Dodaj do ulubionych

Walkiewicz i jego apteka

IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 16.06.07, 12:21
Opolski poseł PIS za wszelką cenę stara się zabezpieczyć własne interesy
wykorzystując do tego celu pozycję posła. Polecam dzisiejsze wydanie
dziennika.pl

www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=48898
Obserwuj wątek
    • Gość: chudy Re: Walkiewicz i jego apteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:30
      nieźle
    • Gość: chello Re: Walkiewicz i jego apteka IP: *.centrum.punkt.pl 16.06.07, 12:45
      To jest ewidentny, aczkolwiek nieformalny lobbing aptekarski. Ani trochę nie
      wierzę w altruistyczne intencje posła Walkiewicza.
      Kolejny koryciarz w polityce, a już myślałem, że to taki szlachetny człowiek.
      Działa na szkodę biednych pacjentów, którzy nie chcą płacić za horrendalnie
      drogie leki w aptekach. Niech mi sPiSdża. Dziad jeden!
      • Gość: świnia Re: Walkiewicz i jego apteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 13:39
        Naiwny elektoracie, myślisz, że do politycznego koryta idzie się po to, żeby
        tobie dobrze zrobić? Poseł wie, że jak każda koniunktura i koniunktura
        polityczna się skończy, więc trzeba zadbać przede wszystkim o swoje!
        • Gość: canabis Re: Walkiewicz i jego apteka IP: *.centrum.punkt.pl 16.06.07, 13:58
          I do tego, dla niektórych nie ważne jest z której strony koryta żresz,
          ważne, że żresz!
      • Gość: Yogi Re: Walkiewicz i jego apteka IP: *.e-zabrze.pl 16.06.07, 17:45
        To gratuluję refleksu. Jak poseł Walkiewicz przed rokiem odwoływał chorego na
        raka dyrektora RCKiK czy obsadzał stanowiska konsultantów wojewódzkich
        kolesiami to wtedy był dla Ciebie jeszcze uczciwy?
        • Gość: opolanin Re: Walkiewicz i jego apteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 18:52
          Sami jestesmy sobie winni, należy totalnie zbojkotować wybory. Ilu posłom zalezy na naszym lepszym bycie, ilu chce cos faktycznie zrobic dobrego dla kraju, dla Opolsczyzny, i kto Walkiewicz, Ciecierski, Zielonka,inni, śmiechu warte, teraz tylko będziemy plakać jeszcze przez dwa lata, a potem lokale wyborcze omijać z daleka frekwencja 0%
          • Gość: Yogi Re: Walkiewicz i jego apteka IP: 217.197.68.* 19.06.07, 15:08
            I g..no to da. Pan poseł na pewno wystartuje, jeśli nie zbierze odpowiedniej
            liczby podpisów to poprosi o pomoc koleżankę Renię B. z koalicyjnej partii, a
            następnie pójdzie do urny i odda swój jakże cenny głos na jedynego człowieka
            godnego JEGO poparcia. I tą metodą druga kadencja pewna. Jednym głosem!!!
    • Gość: mobber Re: Walkiewicz i jego apteka IP: *.chello.pl 16.06.07, 14:20
      wątpię ,żeby pan W. miał jakieś skrupuły - przecież to lekarz
      • Gość: ... Re: Walkiewicz i jego apteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:14
        Apteka, prywatny gabinecik, dieta poselska, funkcja prezesa
        opolszczyzny...mało , mało, mało...
        • Gość: chello Re: Walkiewicz i jego apteka IP: *.centrum.punkt.pl 17.06.07, 12:19
          W tej branży kolejność dziobania wygląda następująco:

1. Najpierw Ja!
          2. Potem Ja!
          3. Potem znowu Ja!
          4 Potem jeszcze raz Ja!
          4. Jak się uda, to znowu Ja!
          5. I jeszcze raz Ja!

Niestety, to wszystko mało...mało...mało!
          • Gość: A Re: Walkiewicz i jego apteka IP: *.chello.pl 19.06.07, 21:06
            A dzisiaj gdzieś czytałem ,że nie załapał ile jest wart jego domek
            • Gość: gemm Re: Walkiewicz i jego apteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 07:35
              nie załapał, bo pan poseł jest liczącym INACZEJ
              • Gość: /-/ Re: Walkiewicz i jego apteka IP: 212.160.188.* 20.06.07, 07:48
                No proszę, kolejny przedstawiciel bezwstydnego żłobostwa. A tyle ściemniali w
                kampanii jacy to oni uczciwi i oczyszczą państwo ze wszelki9ego syfu.Więc ta IV
                Polska ma mieć mordę m.in. Walkiewicza. Chyba jedyny rozsądny kierunek to
                jednak Dublin
                • Gość: gg Re: Walkiewicz i jego apteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 09:07
                  Powinien go wywalić PiS na zbity pysk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka