Gość: ZWK IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.07, 13:42 te które mówią prawdę o jego przekrętach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptaszor.only Re: Pabisiak podał do sądu osoby z forum 17.10.07, 15:49 a jak się dowiedział who is who? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Mówiłem wam durnie, abyście ważyli słowa 17.10.07, 16:18 Pomawiacie ludzi, nie mają żadnych dowodów i wydaje się wam, że jesteście bezkarni, bo piszecie w internecie anonimowo. Jeśli Pabisiak dobrał się anonimom do zadków, to i dobrze zrobił. Brawa panie Tadeuszu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojebisiak Re: Mówiłem wam durnie, abyście ważyli słowa IP: *.chello.pl 17.10.07, 17:10 tadziu,caly czas te twoje peany,daj juz spokoj,podszywasz sie po dziesiatki nickow,a i tak wiadomo ze to ty!! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Re: Mówiłem wam durnie, abyście ważyli słowa 17.10.07, 18:17 Gdybyś był obserwatorem tego forum, dobrze wiedziałbyś, że MIeszaniec to nie Pabisiak. Na Sherlocka się nie nadajesz, natomiast do wzięcia od Pabisiaka w twarz i owszem. Za ten głupi podpis oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWK w sądzie sie wyjasni :)) IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.07, 20:06 skad dane, jakim jest oszustem itd A podpisuje sie między innymi meloman, znawca, imionami kobiet. I nadaje z 3 adresów IP I odpowie za wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca pojebisiaka Re: w sądzie sie wyjasni :)) IP: 66.90.73.* 17.10.07, 20:19 No i jeszcze Artur,Mecenas i jeszcze pare innych.Lubi robic szum wokół siebie.To jest chory facet.Skłócony z całym środowiskiem muzycznym Opola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWK Zapaszamy media i publiczność IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.07, 21:01 czwartek godz.10 sala 101 pl.Daszyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canabis Re: Zapaszamy media i publiczność IP: *.punkt.pl 17.10.07, 21:34 Tadeusz P. dla sławy i rozgłosu dałby sobie publicznie ogolić worek mosznowy. I to tępą brzytwą. Nawet gdyby bolało. Ale do sądu nie poda nikogo, bo to nie były pomówienia. To fakty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /-/ Re: Zapaszamy media i publiczność IP: 212.160.188.* 18.10.07, 15:11 Tylko marni i nic nie znaczący faceci nie mają wrogów. Tadeusz Pabisiak jest osobą znaczącą o mocnej osobowości i dlatego takowych posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zapaszamy media i publiczność IP: *.chello.pl 18.10.07, 15:50 Mocna osobowość,to stawienie czoła a nie tchórzostwo. To odpowiadanie na telefony wyborców. To porywanie publiki swoimi dzwiękami. ...Dlatego Pan unika szerszegego wyjścia w elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canabis Re: Zapaszamy media i publiczność IP: *.punkt.pl 18.10.07, 23:35 Pan Tadeusz nie unika ani wyjscia, ani wejścia w elektorat. Jak ostatnio wszedł był w jedna panią, to krzyczała jeszcze godzinę po stosunku...., a darła ryja dlatego, bo nasz bohater wytarł sobie ptaka w świeżo nakrochmalone firanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWK Re: Zapaszamy media i publiczność IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.07, 09:13 Silna osobowość w pomawianiu. I sam sobieszuka wrogów. Bo inaczej nikt by o nim nie myślał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /-/ Re: Zapaszamy media i publiczność IP: 212.160.188.* 19.10.07, 17:23 Ale jednak myślą. Pan Tadeusz potrafi skupić myśli ludzi wokół siebie. A dlaczego? Bo to ktoś nieprzeciętny, znaczny. A przy tym głowa na karku. No i działa w tak szlachetnej dziedzinie życia jak kultura. A to zajęcie nie dla materialistów. Pan Tadeusz czerpie ze swojego życia i działania satysfakcję wyższego rzędu. Jednych wzruszy plik banknotów, który skapnie do kieszeni, a jego autentycznie wzruszy dobrze wykonany kawałek Beatlesów czy Bacha. To niezwykle subtelna odmiana wrażliwości. Wśród naszych polityków, kandydatów zdecydowanie odróżnia się osobowością. A przy tym jest odważny - jako jedyny miał odwagę zamanifestować swą niechęć do mocherów. Szacunek dla Pana Tadeusza. Wierzę, że na początku jego biała fura zaparkuje na Wiejskiej, a on, jak zawsze elegencki, dumnie przemierzy wszystkie te marmurowe korytarze i schody, by zasiąść na należnym mu miejscu obok innych wybrańców narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zapaszamy media i publiczność IP: *.chello.pl 19.10.07, 17:50 jestem Ciekaw dlaczego , z jakich powodów wypisujesz takie słowa? "...a jego...wzruszy dobrze wykonany kawałek Beatelsów czy Bacha..." To zostawiam bez komentarza,bo to żenujące. Co do moherów- ssam osobiście rozmawiał z tzw. moherami.I pamiętam,że te mohery były wzruszone tą rozmową.Fe wstyd ,nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pabisiak podał do sądu osoby z forum IP: 66.90.73.* 20.10.07, 19:16 :' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pabisiak podał do sądu osoby z forum IP: 66.90.73.* 24.10.07, 22:33 Od dzisiaj proszę się zwracac "Panie pośle Pabisiak".Tak dla jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Pabisiak podał do sądu osoby z forum IP: *.punkt.pl 24.10.07, 22:36 No przyszła dziś jakaś sądówka, ale żeby Tadzik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWK Re: Pabisiak podał do sądu osoby z forum IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.07, 10:57 no cóż, miota sie facio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWK Dowód oszustwa IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.07, 11:02 Nawet w tym wątku wpisuje sie oszust. Popatrzcie na posty sygnowane /./ i . Myśli że jak laptopa podłączy w róznych miejscach to jest inną postacią? No chyba że ma prócz chorobliwej megalomanii rozdwojenie jaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: /-/ jako dowód oszustwa IP: 217.197.73.* 30.10.07, 22:10 Czy już wiadomo jak potoczyły się losy osób z opolskigo forum podanych do sądu przez mieszkańca miasta O. niejakiego Tadeusza P.??? Czy już siedzą? Ponoć Tadeusz P. z rozpedu wytoczył proces samemu Mnichnikowi i spółce ANGORA S.A. w samej Wa-wie? Pani Tadeuszu P. jesteś pan niepoprawnym romantykiem, cokolwiek to oznacza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /-/ ? IP: 212.160.188.* 31.10.07, 07:49 Już kiedyś tłumaczyłem niedowiarkom, że nie jestem Tadeuszem Pabisiakiem. Drugi raz nie będę się powtarzał. POszukajcie w starych wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) to citizen IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.07, 08:37 małe sledztwo dziennikarskie, że wypisującym głupoty o Pabisialu jest citizen, vel maloman, vel wyborca, wel Zosia, vel Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vell Re: to citizen IP: *.chello.pl 31.10.07, 12:53 vel cały słownik innych imion :P Odpowiedz Link Zgłoś
citizen_opole Citizen, to nie Tadeusz Pabisiak!!! 04.11.07, 21:42 Nieprawdą jest, że citizen_opole, to Tadeusz Pabisiak. Jak można w ogóle pomyśleć, że citizen, to Tadeusz Pabisiak!!! Chyba, że ktoś nie czyta opolskiego forum. Jednoznacznie i kategorycznie zaprzeczam, jakoby citizen był Tadeuszem Pabisiakiem. Chyba wiem kim jestem. Tym bardziej zaprzeczam, że Tadeusz nie chodzi w mojej wadze...:-) Owszem citizen, to jak mówią: młody, utalentowany, dobrze zapowiadający się i błyskotliwy chirurg wizerunku. Nie wykluczone, że pretendujący do miana opolskiego "sułtana makiawelicznego spinu" :-) Co do innych nicków innych osób, to nie wypowiadam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWK citizen - znów kłamiesz IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.07, 17:31 bo ten nick wyborca, meloman to ty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWK trafił głupi na głupszego IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.07, 13:36 citizen + kilkadziesiąt innych nicków obiecał Pabisiakowi że wylansuje go dzięki forum. Udało się!!!! Dzięki temu wszyscy dowiedzieli się prawdy o Pabisiaku - o jego operacjach finasowych, postępowaniu , "uczciwości" itd Gratuluje ci citizen vel meloman vel ..... Bardziej niż tobie nikopmu nie udało się zgnoić Pabisiaka Odpowiedz Link Zgłoś
citizen_opole Citizen nie był i nie jest T.Pabisiakiem 05.11.07, 19:38 Do ZWK - Twój nick przypomina mi znany powszechnie skrót: ZK, czyli [Zakład Karny]. Twoje posty są ostatnio wyjątkowo krótkie, czyżbyś rzeczywiście nadawał ukradkiem z Zakładu Karnego na Sądowej???? No to szacun!!! Może Pabisiak tam wyekspediował swoich najbardziej znienawidzonych adwersarzy??? Ten Pabisiak mocny jest! Niszczy swoich wrogów, gdziekolwiek ich napotka. Jeszcze raz powtarzam: citizen nie jest T. Pabisiakiem i nigdy nie był. Inne nicki, których używa prawdopodobnie Pan T. Pabisiak, są poza kręgiem mojego zainteresowania. Citizen to nie T. Pabisiak!!!! Mogą to potwierdzić następujące osoby na opolskim gazetowym forum: - mawesek - bozia - behemot - /-/ - znawca pojebisiaka - mieszanic-zopola - grubyfacio - Rzyt - pozy vel kantrapianista - jimmy - dodo Sorry, jeśli kogoś z forumowych ziomali pominąłem. ZWK, jeśli nie potrafisz odróżnić stylu citizena od stylu Pabisiaka, to oznacza, że rozumujesz jak "tipsiara" i "tępa ciota" - co oznacza, że jesteś dwa poziomy niżej od pederasty :-) Zastanawiam się, co porabiasz na tym forum o Opolu. Ze swoimi żałosnymi wypocinami chorego mózgu, jesteś na forum przydatny, jak fiut papieżowi...;-) I zapamiętaj, ZWK: citizen brzydzi się kłamstwem, więc nie kłamie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman Tadeusz Pabisiak już wygrał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 22:53 Tadeusz Pabisiak już wygrał sprawę. Nie trzeba czekać na wyrok sądu. Na wieść o skierowaniu sprawy do sądu zawistnicy i oszczercy umilkli ze strachu i siedzą jak mysz pod miotłą. Dobrze wiedzą, że przed sądem nie mieliby najmniejszej szansy. Wiedzą, że kłamią i że nie mają żadnych dowodów na to co tutaj wypisywali. Skończyła się bezkarność, skończyło sie opluwanie i wyszydzanie. Ta cisza wiele mówi. Teraz każdy widzi, kto kłamał a kto nie. Gratuluję, Panie Tadeuszu! Ja o Pana uczciwości nigdy nie wątpiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
citizen_opole Re: Tadeusz Pabisiak już wygrał 04.11.07, 13:46 Należy bezstronnie przyznać, że wszystkie osoby z opolskiego forum, zamieszane w "sprawę Pabisiaka" zamilkły gwałtownie. Nie widać ich na forum... :-( Ta złowróżbna cisza wiele mówi.... Może już siedzą? Może wąchają kwiatki od spodu? Jezusicku, ten Pabisiak jest "fajter" i lepiej z nim nie zadzierać! Sam Pan Tadeusz Pabisiak ma się świetnie i chodzi w marynarce od Pierre'a Cardine'a i butach "Salamander" z byłej NRD. Można go spotkać, jak chodzi dumny z 4-cyfrowego wyniku, ulicą Krakowską, mimo, że nie poszło mu najlepiej w tych wyborach. Ponoć ma już niezawodny patent na wygranie nastepnych wyborów: po prostu zmieni nazwisko na bardziej chodliwe i krótsze, aby było łatwiej zapamiętać. Na ten przykład: "TUSK", "RELIGA", "ZIOBRO" albo "GILOWSKA". Zabieg nieskomplikowany i niedrogi, bo zero kosztów na kampanię, której nie trzeba robić, aby wejść do Sejmu RP. Uważam, ze to jest znakomity pomysł Tadeusza Pabisiaka na ĘĄ-tą RP. W której rządzą tylko ci z właściwymi nazwiskami! Reszta - spieprzać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman Re: Tadeusz Pabisiak już wygrał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.07, 14:03 TP to jest gość! Jego wielki dzień jeszcze nie nadszedł. Ale jak nadejdzie, to klękajcie narody! Jeszcze niejedne wybory przed Nim. Dopnie swego. Będzie posłem lub prezydentem miasta. Kapelusze z głów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany przez P. Czekam na wokandę :) IP: *.eranet.pl 18.11.07, 18:38 To nie prawda, że wszystkie osoby z opolskiego forum zamilkły. Ja np. nie mam czasu zajmować się tą wąćpliwą personą. Po prostu muszę pracować i zarabiać, bo mam rodzinę. Dawno temu Pabisiak okradł mnie w biały dzień. Gwizdnął mi 18 milionów starych złotych, za które wyremontował sobie połowę dachu tej swojej zawilgoconej speluny. Czekam z niecierpliwością na wezwanie do sądu. Pójdę tam z uśmiechem i dokumentami :) Jednak nie wierzę w to, że Pabisiak poda mnie do sądu. Do dzisiaj widząc mnie - przechodzi na drugą stonę ulicy. Szkoda czasu na tego przegranego człowieczka. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWK meloman, citizen, czy jak sie nazwiesz - kłamiesz! IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.07, 17:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: meloman, citizen, czy jak sie nazwiesz - kłam IP: *.chello.pl 05.11.07, 17:44 A na czym to kłamstwo polega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman Re: meloman, citizen, czy jak sie nazwiesz - kłam IP: *.chello.pl 06.11.07, 10:48 Wybieram Tadeusz Maria Gilowska-Religa. Tylko pomóżcie rozwinąć skrót TMGR - Teraz MaGisteRka? To dobre dla Samoobrony raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokosz Re: Do Dworku przybieżajcie IP: 217.197.73.* 16.11.07, 10:19 Tego Pabisiaka, to nazywajo w Opolu Pojebisiak i coś w tym musowo jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też okradziony Re: Do Dworku przybieżajcie IP: *.chello.pl 18.11.07, 22:45 Niech Pojebisiak poda sam siebie do sądu za swoje przekręty i złodziejstwa.Dla sławy i rozgłosu jest w stanie to zrobić.Kolegów kapował to może zakapować też siebie dla odmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biGGestfan Papasisiak na Papieża!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.07, 10:35 Występki Tadzia zostały oficjalnie zdemaskowane! Sam Tadziu został rozebrany na czynniki pierwsze, spalony jest politycznie i towarzysko w Opolu, pozostał mu ostatni bastion! chce zamieszkać w Watykanie! Tadeusz już planuje szeroką akcję PR-marketingową Pabisiak Scègliero Subito na Papieża! - zostało zakupionych już 5 przyczep i 3 ryksze. Kuracjusze z Mosznej już siedzą w autokarze na pielgrzymkę. Odpowiedz Link Zgłoś