Gość: ania IP: *.tktelekom.pl 20.09.07, 19:20 mam pytanie czy ktos moze wie czy jest jakis autobus rano z Opola do warszawy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miś Re: Dojazd do warszawy IP: *.chello.pl 20.09.07, 19:39 Tu zobacz: www.pks.opole.pl/index.php?p=rozklad&z=odopole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Dojazd do warszawy IP: *.chello.pl 20.09.07, 22:09 Zawsze powala mnie gość ,który ma internet i zamiast se otworzyć rozkład jazdy , to sie pyta wszystkich na forum. Normalnie internetowy analfabeta i leń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enrik Re: Dojazd do warszawy IP: *.zwm.punkt.pl 20.09.07, 22:12 Racja. Można by napisać kolejne dziecko neostrady, ale po hoście widać, że jednak nie. żenującym jest to, że ludzie zadają takie pytania w dobie google. Na prawdę kobieto było ci trudniej znaleźć stronę PKSu niż to forum? Porażasz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Dojazd do warszawy IP: *.chello.pl 20.09.07, 23:37 Witam! Rano są dwa autobusy do Warszawy, o 5.00 jedzie Opolski PKS (stanowisko nr 1), a o 5.40 z Dworca PKP jedzie autobus Riviery. Podróż trwa ok. 5 godzin, bilet w PKS kosztuje 39 zł, zatrzymują się pod Pałacem Kultury i Nauki od strony Muzeum Techniki (ul. Emilii Plater) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dojazd do warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 08:16 dzieki serdeczne za pomoc, chcialam dodac ze weszlam na strone PKS wczesniej i wpisywalam w google. Na stronie pks owszem byla podana godzina odjazdu autobusu do warszawy, ale chcialam wiedziec o ktorej autobus przyjezdza do warszwy. byc moze zle sformulowam pytanie, ale zlosnicy zawsze sie znajda widac ze maja duzo czasu Odpowiedz Link Zgłoś