Gość: bezrobotny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:19 Czytałem ostatnio ogłoszenie w nto o naborze do bazy danych kandydatów do pracy w nutricii. Firma znana czy warto tam sie łapać jakie zarobki? Doradźcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: były Re: Praca w firmie nutricia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:32 Jak chcesz być wykorzystany (a) przez max 8 godzin aż będziesz wiedział(a) po co masz rowek w dupie to łap sie jak chwycisz w m-cu 2 tyg .nocek to na łape moze wexmiesz 1100. Jako były mówie ci nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Praca w firmie nutricia IP: 82.160.19.* 22.04.07, 21:26 wiem z pewnego źródła ze nutricia zrobiła się dziadowska PUP kieruje tam bezrobotnych po czym oni wracają po kilku miesiącach a na ich miejsce bierze się nowych za niższą już stawkę. Szukali już przez pośrednika addeco za 800 zł netto porażka totalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bro Re: Praca w firmie nutricia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 10:40 popieram dziadowstwo totalne wyzysk jak w biedronce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clio Re: Praca w firmie nutricia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 19:00 Te wszystkie listy to racja. Sama chciałam sie tam przyjać i zrobiłam rozeznanie, wypytałam znajomych aktualnie tam pracujacych i byłych pracowników o zarobki, warunki atmosferę, tylko potwierdzili, że totalne dziadostwo, ludzi nie szanuja, o urlop, czy opieke to trzeba sie prosic, może dostaniesz złaski zarobki na początek to ok 1600-1800 brutto ze wszystkimi dodatkami, atmosfera fatalna. Podobno ludzie z adecco uciekli po 3 dniach. Dałam sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś