langeleitung 01.05.07, 22:59 zeby zycie nie bylo tak szare to moze troche HUMORU kto zacznie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
langeleitung Re: Humor 01.05.07, 23:01 stare jak swiat "idzie mrowka ze sloniem po moscie i mowi ale tupiemy" Odpowiedz Link Zgłoś
warszawa113 Re: Humor 06.05.07, 13:48 Co to jest:Ma dwa kilometry i sra po rowach? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Humor 06.05.07, 13:59 warszawa113 napisała: > Co to jest:Ma dwa kilometry i sra po rowach? Pielgrzymka do Częstochowy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
warszawa113 Re: Humor 06.05.07, 17:38 Zapomnialam tego najlepszego....... Rodzina je spokojnie obiad, aż tu nagle wpada Jasiu i drze się: - Mamo, babciu, siostro, Tatuś się powiesił na poddaszu. Wszyscy rzucają łyżki i talerze i pędza po schodach na górę, a Jasiu spokojnie: - Prima aprilis... No to wszyscy wielkie "UFFFFF"... A Jasiu kończy: - ... w piwnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
langeleitung Re: Humor 06.05.07, 14:54 Kilka tygodni po slubie spotyka sie 2 kolegow przy piwie,wspominaja dawne czasy itd,itp.W pewnym momencie jeden pyta drugiego "..a wyprobowales juz ta druga dziure.." ,ten ze spokojem odpowiada "...cos Ty glupi my przeciez nie chcemy miec dzieci" Odpowiedz Link Zgłoś
warszawa113 Re: Humor 06.05.07, 17:33 Jakiś facet biegnie za jakąś babą i wali ją dechą po głowie. Inny gość, który to widział mówi do niego: - Co ty robisz? On odpowiada: - To moja teściowa! Tamten krzyczy: - No to kantem ją, kantem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
langeleitung Re: Humor 21.06.07, 22:48 wedkarz zlowil zlota rybke,"jak mnie wypuscisz wolno spelnie twoje zyczenie"prosi ona."Chce autostade z Europy do Ameryki"zyczy sobie.Rybka po namysle"wiesz nie jest to latwe moze cos innego",dobrze,"chce zeby mnie wszystkie kobiety swiata rozumialy"."A ile pasmowa miala by byc ta autostrada?" pyta rybka Odpowiedz Link Zgłoś
langeleitung Re: Humor 30.11.07, 01:58 Po mszy i zarliwym kazaniu o "milosci blizniego swego..." idzie ksiadz na plebanie i widzi jak 3 mlodziencow oklada jednego ,ktory juz pod wplywem ciosow lezy na ziemi ,wkracza energicznie i krzyczy"jak tak mozna 3 na jednego",slyszy odpowiedz "prosze ksiedza ale to jest Hadziaj" ,"no to cofcie niech se tyz kopna".Oczywiscie tylko zart!!,nie brac doslownie.!! Odpowiedz Link Zgłoś
langeleitung Re: Humor 09.12.07, 23:09 w poczekalni u weterynarza czekaja dwa psy z czego jeden bez konca placze ,drugi nie umiejac juz tego zniesc pyta" czemu tak szlochasz?"."A wiesz wczoraj moja Pani brala prysznic ,no tak sie wypiela ,,no nie wytrzymalem i skoczylem na nia no i,,,. I mnie tu przyprowadzila zeby mnie USPALI" a to dziwne,bo mnie sie wczoraj tez to przydarzylo ale moja Pani mnie tu przyprowadzila zeby mi pazury przycieli Odpowiedz Link Zgłoś
langeleitung Re: Humor 09.12.07, 23:33 W przed Gierkowskimi czasami wladza lgla do ludzi.Przyjechl takowy Komisarz do Glogowka do miejscowej szkoly.Wszystko jest oczywiscie juz przygotowane wiec bez obaw wkracza do 3 klasy szk.podst.,podpatruje ,,,na koniec lekcji podchodzi do chlopczyka i pyta" A kto ty jestes?" Polak maly ,pada odpowiedz,"a jaki znak twoj pyta dalej?" Orzel bialy, odpowiada malec,dumnie wypiajac piers zadaje nastepne pytanie "a jak sie nazywasz" ,Hans Hildenbrand ,pada odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
langeleitung Re: Humor 31.12.07, 23:15 Mlodzieniec w aptece prosi o kondoma i aptekarzowi zwierza sie,ze jest dzisiaj zaproszony do swojej dziewczyny na kolacje to na pewno go bedzie potrzebowal,oj bedzie sie dzialo.Za 10 min znowu przychodzi i prosi o jeszcze jednego ,wyjasniajac aptekarzowi,ze od kolegi slyszal ze Mama panienki tez lubi sport i rozdaje na lewo i prawo to moze cos z tego bedzie.Wieczorem w czasie wizyty mlodzieniec patrzy tylko w talerz nie odzywa sie ani slowem.Po kolacji dziewczyna z wyrzutem do niego"jak bym wiedziala ,ze jestes takim gburem to bym Cie nie zapraszala" ,"jak bym wiedzial ,ze Twoj tata jest aptekarzem to bym w ogole nie przyszedl".Poza tym zycze Wszystkiego Dobrego w Nowym 2008 i tego i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf Odpowiedz Link Zgłoś
langeleitung Re: Humor 02.01.08, 23:48 Ogloszenie w Biurze matrymonialnym. "Szukam pana z konskim ogonem,moze byc lysy". Odpowiedz Link Zgłoś
langeleitung Re: Humor 02.01.08, 23:57 A tera do Slonzokow co trocha po Niemiecku jeszcze umiom. "W szkole Rechtor sie pyto na rzeczy co idzie jesc a maja w sobie slowo MUS.Hanc sie glosi i godo ApfelMUS(przecier jablkowy),dobrze.Jorg sie glosi BirnenMUS(przecier z gruszki),dobrze.Norbert sie glosi PflaumenMUS(powidla),dobrze.Fric sie glosi i godo SocjalisMUS,Rechtor na to ,ale Fric to nie jest do jedzenia,ja Panie Rechtor ale(zum Kotzen) do PORZYGANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
langeleitung Re: Humor 03.01.08, 00:03 W Opolu wpadl facet do Odry i macha lapami jak by drzewo rabl,bo nie umie plywac i wrzeszczy HELP HELP HELP.Przy brzegu przechodzien zdenerwowany tez wrzeszczy ZAMIAST ANGIELSKIEGO POWINNES SIE PLYWAC NAUCZYC Odpowiedz Link Zgłoś