Gość: arczi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 16:31 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rzyt Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: *.atol.com.pl 18.04.07, 16:52 W Konopiskach.Tam wszyscy szyją garnitury.Ok 30 min.od Opola.Kierunek Częstochowa. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko 18.04.07, 16:56 albo fajny - albo tani. niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elegant Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:14 36 min i jestes we Wroclawiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:27 W opolu taka kicha z wyborem??? Poradźcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:56 Konopiska skręt w prawdo koło Blachowni. Na pewno coś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: 217.197.79.* 18.04.07, 22:32 Grodków we czwartek 200 pln, nawet z kamizelką, niedziela Swiebodzki we Wrocku za 250 z kamizelką.No nie jest to Armani, czy nawet Vistula, albo Bytom, choć z tych samych materiałów.No może być jeszcze Tuszyn, ale koszt paliwa znazcnie podraża cenę ancugu.Mogą być jeszcze Katowice Załęże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: 217.197.79.* 18.04.07, 22:37 second hand? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzyt Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: *.atol.com.pl 19.04.07, 08:55 No to przecież już napisałem.Może by tak czytac,co inni już napisali,zamiast bezmyślnie zabierac głos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzyt Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: *.atol.com.pl 19.04.07, 08:56 To było do tego "klienta" co odkrył Konopiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:45 Durniu bez użycia mózgownicy. Napisałem żeby gość się przekonał, a nie że tylko ty tam jeżdzisz, Bałwanie. Za pierwszym razem jak usłyszałesz jakieś "Konopiska" to byłeś przekonany? Bo ja nie do czasu jak tak pojechałem. To samo pewnie myśli autor tematu. Gość po kilku takich poleceniach w końcu się dowie że to zagłębie garniturowe i że wiele osób tam jeździ. Bez pozdrowień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzyt Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: *.atol.com.pl 19.04.07, 10:05 Konopiska.Tam jest duży wybór garniturów.Wiem,że nie wszyscy dadzą się przekonac po jednym wpisie ,to jeszcze raz gorąco Ciebie namawiam.Jestem wprawdzie durniem,ale wiem co mówię.Drobne przeróbki i dopasowania masz na miejscu.Zazwyczaj gratis.Ja osobiście nie kupiłem tam żadnego,ale "klient" na pewno wie gdzie są dobre i tanie garnitury.Wie kto jest durniem,a ktonie.Jeszcze kilka razy się tu wpisze i na pewno Cię przekona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałwan Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: *.atol.com.pl 19.04.07, 10:05 Jedz do Konopisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dureń Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: *.atol.com.pl 19.04.07, 10:07 A ja proponuję Ci Konopiska. Przed Częstochową w prawo.Duży wybór.Ceny konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzyt Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: *.atol.com.pl 19.04.07, 10:36 A teraz poważnie.Przez pół wieku,nikt nie nazwał mnie durniem ,ani bałwanem.Dlaczego?Wydawało mi się,że dlatego że nie jestem durniem ani bałwanem.Skoro jednak "klient" ma odmienne zdanie,to pewnie stało się tak dlatego,że narazie nie miał nikt odwagi tak mnie nazwac.A tak przy okazji,czy byłbyś "kliencie" skłonny powtórzyc te obelgi w cztery oczy?Jeżeli tak,to jestem otwarty na wszelkie propozycje.Jeżeli nie ,to racz wywarzac swe wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:07 Gościu masz chyba problem sam z sobą. To co wypisujesz przeczytaj jeszcze raz. Pierwszy mnie w skrócie oceniłeś: "bezmyślnie zabierac głos........do tego klienta co odkrył". A tak przy okazji, "czy byłbyś kliencie skłonny powtórzyc te obelgi w cztery oczy?Jeżeli tak,to jestem otwarty na wszelkie propozycje" - pomimo opisanego doświadczenia brak ci rozwagi. - nie żyjemy przed 90 rokiem, obecnie jest to groźba karalna sankcjonowana. Jeżeli inne było by prawo z chęcią przystał bym na twą nieprzemyślaną propozycje. Jeżeli myślisz że przez chwile mnie przekonałeś, bądź co bardziej chciałeś uzyskać - przestraszyć - to tylko utwierdzasz mnie w ograniczonym przez pana myśleniu. Z błachej sprawy robisz sobie tematy do popisu. Chyba nie masz problemów jeżeli tak cie raziła moja wypowiedź. Zajmij się czymś pożytecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzyt Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: *.atol.com.pl 19.04.07, 15:54 Z przyjemnością wstawię się w sądzie,lub gdziekolwiek zechcesz.Nigdy nie za wiele fatygi w tępieniu chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: 217.197.79.* 19.04.07, 15:54 Wyluzuj. Może przeczytasz wczorajszą wkładkę do Gazety Wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: 217.197.79.* 19.04.07, 15:57 Wyluzuj Rzyt. Może przeczytasz władke do wczorajszej Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: 217.197.79.* 19.04.07, 15:50 sorry Rzyt. Myślałam, że do mnie. Przeczytałam nawet jeszcze raz, to, co napisałeś.Racja. Ale nie irytuj się może ktoś pisał jednocześnie z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Gdzie kupić fajny i tani garnitur Opole i oko IP: 217.197.79.* 19.04.07, 15:47 second hand? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek OZIMEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 08:35 Witam. ja kupuje w ozimku na targu. Jest tam taki koles i ma baqrdzo dobre gajerki. Do ozimka masz 20 km wiec nie ma problemu z dojazdem a wybur tez jest calkiem spory. ja juz pare gajerkow u niego kupilem i generalnie wole kupic u niego za 200-250 zł niz przepłacać w jakichs molochac. A co jest najlepsze, ze jak nie bedzie twojego rozmiaru, albo cos bedzie kipesko lezec to koles ci to przerobi, albo uszyje na wymiar. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś