Gość: poper IP: *.core.lanet.net.pl 26.04.07, 08:45 myslalem, ze gazeta codzinna sluzy podawaniu swiezych informacji ten bar dziala juz PONAD miesiac. czy wy spicie w tej redakcji ???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ICE Re: Sushi Bar w Opolu IP: 212.160.172.* 27.04.07, 08:32 A może redakcja była na degustacji i w ramach rewanżu powstał artykuł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: St. Operan Re: Sushi Bar w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 08:55 Wpieprzanie surowej ryby grozi sr@czką lub żygaczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fi$h Re: Sushi Bar w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 08:57 amator jestes i sie nie znasz. to super jest zarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amator Ryb Re: Sushi Bar w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:48 A porządnej smażalni to nie łaska otworzyć, tylko ten Rybex z dod. atrakcjami w postaci żebraków pomiędzy stolikami? -------- A jak mnie suszi, to piję browca i już nie suszi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Sushi Bar w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:09 A może tego redaktorka troszkę "sushi" i chętnie by uzupełnił płyny organiczne ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Sushi Bar w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 22:48 Jak zwykle 99% prostackich komentarzy... A ja wiem, ile pracy włożyli właściciele tej knajpy, żeby było w niej tak miło, jak jest. Zapraszam wszystkich. Przemiła obsługa i świeżuteńkie żarcie.Warto dodać, że piękne kelnerki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eunice Sushi Bar w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 10:57 bylismy w sushi barze-takiego miejsca jeszcze nie bylo w opolu i okolicach. Wystroj i dekoracja z wyszukanym smakiem na wysokim poziomie, jedzenie... mmmm... niebo dla podniebienia no i uprzejma obsluga! miejsce godne polecenia i rekomendacji. Zapraszamy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolanin Sushi Bar w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 10:59 Super jedzonko-dla poszukujacych dobrego smaku. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: Sushi Bar w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 15:55 To chyba dobrze świadczy, że piszą o lokalu który już trochę działa i kilka osób zdążyło go sprawdzić... A miesiąc to i tak mało. Ja dziękuję za to info. Chętnie tam zajrzę i sama sprawdzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaizen Re: Sushi Bar w Opolu IP: *.centrum.punkt.pl 07.05.07, 22:44 Wygląda na to, że do Sushi Baru "Kaizen" w Opolu należy się wybrać z conajmniej dwoma żyrantami, bo ceny są ogromne. Wyprawa na sushi z dziewczyną, może gościa puścić w skarpetach, a student bedzie głodował przez miesiąc. Przynajmniej w kwestii cen Opole bije Wrocław na głowę. Dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sushi maniak Sushi Bar w Opolu IP: *.chello.pl 06.05.07, 22:37 Moja opinia jest krótka : smacznie przyrządzone, apetycznie podane, świetny klimat i miła obsługa ale... i to ale stanowi ogromny problem. CENA!!! Mam porównanie z wieloma barami i restauracjami sushi w kraju i tu z przykrością przyznaję jest najdrożej. Gdyby nie to bywałbym częściej, a tak wolę rzadziej, ale intensywniej we Wrocławiu,a szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Sushi Bar w Opolu IP: 212.2.101.* 07.05.07, 22:20 proszę podajcie adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabcia Re: Sushi Bar w Opolu IP: *.atol.com.pl 10.06.07, 17:37 ozimska 4 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amator Ryb Re: Sushi Bar w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:28 a normalnej rybki to nie ma gdzie zjeść, q.wa! samotny rybex to jeszcze nie to - a jak kogo suszi, to piwczaka gul-gul i już nie suszi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Re: Sushi Bar w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:34 A ja tam z ryb - najbardziej lubię RYPANIE :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suszi-ryba Re: Sushi Bar w Opolu IP: 62.233.176.* 08.05.07, 12:03 Drozej niz we Wroclawiu? To zalezy gdzie we Wroclawiu. W kultowej Sakanie jest najdrozej, zeby pojesc, trzeba rzucic te 120-150 na osobe. Na Czystej w Japonskiej masz juz wielki talerz za 75 zl. ale tam pusto i wiatr hula. W Rynku w Chinskiej jest jakies sushi ale takie lanczowe, dla krawaciarzy, cena do strawienia, ale jakosc nie ta co w Sakanie. A swoja droga Sakanka sie nieco opuscila: na lodeczkach maly wybor makow, tunczyk bywa rzadko, itd. No a ile w Opolu trzeba dac zeby jedna osoba pojadla sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morka Re: Sushi Bar w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.07, 14:28 musisz liczyc ok. 50-70 zl na osobę. Tanio to to nie jest ale za to smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Sushi Bar w Opolu IP: *.chello.pl 08.05.07, 15:09 ja we Wrocku najczęściej jadam w Maru na rynku. za full sushi dla 2 osob wraz z napojami płacę max 90 zł. Warto dodać, że krewetka to tam jest naprawde olbrzymia, a nie jak w Opolu głownie warzywa! Ilość "skośnych" jaka się przewija przez tą restaurację również może świadczyć o jakości tego jedzenia. W Opolu jadłem ze 3x i gdym chciał zjeść porównywalną ilość, to 150 zł za 2 os nie moje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: Sushi Bar w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 21:58 apetycznie, smacznie, milo - w skali od 1 do 6 daje szosteczke! malo takich wyjatkowych miejsc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? podajcie adres IP: 212.2.100.* 14.05.07, 19:24 napiszcie gdzie to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Sushi Bar w Opolu IP: *.chello.pl 16.05.07, 18:21 polecam! menu - bo z cenami gorzej! ale i tak fajnie że jest takie miejsce w opolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olesno Re: Sushi Bar w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 12:33 polecam knajpke - zarcie pyszne, obsluga mila a wystroj rewelacyjny. doskonale miejsce dla estetów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: Sushi Bar w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 22:32 równiez polecam :) świetne i oryginalne jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sushi maniak Re: Sushi Bar w Opolu IP: *.chello.pl 11.11.07, 11:55 muszę przyznać, że ostatnio duże zmiany! przede wszystkim karta menu ze zdjęciami - bardzo czytelna. więcej zestawów w korzystnych cenach i generalnie oferta menu się poszerzyła, a ceny poprawiły. szkoda, że od razu w taki sposób nie postępowali, ale widać wyciągają konstruktywne wnioski i idą w dobrym kierunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czika lepsza gruzinska IP: *.188-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 12.11.07, 00:22 sushi takie sobie i drogie ale widze ze aktywnie sie reklamuje na forum hehe polecam gruzinska - chaczapuri plus baklazan - cos pieknego! albo gulasz mmm... no ale kto co lubi azjatycka kuchnia jest juz passe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: lepsza gruzinska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 08:23 A gdzie ta Gruźinska restauracja jest ? Pytam, bo nie jestemw Opola, ale bywam i chetnie bym skosztowała. Odpowiedz Link Zgłoś