Dodaj do ulubionych

pilnie potrzebny dobry psycholog

IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:13
...problemy małżeńskie, rodzinne...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ted Re: pilnie potrzebny dobry psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:33
      Jeśli chcesz mogę napisać wiersz uspokajająco - relaksujący.
      • beri20 Re: pilnie potrzebny dobry psycholog 18.11.05, 19:41
        Hmmm....w centrum prywatnie przyjmuje jakas pani doktor ... ale nie wiem czy
        ona jest specjalistką z tej dziedziny . Poszukaj w necie lub w panorami firm
        tam sie ogłaszaja lekarze.
        • Gość: Ted Re: pilnie potrzebny dobry psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:46
          Szukam natchnienia w żonie. Jakoś znaleźć nie mogę
          • beri20 Re: pilnie potrzebny dobry psycholog 18.11.05, 19:51
            Ted sorry ale zamknij się ! Te Twoje żarty są do bani a przede wszystkim nie na
            miejscu .... Dorosły by sie zdawało a taki głupi ...Ehhh

p.s Do autorki wątku : życzę pomyślnego i szybkiego rozwiazania wszelkich
            problemow :) Pozdrawiam
            • Gość: Ted Re: pilnie potrzebny dobry psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 20:23
              Beri młody jeszcze jesteś a taki mądry. Znalazłem autorytet. Tylko zębów nie
              myłeś.
              • beri20 Re: pilnie potrzebny dobry psycholog 18.11.05, 20:49
                Jestem kobietą .... a tekst o nie myciu zębów był na Twoim poziomie czyli
                totalna depresja Wiec zeby dostosowac sie do Twojego poziomu imtelektualnego
                musialabym położyc sie na podłodze ...A nie sorry Zapaść się pod ziemię skoro
                to depresja :)
                • Gość: ziarnkokau Re: pilnie potrzebny dobry psycholog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 21:01
                  widze że kłopoty rodzinne rozwiązane wiec nie będę się wtykał na dokładke
    • Gość: Ted Re: pilnie potrzebny dobry psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 21:01
      to Ty Markiewicz. Odkryłem cię
      • beri20 Re: pilnie potrzebny dobry psycholog 18.11.05, 21:10
        ??? Do mnie to bylo ? A kim jest ten Pan na M. ??? Mam na imie Ewelina
        • Gość: ziarnkokau Re: pilnie potrzebny dobry psycholog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 21:16
          Pan na EM pochodzi z samego grabianowa ma na imie martwy vel głupi i zajmuje się
          ortodoksyjnym bieganiem po wiadrach ze sałatą.
        • bambii Beri20 odpusc dyskusje 18.11.05, 21:26
          Beri zostaw ich bo sie pozniej nie domyjesz po tej dyskusji w myśl zasady :
          Rozmowa z trollem jest jak zapasy ze świnią w błocie
          ty się upaprzesz a świnia to lubi :)
          • beri20 Re: Beri20 odpusc dyskusje 18.11.05, 21:52
            Dzięki za rade Chętnie skorzystam
    • Gość: re Re: pilnie potrzebny dobry psycholog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 10:04
      Krystyna Strukowicz, przyjmuje w domu i w instytucie Kofoeda
    • Gość: zocha Re: pilnie potrzebny dobry psycholog IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 12:18
      ...dziękuję...
      • Gość: irrejs Re: pilnie potrzebny dobry psycholog IP: *.aster.pl 19.11.05, 20:33
        powinnaś dostać piłke golfową
        czy tam kosza i sienkiewicza
    • misinka81 Re: pilnie potrzebny dobry psycholog 19.11.05, 21:45
      Na ulicy 10 Lutego, nie pamiętam dokładnie ile, jest Rodzinny Ośrodek
      Terapeutyczny, wydaje mi się, że tam możesz znaleźć pomoc. Możesz również
      popytać w poradniach zdrowia, gdzie przyjmują psychologowie i oni powiedzą Ci
      dokładnie, gdzie możesz się udać.
      Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka