Dodaj do ulubionych

ewa pieczonka

29.06.07, 17:40
poszukiwana jest ewa pieczonka. jeśli ktoś ma z nią kontakt to proszę o
informację.
Obserwuj wątek
    • Gość: trust Re: ewa pieczonka IP: 217.197.79.* 29.06.07, 17:58
      uważaj, bo nie wiesz, czy ona chce być znaleziona.....
    • Gość: klawisz Re: ewa pieczonka IP: *.chello.pl 30.06.07, 10:08
      Ani chybi Sądowa 2-4!
      • szamanka74 Re: ewa pieczonka 30.06.07, 11:48
        czy nikt nie zna ewy pieczonki.
        • Gość: Ewa Pieczonka Re: ewa pieczonka IP: *.atol.com.pl 30.06.07, 13:05
          No jestem i co z tego?
          • szamanka74 Re: ewa pieczonka 30.06.07, 13:43
            Jak mogę uwierzyć ,że to ty a nikt nie chce się podszywać pod ciebie
            mam twój numer telefonu domowego
            możesz podać 1. 4 i ostatnią cyfrę
            jeśli to będzie ta sama to się odezwę.
            ość portalu: Ewa Pieczonka napisał(a):

> No jestem i co z tego?
            • grubyfacio Re: ewa pieczonka 30.06.07, 14:01
              Jak masz numer telefonu,to dlaczego nie zadzwonisz,tylko korzystasz z
              publicznego forum?
              • szamanka74 Re: ewa pieczonka 30.06.07, 14:13
                już raz byłam oszukana i podano mi zły numer telefonu
                grubyfacio napisał:

> Jak masz numer telefonu,to dlaczego nie zadzwonisz,tylko korzystasz z
                > publicznego forum?
                • Gość: Rzyt Re: ewa pieczonka IP: *.atol.com.pl 30.06.07, 16:06
                  Ty jesteś zdrowa na umyśle kobieto?Jeżeli zadzwonisz i okaże się ,że to nie
                  jest numer tej Pieczonki,to co się stanie?Wyczuwam złe intencje zalożycieki
                  tego wątku.O ile jest to kobieta,bo wątpliwości są.
            • Gość: gośc Re: ewa pieczonka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:19
              co jest?
    • Gość: WIEDZMIN Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 14:17
      ewa pieczonka schowała się i boi się wyjść z ukrycia i dlatego ją szukają na
      forum???????????????????????
    • Gość: świadek Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 15:05
      Znam kogoś o tym nazwisku. Odpowiedz ile ma ta Ewa lat ? Ską pochodzi ? Ile ma
      rodzeństwa ?
      • baron31 Re: ewa pieczonka 30.06.07, 18:08
        Ewa pochodzi z brzegu?. Ile ma lat?
        • Gość: Lafirynda Re: ewa pieczonka IP: *.atol.com.pl 30.06.07, 23:41
          Tak!Ewa jest pierwsza z brzegu.O wiek kobiety się nie pyta chamie z MZK!
        • Gość: szamanka74 Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:27
          ma ponad 50 lat i mieszka w opolu
          • Gość: szamanka74 Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:10
            pracuje firmie zajmującej sie sprzedażą szkła. czy ktoś ja zna. a może sama sie
            odezwie. chyba ,że się boi - wie dlaczego.
            • Gość: Rzyt Re: ewa pieczonka IP: *.atol.com.pl 05.07.07, 16:12
              Od początku czulem,że coś śmierdzi.
              • Gość: szamanka74 Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:16
                nic nie śmierdzi tylko powinna wyjść z ukrycia p.ewa i sie pokazać jak przystało
                na "przyzwoitą kobietę". ukrywa się i milczy bo wie dlaczego. niech wszyscy
                wiedzą. i sie dowiedzą. jak się nie odsłoni to wszystko opiszę. tu na forum
            • Gość: je baka Re: ewa pieczonka IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 13:59
              szamanko chetnie ci skroje dupsko tylko podaj gdzie moge cie zastac
    • Gość: : ) Re: ewa pieczonka IP: 77.252.18.* 05.07.07, 18:52
      Ewa już nie pracuje w firmie ze szkłem. Ostatnio pracowała w Owice Nutricji.
      • Gość: Kubala Re: ewa pieczonka IP: *.atol.com.pl 05.07.07, 19:06
        Kapuś
        • Gość: szamanka74 Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:24
          i teraz widzicie ,że mam rację.nie może się ujawnić i stale sie ukrywa. stary
          telefon do pracy jest już nie aktualny.czy to jest dla niej takie trudne
          odpowiedzieć na mój wątek.dałam jej możliwość ujawnienia się a nie ukrywania w
          norze.
          • Gość: /-/ Re: Re Kum Kum IP: 212.160.188.* 06.07.07, 09:33
            Ale w ogóle o co chodzi? Bo wątek robi się bardziej debilny niż te o MZK.
            Promujemy jakieś nowe nazwisko, na wzór Pabisiaka, czy o co chodzi? KIto to
            jest Ewa Pieczonka i na czym polega?
            • Gość: oseł_kawa Re: Re Kum Kum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:10
              to jest tajny kod gejowski,
              umawiają sie nim na misiowe czwartki
              • Gość: : ) Re: Re Kum Kum IP: 77.252.18.* 06.07.07, 15:35
                hi,hi, ale Ci zalazła za skórę....
                • Gość: gość Re: Re Kum Kum IP: 217.197.79.* 06.07.07, 15:38
                  ...Długi, czy pani chętna na cudzego męża(jedna go rozumie i może sie przy niej
                  spełniać)?
                  • Gość: szamanka74 Re: Re Kum Kum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 12:44
                    widzicie ona się boi wyjść z dziupli. ewa pieczonka to kobieta która mówi ,że ma
                    charakter. a tu ukrywa się i jest cicha jak trusia, lub tez mysz pod miotłą. być
                    może , niektórzy z was macie rację. ewa pieczonka nich sie ujawni . jak widać
                    nie tylko zmienia pracę.
                    • Gość: wardog1 Re: Re Kum Kum IP: *.versanet.de 08.07.07, 03:06
                      psychoterapeuta?
                    • Gość: szamanka74 Re: Re Kum Kum ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 13:47
                      tchórzostwem podszyta ta osoba. ma wiele na sumieniu.a teraz nie chcę sie ujawnić.
                      • Gość: szaman Re: Re Kum Kum ewa pieczonka IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 14:00
                        Ewa Pieczonka pracowała w AGP, później w Ovicie, a teraz... Zaraz, zaraz...
                        Kochanie, dlaczego ja Ci to wszystko mówię..? Dokończę przy kawie :))
                • Gość: gość Re: Re Kum Kum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 10:26
                  paranoja
    • Gość: szaman Re: ewa pieczonka IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 14:25
      Szamanko, no co jest? Nie napijesz się kawy z szamanem..? :(
      • Gość: Rzyt Re: ewa pieczonka IP: *.atol.com.pl 09.07.07, 15:57
        E tam zaraz kawa...Konkretnie.Informacja kosztuje.
        • Gość: szamanka74 Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 09:33
          wulgarne i ohydne propozycje. ja wiem ,że ktoś ma interes zmieniać temat. ale
          ewa Pieczonka nadal sie ukrywa i boi wyjść z mysiej dziury. ma widocznie dużo na
          sumieniu. jeśli jest czysta i niewinna nich da znać. ja już napisałam jak.a te
          ohydne propozycje wcale mnie nie ruszają.
          • Gość: Pieczonek Re: ewa pieczonka IP: *.eranet.pl 10.07.07, 09:44
            Widzialem Ewe w Dublinie na zmywaku w pubie "Polish Eagle w kropki bordo".
            Zarabia 4 euro na godzine, myje kufle, a po pracy kible.
            • Gość: szamanka74 Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 16:40
              czy ktoś gdzieś jeszcze widział ewę pieczonkę.na zmywaku może i pracowała i w
              kiblu również , ale czy może ktoś jescze gdzieś ja widział niech napisze. robi
              się ciekawie. ewa pieczonka miss szaletu.
              • Gość: antyszaman Re: ewa pieczonka IP: 213.17.145.* 10.07.07, 16:45
                idź się leczyć szamanka... szukaj sobie tej pieczonki gdzie indziej a nie
                zaśmiecaj forum tymi swoimi urojeniami...
                • Gość: : ) Re: ewa pieczonka IP: 77.252.18.* 10.07.07, 18:08
                  Szamanko - to co piszesz robi sie niesmaczne. Masz z nią porachunki to zrób jes
                  inaczej a nie na forum. Nieładnie i nieelegancko. FEEEE
                  • Gość: szamanka74 Re: ewa pieczonka - TY K i ..........!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 09:19
                    jest głos rozsądku w tym wątku.chciałam sie spotkać z ewą pieczonką , ale jak
                    widać est tchórzliwa. wie co zrobiła. wiem ,że gdzieś pracuje, ale nie wiem
                    dokładnie gdzie. natomiast jest to osoba , która robi dużo złego. rozbija rodziny,
                    wie do czego służy (.....).nie ma skrupułów aby osiągnąć cel. jest bezwzględna.
                    chciałam z nią porozmawiać i nie wywlekać spraw , ale sama tego chciała. robi
                    naprawdę dożo złego i jest przykładem kobiety bez honoru.I TO JEST JUŻ KONIEC NA
                    TEMAT EWY PIECZONKI. JEŚLI KTOŚ MA COŚ DO POWIEDZENIA NIECH OSTRZEŻE INNE PANIE<
                    KTÓRE MOGĄ BYĆ WYKOŁOWANE.
                    • Gość: : ) Re: ewa pieczonka - TY K i ..........!!!!!!!!!!!! IP: 77.252.18.* 11.07.07, 20:10
                      Chętnie się z nią zapoznam - niech zabiera tego mego mężczyżnę. Będę jej wdzięczna
                      • Gość: szamanka74 Re: ewa pieczonka - TY K i ..........!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 09:19
                        nowa ciekawa oferta. proponuje ci poszukać ewy pieczonki. jest z opola. na forum
                        ktoś da ci na nią namiary. tylko musisz sie postarać.przeczytaj poprzednie
                        wypowiedzi a może coś z tego będzie . POWODZENIA. Czy ktoś ma jeszcze takie
                        problemy.????
                    • Gość: Ihxiyciycyoycy9 Re: ewa pieczonka - TY K i ..........!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 31.08.20, 16:31
                      Znalazłaś ją?
    • Gość: zoja Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:39
      Ta E.P. to jest puszczalska. I to bardzo
      • Gość: Buba Re: ewa pieczonka IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.07, 16:25
        Dajcie na nią jakieś namiary, idzie weekend a ja jestem bez baby.
        • Gość: rozklapciocha Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:46
          słyszałam,że jest potrzebowska okr€tnie i nie przepuści facetowi.Pani E.P to
          niezła babeczka. Daje tu i tam. Robi dobrze itd.
          • Gość: P.Krystyna Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:49
            moja znajoma ma również takie same zdanie o Pani E. P. Uwaga kobitki ona nie
            przebiera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka