Dodaj do ulubionych

Co daje net?

IP: *.chello.pl 03.08.07, 08:49
Fascynuje,pociąga,inspiruje ,jest wiecznie otwatą książką.Gazetą do
poczytania,knajpą pełną znajomych,ale czy uzależnia??Ja dzisiaj sobie
ogłosiłam dzień bez netu.Hahahaha dla znajomych będę wieczorkiem!!!Jak to
wyglada u Was kochani?Pozdrowionka,ateraz do pracy w zupełnie realnym świecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niestety Re: Co daje net? IP: 77.252.18.* 03.08.07, 08:57
      niektórym daje możliwość zakładania bezsensownych wątków, które mają się nijak
      do kategorii tego forum

Dotyczy to pokolenia neochello głównie
      • Gość: mocarabia Re: Co daje net? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 10:14
        Czy Ty, Niestety, usiłowałeś wyzłośliwiać się na Bozi..?
        O, za bardzo Cię poniosło, Stary (Stara)! Bozi nie wciąga się tutaj na główny
        ring; Dopadły Cię jakieś poranne frustracje? Napięcie przedmiesiączkowe?
        Świtaniec Ci nie wyszedł? A jaką, uważasz, kategorię powinny mieć wątki na tym
        forum? Nie mam ochoty słuchać Twoich nadętych odpowiedzi, bufonie; spadaj!
        !
        Bozia!! Nie przejmuj się, Miły Duszku! A odpowiadając na Twoje pytanie -
        zazdroszczę Ci wyspy, spacerów i że możesz dziś cały dzień bez netu; niech on
        będzie miły :) Buziaki serdeczne dla Ciebie; nie wiem, czy pada u Was w Opolu,
        ale i tak jest nieźle: wszak dzisiaj piątek, początek weekendu :)
      • Gość: Bynajmniej Re: Co daje net? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 12:35
        Daje możliwości zaistnienia bozi (chociaż ten nick LPR-owcy mogą zaskarżyć za
        obrazę WC).
    • Gość: bozia Re: Co daje net? IP: *.chello.pl 03.08.07, 22:32
      Tak prawie cały dzień bez netu.Widac jeszcze nie taki ze mnie
      nałóg.Pozdrowionka dla Was serdeczne.Fajnie jeśli net uzupełnia realność,a nie
      odwrotnie.Miłego czatowania,klikania,i korzystania z wszelakich dobrodziejstw
      tego internetowego magicznego świata.Pozdrowionka dla tych którzy piszą tu
      rzeczy mądre i piękne ,lekkie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka