Gość: maniek IP: *.prolicht.pl 09.08.07, 09:48 mam okazję zatrudnić się w prolichcie w ozimku proszę o podzielenie się doświadczeniem, jak tam z kasę i jaka jest atmosfera w pracy??? (mam nadzieję, że to nie Dylaki II) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zawiedziony Re: prolicht z ozimka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 14:31 szczerze odradzam! Napisze tylko tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: prolicht z ozimka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 16:36 Było trochę ogłoszeń ozatrudnieniu w tej firmie. Nie za dużo? Nie za często? odpowiedz sobie sam/a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tlon Re: prolicht z ozimka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 21:26 chyba macie po dwie lewe ręce dzisiaj dostałem pasek z wypłatę i na końcu jest dwójka z przodu fakt, że z nadgodzinami, ale bez łaski płacą za wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: prolicht z ozimka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 21:35 Drogi tlonie a ile tych nadgodzin, bo dwójke z przodu to ja mam za 168 bez łaski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIADY Z PROLICHTU Re: prolicht z ozimka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.08.07, 19:56 CHYBA MASZ 8,5 BRUTTO I TYRASZ PO 280 GODZIN. DYREKTOR(ANDRZEJ L.) MA OK.13 TYSIĄCZKÓW A KIEROWNIK MA DWÓJKE.WIEM BO PRACOWAŁEM 3 LATA.OGÓLNIE DZIADOWSKA FIRMA!!!!!NA NIC NIE MA PIENIEDZY-A TY DLA NICH JESTES TYLKO ROBOLEM..... ZA PSIE PIENIĄDZE.NO I TEN DRUGI DYREKTOREK JOCHAN(WYWOŻIŁ SZAMBO W GMINIE TRAKTOREM)PROSTAK I CZŁOWIEK Z NIE LECZONĄ NERWICĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: prolicht z ozimka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 20:51 Drogi "DZIADY Z PROLICHTU" ma wiecej na godzinę i tyram tyle ile jest dni roboczych po 8 godzin dziennie. Tylko jednego nie doczytałeś ja nie napisałemże pracuje w Prolichcie, ale jak dana firma daje ogłoszenia co chwile w prasie to się trzeba zastanowić, że cos jest nie tak (prolicht, nutricia, która szuka juz przez adecco pracowników, latex, itd, itp) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIADY Z PROLICHTU Re: prolicht z ozimka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.08.07, 20:58 ta wypowiedz była skierowana do tlona a nie do ciebie ###.sorki ###. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIADY Z PROLICHTU Re: prolicht z ozimka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.08.07, 21:00 DO ###: masz całkowitą rację!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: prolicht z ozimka IP: 83.238.128.* 12.08.07, 10:22 Ciekawy masz adres IP. Odpowiedz Link Zgłoś