lwowicz Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 12:16 1)nie musi obawiać się niechcianej ciąży, czyli ustawy anty-ab 2)zaoszczędzi na antykoncepcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citizen Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.centrum.punkt.pl 06.04.07, 19:53 Matyldo, to wspaniały wiek, aby wszystko w swoim życiu zmienić po raz kolejny - oczywiście na lepsze. Znam kilka zadbanych 50-tek. Wciąż wzbudzają pożądanie męzczyzn. Badź zawsze blisko tych, których kochasz, mów im głośno: - jak bardzo ich potrzebujesz, - jak bardzo ich kochasz - i bądź dla nich dobra. Miej dla nich czas, aby im powiedzieć: - "przepraszam", - "proszę" - "dziękuję" - "jak mi przykro" P.S. Extra_pozdrowionka dla Bozi - "dobrego duszka" tego forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geminius Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:45 LUBRYKACJA LABILNOść UCZUCIOWA OT I WSZYSTKO PLUS TARCZYCA PO CZARNOBYLU I WITAJ BABCIU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: 217.197.79.* 07.04.07, 11:21 Słuchaj stary, może Matylda ma takiego GEMINUSA w domu, I WŁAŚNIE O TO CHODZI, ŻEBY TO ZMIENIĆ, A NIE TRWAĆ PRZY TAKIM GEMINUSIE. Amoże chodzi o coś innego, tak, czy siak, kiepski masz nastrój na Swięta.Popraw się, bo wszyscy uciekną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.chello.pl 07.04.07, 13:17 Dzięki!!!Z tym duszkiem to przesada.Raczej piszę się na wiedżmę.-ha-ha.A tak szczerze to pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx132 Matylda-co Ty chcesz robic?Jestem taka ciekawa!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.04.07, 21:29 Dalas taki fajny temat,ale powiedz jakie zmainy chcesz w swoim zyciu wprowadzic?Jestesmy napewno wszyscy ciekawi. Wesolych Swiat! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.chello.pl 08.04.07, 10:02 Co kobieta może chcieć zmieniać;1)ilość posiadanej kasy<praca> 2)Partnera<brak miłości,zmudzenie> 3)stosunek do siebie zauważa starą osobę w lustrze.4)braki w edukacji<jakieś studia>.Pozdrowionka to moje zdanie,a co zmienia Matylda nie wiem.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też kobieta po 50 Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: 217.197.79.* 08.04.07, 10:25 Łatwo jest komuś dawać rady:) To miłe. Ale czy zauważyłyście, że Matylda tylko zruciła temat i zniknęła. A my produkujemy się... . Nas nie widać mozna pisać co się chce z latwościa. Pozdrawiam . miłych świąt. Zwłaszcza dla Matyldy.Znam temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: 217.197.79.* 08.04.07, 17:56 bo może nie chciała dyskutować, tylko wysondować, czy po pięćdziesiątce można coś zmienić, czy uważać się za osobę starą i cicho siedzieć, nic nie zmieniając. Mąż, praca itd to LOTERIA.Trafiasz dobrze albo żle. Albo uda się coś z tym zrobić, albo nie.Można siedzieć potulnie, albo starać się coś zmienić, jeśli to nie jest to, o co nam ckodziło. A forumowicze mają różne punkty widzenia- patrz frajer, który zrzucz chęc zmiany na hormony i babciowanie \ewentualne\. Matyldo.Po pięćdziesiątce też może być nieżle.Ale trzeba się postarać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citizen Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.centrum.punkt.pl 08.04.07, 18:14 Matyldo, jak się postarasz, to możesz nawet zdobyć jednego z najatrakcyjniejszych facetów w tym mieście: Tadeusza Pabisiaka - znanego muzyka, gitarzystę i krytyka muzycznego. Człowieka niepospolitego, znanego w Opolu i lubianego powszechnie. W dodatku faceta o wysokim statusie(również materialnym). Zapewniam Cię, Tadeusz, to znakomita partia i może zrewolucjonizować Twoje życie! Matyldo, Tadeusz może Ci nie tylko poplumkać na wiośle....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też kobieta Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: 217.197.79.* 08.04.07, 18:46 On tez ma problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.chello.pl 08.04.07, 20:49 do też kobiety-Kto ma problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: 217.197.79.* 08.04.07, 21:38 Ludzie!!! Może to chodziło wyłącznie o pracę?? Swatka przesadziła. Chyba ma problem. P.S.To extra, że jesteście i tak żywo reagujecie na dylemat Matyldy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda.L Re: kobieta po pięćdziesiątce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 23:50 A coś konkretnego oprócz miłych słów? Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
hanunia2 Re: kobieta po pięćdziesiątce 09.04.07, 11:17 Ja mam ponad 50 lat i jestem szczęśliwą kobietą. Całe życie byłam w domu przy dzieciach i mężu.Od 3 lat zmieniłam swoje życie. Wpisałam się do MLM czyli do pracy w systemie wielopoziomowym i jestem nie zależna finansowo.Poznałam dużo osob,zaczęłam dbać o siebie i czuję się potrzebna co życzę Tobie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś