01.05.07, 22:59
zeby zycie nie bylo tak szare to moze troche HUMORU kto zacznie??
Obserwuj wątek
    • langeleitung Re: Humor 01.05.07, 23:01
      stare jak swiat "idzie mrowka ze sloniem po moscie i mowi ale tupiemy"
      • judyta8 Re: Humor 03.05.07, 16:46
        TSZBIPZS

:D:D:D:D

Male, a cieszy! Dzieki!

• warszawa113 Re: Humor 06.05.07, 13:48
          Co to jest:Ma dwa kilometry i sra po rowach?
          • stefan_ems Re: Humor 06.05.07, 13:59
            warszawa113 napisała:

> Co to jest:Ma dwa kilometry i sra po rowach?

Pielgrzymka do Częstochowy?
            ;-)
      • warszawa113 Re: Humor 06.05.07, 17:38
        Zapomnialam tego najlepszego.......

Rodzina je spokojnie obiad, aż tu nagle wpada Jasiu i drze się:
        - Mamo, babciu, siostro, Tatuś się powiesił na poddaszu.
        Wszyscy rzucają łyżki i talerze i pędza po schodach na górę, a Jasiu spokojnie:
        - Prima aprilis...
        No to wszyscy wielkie "UFFFFF"...
        A Jasiu kończy:
        - ... w piwnicy...
    • langeleitung Re: Humor 06.05.07, 14:54
      Kilka tygodni po slubie spotyka sie 2 kolegow przy piwie,wspominaja dawne czasy
      itd,itp.W pewnym momencie jeden pyta drugiego "..a wyprobowales juz ta druga
      dziure.." ,ten ze spokojem odpowiada "...cos Ty glupi my przeciez nie chcemy
      miec dzieci"
      • warszawa113 Re: Humor 06.05.07, 17:33
        Jakiś facet biegnie za jakąś babą i wali ją dechą po głowie. Inny gość, który
        to widział mówi do niego:
        - Co ty robisz?
        On odpowiada:
        - To moja teściowa!
        Tamten krzyczy:
        - No to kantem ją, kantem!!!
    • langeleitung Re: Humor 21.06.07, 22:48
      wedkarz zlowil zlota rybke,"jak mnie wypuscisz wolno spelnie twoje
      zyczenie"prosi ona."Chce autostade z Europy do Ameryki"zyczy sobie.Rybka po
      namysle"wiesz nie jest to latwe moze cos innego",dobrze,"chce zeby mnie
      wszystkie kobiety swiata rozumialy"."A ile pasmowa miala by byc ta autostrada?"
      pyta rybka
      • langeleitung Re: Humor 30.11.07, 01:58
        Po mszy i zarliwym kazaniu o "milosci blizniego swego..." idzie ksiadz na
        plebanie i widzi jak 3 mlodziencow oklada jednego ,ktory juz pod wplywem ciosow
        lezy na ziemi ,wkracza energicznie i krzyczy"jak tak mozna 3 na jednego",slyszy
        odpowiedz "prosze ksiedza ale to jest Hadziaj" ,"no to cofcie niech se tyz
        kopna".Oczywiscie tylko zart!!,nie brac doslownie.!!
        • langeleitung Re: Humor 09.12.07, 23:09
          w poczekalni u weterynarza czekaja dwa psy z czego jeden bez konca placze ,drugi
          nie umiejac juz tego zniesc pyta" czemu tak szlochasz?"."A wiesz wczoraj moja
          Pani brala prysznic ,no tak sie wypiela ,,no nie wytrzymalem i skoczylem na nia
          no i,,,. I mnie tu przyprowadzila zeby mnie USPALI" a to dziwne,bo mnie sie
          wczoraj tez to przydarzylo ale moja Pani mnie tu przyprowadzila zeby mi pazury
          przycieli
          • langeleitung Re: Humor 09.12.07, 23:33
            W przed Gierkowskimi czasami wladza lgla do ludzi.Przyjechl takowy Komisarz do
            Glogowka do miejscowej szkoly.Wszystko jest oczywiscie juz przygotowane wiec bez
            obaw wkracza do 3 klasy szk.podst.,podpatruje ,,,na koniec lekcji podchodzi do
            chlopczyka i pyta" A kto ty jestes?" Polak maly ,pada odpowiedz,"a jaki znak
            twoj pyta dalej?" Orzel bialy, odpowiada malec,dumnie wypiajac piers zadaje
            nastepne pytanie "a jak sie nazywasz" ,Hans Hildenbrand ,pada odpowiedz
    • langeleitung Re: Humor 31.12.07, 23:15
      Mlodzieniec w aptece prosi o kondoma i aptekarzowi zwierza sie,ze jest dzisiaj
      zaproszony do swojej dziewczyny na kolacje to na pewno go bedzie potrzebowal,oj
      bedzie sie dzialo.Za 10 min znowu przychodzi i prosi o jeszcze jednego
      ,wyjasniajac aptekarzowi,ze od kolegi slyszal ze Mama panienki tez lubi sport i
      rozdaje na lewo i prawo to moze cos z tego bedzie.Wieczorem w czasie wizyty
      mlodzieniec patrzy tylko w talerz nie odzywa sie ani slowem.Po kolacji
      dziewczyna z wyrzutem do niego"jak bym wiedziala ,ze jestes takim gburem to bym
      Cie nie zapraszala" ,"jak bym wiedzial ,ze Twoj tata jest aptekarzem to bym w
      ogole nie przyszedl".Poza tym zycze Wszystkiego Dobrego w Nowym 2008 i tego
      i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf
      • langeleitung Re: Humor 02.01.08, 23:48
        Ogloszenie w Biurze matrymonialnym.
        "Szukam pana z konskim ogonem,moze byc lysy".
        • langeleitung Re: Humor 02.01.08, 23:57
          A tera do Slonzokow co trocha po Niemiecku jeszcze umiom.
          "W szkole Rechtor sie pyto na rzeczy co idzie jesc a maja w sobie slowo MUS.Hanc
          sie glosi i godo ApfelMUS(przecier jablkowy),dobrze.Jorg sie glosi
          BirnenMUS(przecier z gruszki),dobrze.Norbert sie glosi
          PflaumenMUS(powidla),dobrze.Fric sie glosi i godo SocjalisMUS,Rechtor na to ,ale
          Fric to nie jest do jedzenia,ja Panie Rechtor ale(zum Kotzen) do PORZYGANIA.
          • langeleitung Re: Humor 03.01.08, 00:03
            W Opolu wpadl facet do Odry i macha lapami jak by drzewo rabl,bo nie umie plywac
            i wrzeszczy HELP HELP HELP.Przy brzegu przechodzien zdenerwowany tez wrzeszczy
            ZAMIAST ANGIELSKIEGO POWINNES SIE PLYWAC NAUCZYC

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka