szamanka74 29.06.07, 17:40 poszukiwana jest ewa pieczonka. jeśli ktoś ma z nią kontakt to proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trust Re: ewa pieczonka IP: 217.197.79.* 29.06.07, 17:58 uważaj, bo nie wiesz, czy ona chce być znaleziona..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawisz Re: ewa pieczonka IP: *.chello.pl 30.06.07, 10:08 Ani chybi Sądowa 2-4! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Pieczonka Re: ewa pieczonka IP: *.atol.com.pl 30.06.07, 13:05 No jestem i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
szamanka74 Re: ewa pieczonka 30.06.07, 13:43 Jak mogę uwierzyć ,że to ty a nikt nie chce się podszywać pod ciebie mam twój numer telefonu domowego możesz podać 1. 4 i ostatnią cyfrę jeśli to będzie ta sama to się odezwę. ość portalu: Ewa Pieczonka napisał(a): > No jestem i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: ewa pieczonka 30.06.07, 14:01 Jak masz numer telefonu,to dlaczego nie zadzwonisz,tylko korzystasz z publicznego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
szamanka74 Re: ewa pieczonka 30.06.07, 14:13 już raz byłam oszukana i podano mi zły numer telefonu grubyfacio napisał: > Jak masz numer telefonu,to dlaczego nie zadzwonisz,tylko korzystasz z > publicznego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzyt Re: ewa pieczonka IP: *.atol.com.pl 30.06.07, 16:06 Ty jesteś zdrowa na umyśle kobieto?Jeżeli zadzwonisz i okaże się ,że to nie jest numer tej Pieczonki,to co się stanie?Wyczuwam złe intencje zalożycieki tego wątku.O ile jest to kobieta,bo wątpliwości są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: ewa pieczonka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:19 co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIEDZMIN Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 14:17 ewa pieczonka schowała się i boi się wyjść z ukrycia i dlatego ją szukają na forum??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 15:05 Znam kogoś o tym nazwisku. Odpowiedz ile ma ta Ewa lat ? Ską pochodzi ? Ile ma rodzeństwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lafirynda Re: ewa pieczonka IP: *.atol.com.pl 30.06.07, 23:41 Tak!Ewa jest pierwsza z brzegu.O wiek kobiety się nie pyta chamie z MZK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka74 Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:27 ma ponad 50 lat i mieszka w opolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka74 Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:10 pracuje firmie zajmującej sie sprzedażą szkła. czy ktoś ja zna. a może sama sie odezwie. chyba ,że się boi - wie dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzyt Re: ewa pieczonka IP: *.atol.com.pl 05.07.07, 16:12 Od początku czulem,że coś śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka74 Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:16 nic nie śmierdzi tylko powinna wyjść z ukrycia p.ewa i sie pokazać jak przystało na "przyzwoitą kobietę". ukrywa się i milczy bo wie dlaczego. niech wszyscy wiedzą. i sie dowiedzą. jak się nie odsłoni to wszystko opiszę. tu na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je baka Re: ewa pieczonka IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 13:59 szamanko chetnie ci skroje dupsko tylko podaj gdzie moge cie zastac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : ) Re: ewa pieczonka IP: 77.252.18.* 05.07.07, 18:52 Ewa już nie pracuje w firmie ze szkłem. Ostatnio pracowała w Owice Nutricji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka74 Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:24 i teraz widzicie ,że mam rację.nie może się ujawnić i stale sie ukrywa. stary telefon do pracy jest już nie aktualny.czy to jest dla niej takie trudne odpowiedzieć na mój wątek.dałam jej możliwość ujawnienia się a nie ukrywania w norze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /-/ Re: Re Kum Kum IP: 212.160.188.* 06.07.07, 09:33 Ale w ogóle o co chodzi? Bo wątek robi się bardziej debilny niż te o MZK. Promujemy jakieś nowe nazwisko, na wzór Pabisiaka, czy o co chodzi? KIto to jest Ewa Pieczonka i na czym polega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oseł_kawa Re: Re Kum Kum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:10 to jest tajny kod gejowski, umawiają sie nim na misiowe czwartki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : ) Re: Re Kum Kum IP: 77.252.18.* 06.07.07, 15:35 hi,hi, ale Ci zalazła za skórę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Re Kum Kum IP: 217.197.79.* 06.07.07, 15:38 ...Długi, czy pani chętna na cudzego męża(jedna go rozumie i może sie przy niej spełniać)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka74 Re: Re Kum Kum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 12:44 widzicie ona się boi wyjść z dziupli. ewa pieczonka to kobieta która mówi ,że ma charakter. a tu ukrywa się i jest cicha jak trusia, lub tez mysz pod miotłą. być może , niektórzy z was macie rację. ewa pieczonka nich sie ujawni . jak widać nie tylko zmienia pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka74 Re: Re Kum Kum ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 13:47 tchórzostwem podszyta ta osoba. ma wiele na sumieniu.a teraz nie chcę sie ujawnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman Re: Re Kum Kum ewa pieczonka IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 14:00 Ewa Pieczonka pracowała w AGP, później w Ovicie, a teraz... Zaraz, zaraz... Kochanie, dlaczego ja Ci to wszystko mówię..? Dokończę przy kawie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman Re: ewa pieczonka IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 14:25 Szamanko, no co jest? Nie napijesz się kawy z szamanem..? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzyt Re: ewa pieczonka IP: *.atol.com.pl 09.07.07, 15:57 E tam zaraz kawa...Konkretnie.Informacja kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka74 Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 09:33 wulgarne i ohydne propozycje. ja wiem ,że ktoś ma interes zmieniać temat. ale ewa Pieczonka nadal sie ukrywa i boi wyjść z mysiej dziury. ma widocznie dużo na sumieniu. jeśli jest czysta i niewinna nich da znać. ja już napisałam jak.a te ohydne propozycje wcale mnie nie ruszają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieczonek Re: ewa pieczonka IP: *.eranet.pl 10.07.07, 09:44 Widzialem Ewe w Dublinie na zmywaku w pubie "Polish Eagle w kropki bordo". Zarabia 4 euro na godzine, myje kufle, a po pracy kible. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka74 Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 16:40 czy ktoś gdzieś jeszcze widział ewę pieczonkę.na zmywaku może i pracowała i w kiblu również , ale czy może ktoś jescze gdzieś ja widział niech napisze. robi się ciekawie. ewa pieczonka miss szaletu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyszaman Re: ewa pieczonka IP: 213.17.145.* 10.07.07, 16:45 idź się leczyć szamanka... szukaj sobie tej pieczonki gdzie indziej a nie zaśmiecaj forum tymi swoimi urojeniami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : ) Re: ewa pieczonka IP: 77.252.18.* 10.07.07, 18:08 Szamanko - to co piszesz robi sie niesmaczne. Masz z nią porachunki to zrób jes inaczej a nie na forum. Nieładnie i nieelegancko. FEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka74 Re: ewa pieczonka - TY K i ..........!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 09:19 jest głos rozsądku w tym wątku.chciałam sie spotkać z ewą pieczonką , ale jak widać est tchórzliwa. wie co zrobiła. wiem ,że gdzieś pracuje, ale nie wiem dokładnie gdzie. natomiast jest to osoba , która robi dużo złego. rozbija rodziny, wie do czego służy (.....).nie ma skrupułów aby osiągnąć cel. jest bezwzględna. chciałam z nią porozmawiać i nie wywlekać spraw , ale sama tego chciała. robi naprawdę dożo złego i jest przykładem kobiety bez honoru.I TO JEST JUŻ KONIEC NA TEMAT EWY PIECZONKI. JEŚLI KTOŚ MA COŚ DO POWIEDZENIA NIECH OSTRZEŻE INNE PANIE< KTÓRE MOGĄ BYĆ WYKOŁOWANE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : ) Re: ewa pieczonka - TY K i ..........!!!!!!!!!!!! IP: 77.252.18.* 11.07.07, 20:10 Chętnie się z nią zapoznam - niech zabiera tego mego mężczyżnę. Będę jej wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka74 Re: ewa pieczonka - TY K i ..........!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 09:19 nowa ciekawa oferta. proponuje ci poszukać ewy pieczonki. jest z opola. na forum ktoś da ci na nią namiary. tylko musisz sie postarać.przeczytaj poprzednie wypowiedzi a może coś z tego będzie . POWODZENIA. Czy ktoś ma jeszcze takie problemy.???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ihxiyciycyoycy9 Re: ewa pieczonka - TY K i ..........!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 31.08.20, 16:31 Znalazłaś ją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoja Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:39 Ta E.P. to jest puszczalska. I to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buba Re: ewa pieczonka IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.07, 16:25 Dajcie na nią jakieś namiary, idzie weekend a ja jestem bez baby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozklapciocha Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:46 słyszałam,że jest potrzebowska okr€tnie i nie przepuści facetowi.Pani E.P to niezła babeczka. Daje tu i tam. Robi dobrze itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Krystyna Re: ewa pieczonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:49 moja znajoma ma również takie same zdanie o Pani E. P. Uwaga kobitki ona nie przebiera. Odpowiedz Link Zgłoś