Dodaj do ulubionych

Kosmetyczka w Opolu

09.06.07, 20:14
Szukam dobrej kosmetyczki w Opolu. Chodzi mi o zabieg oczyszczania twarzy....
Z góry dzięki za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: FFFFFFFFFFFFFFFFFF Re: Kosmetyczka w Opolu IP: *.atol.com.pl 09.06.07, 20:37
      tfasz tfażom,ale co ssumieniem?
      • Gość: Bea Re: Kosmetyczka w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 14:58
        podaj meila to napisze
        • babsi0412 Re: Kosmetyczka w Opolu 16.06.07, 05:41
          babsi0412@interia.pl
    • Gość: :-) Re: Kosmetyczka w Opolu IP: *.chello.pl 12.06.07, 21:54
      koraszewskiego.......salon Agata....kosmetyczka Gosia jest najlepsza polecam
      serdecznie!!!
    • Gość: M Re: Kosmetyczka w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:47
      W Błękitnej Wstędze - Pani Ania www.oriental.com.pl
    • Gość: :) Re: Kosmetyczka w Opolu IP: *.centrum.punkt.pl 18.06.07, 21:49
      W Rzemieślniku na pierwszym piętrze - bardzo dokładnie, a po maseczkach skóra
      prawie w ogóle nie jest zaczerwieniona, wychodzisz z salonu i nie musisz sie
      chować
      • Gość: Eva Re: Kosmetyczka w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:58
        - ale mi chodzi o tę dolna twarz, mam ją i tak często schowaną. Chciałam
        podgolić se bródkę
    • Gość: Hip Re: Kosmetyczka w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 02:29
      Polecam Panią Anię w salonie na Łangowskiego
      • Gość: Aneta K Re: Kosmetyczka w Opolu IP: 217.173.202.* 19.03.14, 14:56
        Witam serdecznie ,polecam kosmetyczkę w salonie Virgin , jestem zadowoloną klientką korzystam z zabiegów oczyszczania .
    • Gość: Kasia Re: Kosmetyczka w Opolu IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.14, 19:03
      Polesam salon kosmetyczny Glamour w Opolu na Armii Krajowej. Pani Magda jest fantastyczną osobą i naprawdę robi cuda z moją twarzą. Przy tym jest bardzo miła i posiada ogromną wiedzę z kosmetyki,
      • Gość: Justyna Re: Kosmetyczka w Opolu IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.14, 18:28
        Witam, ja również polecam salon kosmetyczny Glamour w Opolu. Salon jest bardzo dyskretny a Pani Magda to miła i naprawdę fachowa kosmetyczka. Potrafi doradzic jaki zabieg dobrać do cery a poza tym proponuje co miesiąc fantastyczne promocje.
        • Gość: Bożena Re: Kosmetyczka w Opolu IP: *.info 06.08.14, 13:49
          Salon Glamour w Opolu jest naprawdę godny polecenia. Pani Magda poleciła mi ostatnio nowy zabieg - mezoterapię bezigłową i myślę, że będzie to mój ulubiony zabieg:) Skóra była pięknie nawilżona, wygładzona i miałam wrażenie że moje zmarszczki się wchłonęły a był to dopiero pierwszy zabieg z serii. Dodam, że zabieg był bezbolesny. Dziękuję Pani Magdo:)) Już czekam na kolejny:)))
        • Gość: Maggie Re: Kosmetyczka w Opolu IP: *.play-internet.pl 06.07.15, 15:28
          A ja niedawno odkryłam w samym centrum Opola salon Madeleine.Wcześniej był tam Instytut Eris,ale wtedy nie chodziłam...Teraz poszłam,bo mieli na swojej stronie (www.instytutmadeleine.pl) fajne promocje zabiegów na ciało,a tego w Opolu ze świecą szukać.No i się nie zawiodłam.Myślę,że każdy kto raz skorzysta z usług tego gabinetu,nie pójdzie już do innego.Przede wszystkim jest tam profesjonalnie ,czysto i intymnie.Każda klientka ma osobny gabinet.Żadnego pośpiechu,żadnej prowizorki.Wcześniej w szatni dostałam rzeczy do przebrania-szlafrok,papcie,bieliznę.Super!!!Sam zabieg do perfekcji dopracowany ( na koniec zostałam posypana płatkami róż :-) ).Niesamowity relaks.No to potem zrobiłam sobie pedicure.Znowu miłe zaskoczenie: pierwszy raz widziałam,żeby przy mnie rozpakowano sterylne cążki i frezik!chyba wcześniej nie zdawałam sobie sprawy z tego,że jednak są choroby zakaźne i np. można się przy okazji takich zabiegów zarazić nie tylko grzybem ale i żółtaczką.A tu steryl ! Ostatnio byłam na peelingu kawitacyjnym.Kosmetyczka zrobiła mi potem taki masaż szyi i dekoltu,że prawie odpłynęłam ;-).W tle relaksująca myzyczka i ten spokój...Polecam gorąco to miejsce.
    • Gość: zaneta Re: Kosmetyczka w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.15, 10:06
      Jest kilka dobrych salonow w Opolu, moi faworyci wg najlepszych w kolejnosci: Yasoda, Glamour i Virgin, tylko tam , jak chce sobie zrobic wycieczke poza Opole. Odradzam natomiast SPC, chyba ze poogladac sciany
    • bogu1960 Re: Kosmetyczka w Opolu 08.06.16, 15:43
      Z tego co wiem, to najlepsze miejsce w Opolu gdzie oczyścisz skórę to arkadia-opole.pl
      Podobno najlepiej wyposażony gabinet, a i często można trafić.
      Ciągle słyszę rozmowy w pracy na temat arkadii
    • ikula15 Re: Kosmetyczka w Opolu 23.05.17, 17:25
      Polecam salon este ul.Ozimska 34. Przemiła i przede wszystkim profesjonalna obsługa !
    • Gość: Klientka Re: Kosmetyczka w Opolu IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.17, 19:39
      Polecam salon kosmetyczny Glamour i panią Magdę. Ja korzystałam z manualnego oczyszczania twarzy, potem kwasów a nawet z zabiegu dermapena. Jestem baardzo zadowolona. Poprawa jakości skóry bardzo wyraźna. Polecam
    • karyk654 Re: Kosmetyczka w Opolu 04.10.17, 11:22
      Jak na razie raz byłam w salonie urody w życiu i to było na Staromiejskiej w Opolu, koleżanka mi ich poleciła. Na facebook.com/fashiononbeauty mają swoją ofertę opisaną. Ja się zdecydowałam na masaż kamieniami i naprawdę – relaks, odprężenie, mogłam się totalnie zresetować po całym dniu. Na pewno jeszcze tu wrócę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka