szafirek45
15.03.16, 11:19
Witam
Jestem mamą 3,5 miesięcznej Noemi. Od lat zmagam się z grzybica paznokci i wydaje mi się że kandydoza organizmu. Będąc z córeczka w ciąży miałam infekcje płuc leczona nieskutecznie antybiotykiem. Podczas porodu maluszek polknal smólke i musialysmy zostać w szpitalu gdzie znowu podano jej antybiotyk. Od powrotu że szpitala dziecko ma nawracajaca wysypke na całym ciele która teraz się pogarsza, od policzków, karku, plecki,brzuszek po nóżki i miejsca pod kolankami. Ma powracajaca ciemieniuche. Noemi często ulewa i miewa zielone kupki. Ostatnio wydaje mi się że mam grzybicę brodawek która objawia się tylko lekkim pieczeniem w okolicy sutka. Boję się że znów dostaniemy antybiotyk. Byłam u dentysty ostatnio wyrywać zęba i dostałam znieczulenie miejscowe. Od tamtego czasu dostrzegam u córki regres w zachowaniu. Córeczka po wstaniu rano nie patrzy mi w oczy, tracę z nią kontakt. Przeczytałam, że może mieć zatruty organizm. Zaczęłam ograniczać mleko i cukry jednak boję się że pasożyty które będą umierać będą rozkładać toksyny które przedostana się do mleka. Czy mam stosować jakąś dietę? Czy mogę jakoś leczyć córkę karmiąc piersią? Bardzo chciałabym przyjechać z córką do Polski na badania, mieszkamy w Anglii dlatego czy jest ktoś w stanie mi doradzić, na jak długo powinnam zaplanować pobyt w Polsce na badaniach? Jakie koszty powinnam wziąć pod uwagę? I jakiego specjalisty szukać? Czytałam wiele dobrego o doktorze Janusie jednak chyba nie zdążę się załapać bo pod koniec kwietnia przechodzi na emeryturę. Czytałam też o doktorze Ozimek. Bardzo proszę o odpowiedź, jestem zdesperowana.
Pozdrawiam.