Gość: ikb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 19:37 Ustalcie tych bydlaków, a przesłuchanie rozpocznijcie od solidnego uderzenia krzesłem w ryj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Madry Re: Na Chabrach napadli z bronią na studentkę IP: 77.223.236.* 22.11.07, 19:48 Już był taki jeden w Policji i wyleciał do paki lepiej takich degeneratów nie torturuj tylko od razu zastrzel! Nie bedziesz miał sprawy za tortury! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Na Chabrach napadli z bronią na studentkę 23.11.07, 09:19 nie wolno zachęcać ani zezwalać policji na bicie krzesłem w ryj podczas przesłuchania, bez względu na to, kto jest przesłuchiwany. pewnego dnia to możesz być TY - może nawet niewinny... chciałbyś na wejście dostać krzesłem w ryj, cfaniaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xz Na Chabrach napadli z bronią na studentkę IP: *.chello.pl 23.11.07, 09:27 Łaża takie mendy w kapturach na tych swoich głupich, łysych pałach i robia co chcą! Kurde jak ja ich nienawidzę! Za sam wygląd powinni dostac dożywocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOMORMO Re: Na Chabrach napadli z bronią na studentkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 11:19 Słynna alejka wampira powinna zostać objęta monitoringiem. To idealne miejsce na napad - łyse pały w kapturach to zajawiły. --- Ja p...lę, oni są przyszłością tego narodu! Proponuję akumulator na jaja dla każdego. Może jakiś impuls dojdzie do pozostałości po mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
citizen_opole Re: Na Chabrach napadli z bronią na studentkę 23.11.07, 20:58 Zgadzam się z ZOMORMO i podoba mi się Twój post (chociaż nick wcale nie!), objęcie monitoringiem wizyjnym takich miejsc jak "alejka wampira" wydaje się konieczne. Opolska Straż Miejska finalizuje prace nad objęciem monitoringiem wizyjnym dużych obszarów miasta. Nie mogę podać jakich. Warto wiedzieć: gdy w Londku w 1986 roku wprowdzono monitoring, ilość przestępstw pospolitych spadła gwałtownie o 60 %. To działa! Pomysł z akumulatorem (120 Amh) podoba mi się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOMORMO Re: Na Chabrach napadli z bronią na studentkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 08:33 nick, to tak dla jaj (tych pod 120 Ah) ukryłem jak wiesz w nim skróty trzech, znienawidzonych formacji z czasów "ancienne regime'u" (co jedna to większe hooye) i pomimo ich istnienia do roku 1989, też można było zebrać po uśmiechu w alejce wampira... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raid Re: Na Chabrach napadli z bronią na studentkę IP: *.punkt.pl 23.11.07, 14:33 idę o zakład, że znajomym będą mówić, że dali wycisk 3 bykom, a jednemu z nich zabrali telefon. jeśli macie chociaż resztki odwagi to walczcie według kodeksu Bushido! tylko ci0ty napadają na kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No_ Mercy Kostke mydła im i do więźnia! IP: 77.223.234.* 23.11.07, 16:18 W Anglii zakazuje sie noszenia kapturów i kominiarek - normalny czlowiek nie ma powodu by zakrywać twarz. Jak widze tych baranów ze spodniami z pieluszką w kroku, z kapturem na zgarbionym łbie idacych ulicą to zbiera mnie na wymioty. Caly sens zycia to siedzenie pod bloCkiem, BMW, blanty, i wizja zycia zaczerpnieta z "taniej kupie drożej sprzedam to wódki sie napije" oraz "reprezentuje biede" i "ch.. na to klade i tak damy rade" - na prawde bardzo budujące, kreatywne i przedsiębiorcza wizja przyszlosci z wyimaginowanym "gettem" w postaci jakiegokolwiek osiedla mieszkaniowego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ptaszor.only Re: Na Chabrach napadli z bronią na studentkę 23.11.07, 19:37 nawet jak ustala sprawców napadu i nawet jesli bedzie to recydywa to nie za bardzo jest gdzie osadzić skazanych wyrokiem, bo klawisze już kolanami w celach dopychaja, a UE cały czas sączy jad że nie trzymamy norm jesli chodzi o powierzchnię dla skazanego. Czemu nie ma u nas wyroków w postaci prac publicznych, lub nawet innych użytecznych - np. w kopalniach odkrywkowych margli...? Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_z_gazowni W Niemodlinie też są napady!! 23.11.07, 20:40 Może to sesja wyjazdowa?? Ale w Niemodlinie jest to atak z tyłu na plecy. Facio się przewraca i jest w czasie przytrzymania przeszukany. Zadowoleni napastnicy odchodzą w dal z portfelem lub innymi łupami. Może to ci sami ze zmodyfikowanym sposobem zdobyci łupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Na Chabrach napadli z bronią na studentkę IP: *.chello.pl 24.11.07, 09:12 No i w takich przypadkach widać czy policja ma siatkę iformatorów czy wzystko poszło w rozsypkę P>S wychodzi,że nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Na Chabrach napadli z bronią na studentkę IP: *.tktelekom.pl 02.12.07, 10:52 Czy już złapano tych bandytów, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś