Gość: tojek IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.07, 07:39 Proszę o wpisywanie się na listę poparcia dla tej słusznej idei. Droga gazeto rusz ten temat, my opolanie mamy go już całkiem dość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bozia Re: Referendum - odwołać Zembaczyńskiego IP: *.chello.pl 20.08.07, 07:55 A kto za niego???-oby nie był gorszy.Fakt potrzeba miastu dobrego menadżera.Ja jestem za młodym energicznym menadzerem z konkretnym planem dla miasta.Pozdrawiam-bozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noto luuu Re: Referendum - odwołać Zembaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 10:01 Skoro są takie oczekiwania na młodego i energicznego menagera to może niech młodzi i energiczni wykażą się nie tylko pisaniną na forum czy apelowaniem do GW tylko powołają komitet i zaczną zbierać podpisy na początek.Tak radzi stary i doświadczony.Idea skrócenia męczarni z Zembaczyńskim jest jak najbardziej słuszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boggie Re: Referendum - odwołać Zembaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 11:05 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyspiarz Re: Referendum - odwołać Zembaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 19:00 popieram referendum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPIERAM Re: Referendum - odwołać Zembaczyńskiego IP: 77.223.234.* 20.08.07, 19:16 POPIERAM!!! YES YES YES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no to luuu Re: Referendum - odwołać Zembaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 09:04 No to jak tam młodzi gniewni.Jakieś konkrety czy dalej pitu pitu i niech KTOŚ coś zrobi w tym Opolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Kowalsko-Jaki, nie trujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 09:29 Niedługo wykopki więc Kowalski(zostanie wykopany po wyborach tak jak jego kumpel Dąbrowski) wypuszcza swoje zastępy młodych matołków by przygotowali mu wielki come back do Opola. Żądza władzy to jednak potężna siła, która może popchnąć do największych kombinacji. Jeżeli chcemy szpiegomanii i układów, to popierajmy takie apele. Ci panowie już pokazali co potrafią (a właściwie pokazali, że nic nie potrafią). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audibank Re: Kowalsko-Jaki, nie trujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 11:24 młodych nie ma - wyjechali, a ci co zostali mają gdzieś taki interes jak ratusz, kręcą własnym, czasem z fajną laską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juve Re: Kowalsko-Jaki, nie trujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 15:21 No i widać co młodym w głowie.D...w głowie a jak jakimś śni się wywalenie geriatryków z ratusza to nie ma zmiłuj trzeba szukać wsparcia wśród innych geriatryków.Tych mądrzejszych.A i tak istota pozostanie nie w gadaniu czy pisaniu na forum a robieniu a z tym w Opolu to jakby deczko nie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: Kowalsko-Jaki, nie trujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:46 Jakieś efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dean Zembaty - out!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 17:39 Zamiast "pitu-pitu", można coś w tej sprawie zrobić. Jestem za wiecem pod Ratuszem, transparenty, etc. Tu musi być potężna akcja, solidarnościowa. Opolanie potrafią, jeżeli są przekonani do swoich racji. Obrona Opolskiego nas zjednoczyła, teraz czas pokazać, że nie chcemy dłużej miernoty w Ratuszu. Myślę, że Internauci mają tu wiele do zrobienia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hebat Re: Zembaty - out!!! IP: *.punkt.pl 26.08.07, 18:16 mózd ci się zlasował. Jesteście tacy sami jak olitycy. Robić szum mieszać i nic nie robić. Wsyd mi za was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabac Re: Zembaty - out!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 18:34 Obrona opolskiego nas zjednoczyła....ha,ha,ha.może i tak,ale jacyś ludzie tę obrone zorganizowali,nie sądzisz? A żeby pozbyc się Zemba to też trzeba organizacji.Pozostaje jednak -pitu-pitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polok Re: Referendum - odwołać Zembaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 18:41 Jestescie zalośni, jedyne co Wam przychodzi do glowy to "owolac Zembaczynskiego". Ja proponuje inne podejscie: zapytajmy, Panie Prezydencie, jak mozna Panu pomóc ? Na pewno doskwiera Panu brak spolecznej akceptacji i mordercza krytyka odbiera ochotę do zycia i pracy. Moze potrzebuje Pan psychologicznego wsparcia ze strony tych, ktorzy chca budowac, dodac do Pańskich działań nowe swieze mysli, nowe pomysly. Manifestacja pod Ratuszem ? Tak, ale z katolicką postawą wsparcia bliźniego w potrzebie ! Jesteśmy z Panem, Prezydencie, jak mozemy Panu pomóc !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Referendum - odwołać Zembaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 21:33 Psikuta - daj już spokój, chłopie ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś