Gość: emigrant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 06:37 nawet nie ma co takich typów komentować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mx4 Re: Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u 09.08.07, 06:55 Zaprawdę powiadam wam - Piotr dyrektor Semak to geniusz (może by tak go gdzieś na placówkę, w końcu tylu ambasadorów nam brakuje). Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u 09.08.07, 18:34 Dziwna sprawa, ale czy z twarzy ten człowiek nie przypomina Wam premiera lub prezydenta? a może te wszystkie afery są po to aby przykryć właśnie taką aferę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Przypomina. Nie tobie pierwszemu. 09.08.07, 19:52 Nawet są już o tym dyskusje: Syn Jarosława Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Mi przypomina Wildsteina 09.08.07, 22:43 Na pierwszy rzut oka na tym zdjęciu wygląda jak lekko spuchnięty Bronisław Wildstein. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eSBek R.Grabski eSBek Ryszard Grabski pieszczoch IV RP IP: 62.233.214.* 10.08.07, 02:48 ==== Gdzie kończy się logika tam zaczyna się Policja?09 Sie 2007 r Dr Anna Chrapusta dwa dni temu przeprowadziła w Krakowie operację przyszycia obciętego prącia. By zabrać narzędzia oraz szwy niezbędne do zabiegu musiała przejechać ze szpitala Rydygiera do Prokocimia. Natrafiła na korek. Gdy zobaczyła radiowóz zadzwoniła na numer alarmowy policji z prośbą o umożliwienie jej szybszego przejazdu. Policja odmówiła konwojowania...LEKARKA: Według mnie to całkowity brak logiki w postępowaniu służb drogowych - mówi lekarka. - Karetka wiozła pacjenta na sygnale, ja natomiast musiałam przedrzeć się przez miasto własnym samochodem, ponieważ zostałam wezwana do zabiegu telefonicznie. Taki konwój pozwoliłby mi na szybsze dotarcie do miejsca operacji, zwłaszcza, że w pobliżu stał radiowóz.POLICJANT 1: Młodszy inspektor Dariusz Nowak, rzecznik prasowy Wojewódzkiej Komendy Policji w Krakowie odpiera: - Wszystkie samochody policyjne mają przydzielone zadania, a funkcjonariusze nie powinni opuszczać miejsca służby.POLICJANT 2: Mariusz Wasiak z Biura Prewencji i Ruchu Drogowego w Warszawie: - Policja, w zgodzie z przepisami, nie tylko może, ale nawet powinna przeprowadzić tego typu eskortę. Ocena powagi sytuacji należy w takich przypadkach do funkcjonariuszy, do których zgłasza się kierowca pojazdu. Jeżeli mąż wiezie do szpitala żonę w dziewiątym miesiącu ciąży i widzi patrol policji, może zwrócić się do funkcjonariuszy o pomoc, a oni nie powinni jej odmówić ifp Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eSBek R.Grabski Re: eSBek Ryszard Grabski pieszczoch IV RP IP: 62.233.214.* 10.08.07, 02:48 --=- Gdzie kończy się logika tam zaczyna się Policja?09 Sie 2007 r Dr Anna Chrapusta dwa dni temu przeprowadziła w Krakowie operację przyszycia obciętego prącia. By zabrać narzędzia oraz szwy niezbędne do zabiegu musiała przejechać ze szpitala Rydygiera do Prokocimia. Natrafiła na korek. Gdy zobaczyła radiowóz zadzwoniła na numer alarmowy policji z prośbą o umożliwienie jej szybszego przejazdu. Policja odmówiła konwojowania...LEKARKA: Według mnie to całkowity brak logiki w postępowaniu służb drogowych - mówi lekarka. - Karetka wiozła pacjenta na sygnale, ja natomiast musiałam przedrzeć się przez miasto własnym samochodem, ponieważ zostałam wezwana do zabiegu telefonicznie. Taki konwój pozwoliłby mi na szybsze dotarcie do miejsca operacji, zwłaszcza, że w pobliżu stał radiowóz.POLICJANT 1: Młodszy inspektor Dariusz Nowak, rzecznik prasowy Wojewódzkiej Komendy Policji w Krakowie odpiera: - Wszystkie samochody policyjne mają przydzielone zadania, a funkcjonariusze nie powinni opuszczać miejsca służby.POLICJANT 2: Mariusz Wasiak z Biura Prewencji i Ruchu Drogowego w Warszawie: - Policja, w zgodzie z przepisami, nie tylko może, ale nawet powinna przeprowadzić tego typu eskortę. Ocena powagi sytuacji należy w takich przypadkach do funkcjonariuszy, do których zgłasza się kierowca pojazdu. Jeżeli mąż wiezie do szpitala żonę w dziewiątym miesiącu ciąży i widzi patrol policji, może zwrócić się do funkcjonariuszy o pomoc, a oni nie powinni jej odmówić ifp Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzm Re: Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.07, 18:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uu Re: Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.07, 07:02 NIe różni się specjalnie od innych rekomendowanych przez opolski PiS a właściwie tego jednego Kadrowego. BMW do sześcianu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hegemon nie tylko zli ludzie sa w PiS-ie ! IP: *.1.251.72.1dial.com 09.08.07, 18:13 Sa tez dobrzy ludzie w tej partii, zreszto jak w kazdej. No ale dobrze ze piszecie o kretactwach, mam nadzieje ze skupicie sie nie tylko na jednej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monoheg Re: nie tylko zli ludzie sa w PiS-ie ! IP: *.tpnet.pl 09.08.07, 20:12 jeśli prawdą jest, że są w tej "partii" dobrzy ludzie - to zaręczam ci, iż kariery nie zrobią. Jarek nie lubi mądrzejszych i lepszych od siebie, a jak tacy się wychylą - to ciach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fara Re: Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: 83.238.214.* 09.08.07, 08:05 to jest zalosne, zobaczcie u nas na "prowincji" takie przekretasy zyja sobie, wyobrazacie sobie co sie dzieje w warszawce??? juz chyba nic mnie nie zaskoczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: 212.244.126.* 09.08.07, 08:32 Panie Semak... grunt to jedno oko na Maroko a drugie na Kaukaz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dong Protestuję... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 08:54 ...przeciwko porównywaniu Semaka z Dyzmą!! Dyzma w porównaniu z tym TKM'owcem to naprawdę człowiek na poziomie i takie porównanie jest dla Dyzmy obrazą. Zresztą Nikodem był w pełni świadom swoich licznych niedoskonałości, czego o "miszczu" opisanym w artykule niestety powiedzieć nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opol Re: Protestuję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 09:00 To nie jest tylko problem Semaka, to problem wszystkich nominowanych z nadania politycznego. Nie są ważne kompetencje i kwalifikacje ale nadanie partyjne. Popatrzcie na Radio Opole, na agencje rolne, KRUS, ZUS, i wszystkie inne urzędy wszędzie są "orły i sokoły" z nadania partyjego, którzy w zależnosci od opcji rzadzącej tak zmieniają swoją przynależność partyjną aby tak jak Gó.. stale utrzymywać się na powierzchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Kariera Piotra Semaka IP: *.atol.com.pl 09.08.07, 10:52 Niestety, jedyne na co możemy sobie pozwolić czytając powyższy tekst, to wyładowanie swojej złości i bezsilności na klawiaturze komputera!.Ponieważ Pan Piotr Semak, czy to sie nam podoba czy nie i tak będzie piastował dyrektorskie stanowisko w ARiMR w Opolu. Potem jak go odwołają za np.przekroczenie dyscypliny finansów publicznych albo inne takie, to obejmie inne jeszcze bardziej odpowiedzialne i lukratywne stanowisko!!!. Musze przyznać, że ja już dawno przestałem się z tego wszystkiego śmiać, tu trzeba raczej zapłakać!. Nazwiska innych takich samych,,specjalistów,, można by tu przytoczyc wiele, ale po co?. Po najbliższych wyborach w kolejce do stanowisk ustawiają się już ,,specjaliści ,, innych partii. I Ci nowi, nie dadzą nam chwili wytchnienia w pisaniu codziennych komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Śpieszmy się kochać PIS. Oni tak szybko odchodzą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 11:23 Trzeba by tego Semaka razem z jego całą bandą gdzieś wysłać. lavira.pl/mongolia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 11:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: Kariera dyzmowata to obecnie reguła a nie wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 11:58 Nie obrażajcie Dyzmy, Dyzma przy tym to był gość. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Kariera dyzmowata to obecnie reguła a nie wy 09.08.07, 18:35 Istotnie Dyzma jednak po za niewątpliwym szczęściem używał mózgu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Prawda w oczy kole_____________________________ ___ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 10:27 Napisalem, ze g... zawsze na wierzch wyplywa. Oraz ze dyzmowate kariery robi sie u nas: w kraju, wojewodztwie, miescie czy zakladzie pracy i jakis "moher" to wynawiasowal. Kulka! w jakim my kraju zyjemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralf Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.07, 11:57 niezła mafia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.07, 12:00 Panie Semak, nie przejmowac się. ALLELUJA I DO PRZODU!!! ps. Alleluje także dla pana Kłosowskiego Ojciec Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurs Re: Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 12:05 Kto policzy wszystkich Dyzmowatych pracujących w ośrodku weterynarii na Wrocławskiej - finał konkursu jutro do godz. 15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.07, 12:05 Ten geniusz zna się na wszystkim,panie Kłosowski ,może bardziej przyjży się pan swojemu pupilkowi.Ten człowiek nie potrafi odróżnić kozy od osła a jego mierność przeraża nawet najtrwalszy beton.Programowo wygaduje takie bzdury że aż strach ,ciekawe co powie teraz o PANU-po awansie.Rolnicy powinni się zapisywać u niego na audiencje-chłopki miały by ubaw po pachy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawał Re: Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 12:38 Idzie piotruś na drodze spotyka mur, stoją , stoją wkońcu mur się rozpadł - jaki morał mądry głupszemu musi ustąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opol Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.atol.com.pl 09.08.07, 12:55 To co że mierny najważniejsze że wierny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estragon Re: Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.zwm.punkt.pl 09.08.07, 14:02 Podobno to tylko tymczasowo. Chodzą sluchy, że od 1 października ma być dyrektorem w WCM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolas Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.07, 14:42 Przeca to fajny chłop jest- dolicha !!! Jo tam nic do niego nie mom, byle by kasa z Unio grała na hektary i bandzie OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fc Re: Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 14:51 No ja, nawet schnapsa się napije. A Niemców to lubi jak jego idol Jarek K. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boguś Re: Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.07, 12:48 Lubi nie lubi co za różnica i tak ich słuchać musi bo ich u nas więcej niż tych za buga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet z ARiMR Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 17:08 I taki jest PiS, mały jak jego przywódcy. Ja wyjeżdżam z tego kraju. Nie będa takie pokraki wydawać mi w agencji poleceń. To co coo się dzieje w państwowej firmie woła o pomstę do nieba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genf Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.cern.ch 09.08.07, 17:09 Hehe Kolejny złodziej z PiSs Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Re: Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u 09.08.07, 17:11 "Wysłał się m.in. na kurs członków rad nadzorczych. Tłumaczył, że urzędnik musi się dokształcać." to jest najlepsze w tym tekście. pretensje do garbatego ,że ma dzieci proste... być może to i kreatura ale zażuty robic z dokształcania się. a wyjazdy na zieloną trawkę urzędników z SLD za publiczne pieniądze były ok? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u 09.08.07, 17:16 no niech tam, każdy orze jak może, ale najgorsze jest to że po drodze tyle napieprzy, narozrabia, zniszczy zycie tylu normalnym ludziom... ech szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 17:40 Po pierwsze tekst jest nie tylko o dokształcaniu. Po drugie jeśli chce się szkolić na członka rad nadzorczych to nie ch się szkoli za prywatną kasę a nie okrada podatników Po trzecie za SLD było podobnie ale ta parta(PiS) dlatego wlaśnie doszxła do władzy, że obiecywała, że skończy się m.in.kolesiostwo i marnotrwawienie publicznychh pieniędzy. Dotarło?? Chyba nie, coś czuję, ze z PiS-u jesteś a tam wszyscy są cacy. Posłuchaj O.Dyrektora i znowu życie bedzie piekne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.lanet.net.pl 09.08.07, 18:48 Dobrze, że się dokształca, tylko że ten kurs nie miał nic wspólnego ze stanowiskiem, jakie piastował!!! Może jeszcze weźmie sobie kurs sternika? Odpowiedz Link Zgłoś
czarek47 Troche malo wyglada na nauczyciela W-F'u....... 09.08.07, 17:15 raczej jakis kierownik sekcji departamentu nadzoru tuczu albo co....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Bzykant Dzięki PiSie za fachowców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 17:25 dzięki Ci Polsko za takich wspaniałych "fachowców" - mądrych, zaradnych i tak kochających Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz bolek Re: Troche malo wyglada na nauczyciela W-F'u..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 17:37 Ciekawe ile dni w czasie pracy w arimr spędził na zwolnieniu lekarskim, ponoć chorował na ospę.A może to była jakaś świńska pryszczyca,patrząc na jego rozanieloną twarz wszystko jest możliwe.Pora panie szanowny wziąć sie do roboty,a nie tylko uczestniczyć w jakiś śmiesznych kursach i wycieczkach do warszawy.Pokaż pan ,że masz pan jaja ,a nie przepiorcze gnioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Troche malo wyglada na nauczyciela W-F'u..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 17:43 A może panie piotrze pora wy pier ić tych jełopów z samoobrony ,fachowców ze średnim wykształceniem o profilu np.żegluga środlądowa czy temu podobnym ,ponoć hasło etat za krawat ,to już przeszłośc,a może przyjży się pan awansom i zwolnieniom ,porządni na bruk atkm z samoobrony kop w górę.Jak pan tego nie zrobi to po wyborach nawet na marnym etacie pana nie zostawią.Odwagi bracie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzieszowice Re: Troche malo wyglada na nauczyciela W-F'u..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 23:14 ten gosc byl kiedys moim nauczycielem fakt ze byl chudszy widac ze woli teraz grzac siedzenie na dobrej posadce oby nie dlugo bo dostalem od tego buraka kiedys plastikowym kijkiem do wytyczania slalomow wiec mam do niego taki maly zal teraz mu przydalo by sie takim kijkiem wlac za chciwosc Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u 09.08.07, 17:26 Oto prawdziwa twarz PiS-u!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeejje Re: Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 17:28 Podobny troche z twarzy ten Semak do Kaczynskiego... Ciekawe w jakim jest wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do jesieni Re: Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.eranet.pl 09.08.07, 17:36 Jesienia, po wyborach, dezynfekcja państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej [...] 09.08.07, 17:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk ale ma lepszy pysk od twojej puszczalskiej starej IP: *.chello.pl 09.08.07, 17:42 musi byc tylko Bronek i Tadzio Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: ale ma lepszy pysk od twojej puszczalskiej st 09.08.07, 19:37 Gość portalu: jk napisał(a): > musi byc tylko Bronek i Tadzio jesteś tępy niczym worek młotków, psie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk ale ma lepszy pysk od twojej puszczalskiej starej IP: *.chello.pl 09.08.07, 17:42 musi byc tylko Bronek i Tadzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimic Kariera Nikodema Dyzmy opolskiego PiS-u IP: *.ghnet.pl 09.08.07, 17:34 a to menda społeczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Współczuję opolskiemu ARiMR.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 17:40 Współczuję opolskiemu ARiMR..po twarzy widać że to gnida Odpowiedz Link Zgłoś
grba Opole... 09.08.07, 17:41 ma fatalna passę... Wpisałem w googlarkę dane waszego lokalnego Dyzmy i okazuje się, że Dyzma przy nim to pikuś. Dyzma nie miał rodziny, a ten ma i to jaką... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3571420.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti posluchajcie IP: *.telsat.wroc.pl 09.08.07, 17:43 youtube.com/watch?v=M6fmRfvakSI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość janek Re: posluchajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 22:20 Przychodzi syn do ojca i mówi: - Muszę Ci tato coś wyznać, ale nie wiem jak zacząć - Mów śmiało synu! - Wiesz tato jestem gejem - Naprawdę? - Tak tato! - Więc synu odpowiedz mi na kilka pytań, czy jeżdzisz nowym modelem mercedesa? - Nie ojcze! - Czy ubierasz się w drogich salonach mody? - Nie tato! - A, czy jadasz w ekskluzywnych restauracjach? - Nie stać mnie tato! - Więc mówię Ci, jesteś zwykłym pospolitym pedałem synu! Odpowiedz Link Zgłoś