Dodaj do ulubionych

Brawo - CBA !!!!!

14.07.07, 00:14
Komorowski jest ciniasem i tyle, brawo CBA - nie powinno być świętych krów w
Polsce, co to ma znaczyć można robić zakup kontrolowany w prywatnej firmie a
w ministerstwie to już nie?, urzędas czy polityk co za różnica powinien być
uczciwy i tyle, jestem za tym żeby im dać nagrodę i wysłać do akcji niech
sprawdzają premiera prezydenta opozycję i wszystkich świętych, niech politycy
wiedzą że jak się jakiś pacan skusi na lewą kasę to może to być CBA i jest po
nim - Brawo CBA !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: od Re: Brawo - CBA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 00:51
      Alleluja i do przodu!!! :)
    • Gość: jane Re: Brawo - CBA !!!!! IP: 81.210.93.* 14.07.07, 22:49
      oj Roman dzis ciezko wystraszony gada 3 po 3 ha ha ha
      • Gość: Mary Re: Brawo - CBA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 23:25
        Do Iximena: masz rację, brachu, nikt w tym kraju nie może spać spokojnie.
        Przyjdziemy o świcie, Iximenie, pakuj już szczoteczkę do zębów!
        • iximen Re: Brawo - CBA !!!!! 15.07.07, 00:11
          Widzę Mary że kompletnie nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, więc pozwól że
          wytłumaczę i uproszczę: uczciwi mogą spać spokojnie a przekrętasy powinni mieć
          spakowaną szczoteczkę do zębów.
          • Gość: prok Re: Brawo - CBA !!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.07, 00:18
            Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani. Jak na razie pod nóż idą PiS
            owcy.
            • Gość: gość Re: Brawo - CBA !!!!! IP: 213.17.147.* 17.07.07, 07:29
              Kontynuujcie
          • Gość: Mary Re: Brawo - CBA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:46
            Widzę, Iximenie, że nie zrozumiałeś. Akcje CBA nie przyczyniły się do
            polepszenia mojego samopoczucia, obywatela uczciwego i praworządnego. Wręcz
            przeciwnie: rośnie we mnie obawa, że może powrócić rzeczywistość, którą znam z
            podręczników i opowieści dziadków. Ta rzeczywistość to część historii Niemiec
            (dojście Hitlera do władzy i działałność brunatnych)oraz historii Rosji,
            szczególnie tej po rewolucji, a przed II wojną. Nie chcę żyć w kraju, gdzie
            każdy czuje się zastraszony. Nie ma we mnie nienawiści do sąsiada, dlatego, że
            jest on zamożniejszy ( "pewnie kradnie", etc). Ja również chciałabym, by nie
            było korupcji.
            Niestety, wiem, kim jest Mariusz Kamiński, stojący na czele CBA. Człowiek z
            politycznego nadania, przesiąknięty nienawiścią już od młodzieńczych lat do
            określonej grupy ludzi nie może sprawować tej funkcji. Dzisiaj CBA może
            zniszczyć każdego (ogromny zakres uprawnień, możliwości), a to rodzi
            zagrożenie, również dla uczciwego obywatela naszego kraju. Pozdrawiam i proszę
            o więcej rozsądku, a mniej złych emocji. Tępienie zła nie zawsze jest
            równoznacze z dobrem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka