Dodaj do ulubionych

Gdzie można dobrze zjeść w Opolu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 21:58
Ludzie, powiedzcie gdzie można dobrze zjeść w Opolu i co konkretnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: bozia Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.chello.pl 26.11.07, 05:35
      widać nigdzie.Polecam Wenedę może dlatego ,że mam blisko.Wystrój do
      bani,ale zatrucie iroztrój żołądka nie grozi,a ceny dostępne.
      • Gość: elka Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.07, 13:19
        Tak, kluski śląskie,Tatiana je uwielbia.
        • Gość: p Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.chello.pl 26.11.07, 15:25
          w domu
          • Gość: rewq Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 16:06
            Pomidor na Sosnkowskiego obok Enzo
            • Gość: fanka Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.chello.pl 26.11.07, 20:29
              zgadzam się, Pomidor - jedzonko pierwsza klasa, super obsługa, właściciel
              doradza no i menu na każdy dzień inne.

PS. A na deser polecam trufle domowej roboty...mniam
              • Gość: majk Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: 87.205.7.* 07.12.07, 13:38
                w pomidorze jest pysznie, niepozorny lokal ale jedzonko naprawde
                ekstra :)
          • Gość: qqryq Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 08:19
            Gość portalu: p napisał(a):
            > w domu

wariatów
            • tiresias Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? 27.11.07, 09:07
              w Starce sznycel wiedeński z piklami. tanio nie jest ale pycha
    • tusku Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? 09.12.07, 10:40
      U mnie w domu.
      • Gość: Jaa Czardasz i Pająk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 18:09
        Może był tam ktoś ostatnio ?
        • Gość: Pomidor Re: Czardasz i Pająk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 18:30
          Rzwczywuście w Pomidorze jest pierwszorzędnie. Widać , że
          właściciele wkładają w tę knajpkę duuzo serca.
      • Gość: kubus_us Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:29
        103,2 lasagne jest ok ale musisz czekać najlepszy stosunek
        cena/smak. Starka to high tec dobre ale drogo. Polecam RYBEX ;)
        dobrze, tanio i zdrowo
        • Gość: opolanin Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 22:27
          z tą starką to mocna przesada chyba że ktoś zupełnie nie zna się na gotowaniu,
    • Gość: kroton Re: Gdzie .... zagłoba na krakowskiej IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 09.12.07, 22:44
      Polecam Zagłobę na Krakowskiej. super jadło.
    • Gość: Agata Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.07, 12:33
      Wczoraj w Szarej Villi dostałam niezbyt dobrze odmrożoną i podgrzaną lasanię -
      więc nie polecam.
      • Gość: Aneta Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.08, 13:23
        Ja lubię włoskie dania, zwłaszcza makarony w Enzo
    • Gość: bozia Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.chello.pl 14.01.08, 22:03
      Weneda.
      • Gość: lońka Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 22:19
        Pomidor, szczególnie teraz, kiedy się odchudzam :)) Zdrowe żarełko.
    • Gość: mieszkaniec opola "Piccolo Italia" na ul. Damrota IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.08, 09:57
      Gorąco polecam !!! Najlepsza pizza w Opolu a i makarony są bardzo
      dobre !!! Nie wiem czemu jeszcze nikt o tej knajpce nie wspomniał ???
      • Gość: Na Leśnik Grabówka jest OK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.08, 13:11
        tylko ciasno jak w doopie...
    • Gość: PAWEŁ Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 19:32
      Jeżeli zależy Ci na kuchni świeżej , bez uzdatniaczy, w której potrawy nie mja
      po 2-3 dni polecam kuchnię gruzinska na Osmańczyka.Fenomenalne zupy, dania na
      kazdą kieszeń a wszystko dopiero co przygotowane i z najlepszych składników
      • Gość: layla Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 22:45
        ta gruzinska jest beznadziejna. drogo strasznie. własciciel chamowaty
        pierożka polecam na kołlątaja
    • Gość: głodzio Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: 77.252.18.* 25.05.08, 21:23
      U mnie kartoflankę.
    • Gość: gość Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: 217.197.71.* 27.05.08, 08:54
      Zorba, lubię chociaż warunki nie najlepsze, ale dużo smacznie i tanio

Piramida - lepsze od Sfinxsa, ale żarcie podobne

Da Grasso - niezła pizza, polecam każda mała, bo duzej w 2 osoby nie
      da sie zjesc.. :P
      • Gość: śledzik Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.chello.pl 27.05.08, 12:47
        ze sfinksa brzydko pachnie
      • Gość: cynthia_o Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.punkt.pl 27.05.08, 15:30
        Zorby nie polecam,z greckim jedzeniem nie ma nic wspolnego/tylko
        nazwa lokalu/mieso przypalone,salatka-sama kapusta i wszystko plywa
        w sosach.
    • Gość: bobby Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.08, 10:18
      na zwm jest dobra pizzeria - deep pan pizza. Duzo, tanio i smacznie
    • Gość: mika Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.um.opole.pl 28.05.08, 13:00
      Polecam:
      - Karafkę w okolicach Pl. Hanki Sawickiej, koło Biedronki. Pyszne
      jedzenie, małe ceny,wielkie porcje. Szczególnie polecam placek po
      węgiersku a w lecie chłodnik - rewelacja!!!
      - Enco na ZWM-ie , niestety nie jest tanio ale pysznie
      - włoska knajpka na ul. Damrota - rewelacyjne jedzenie i rozsądne
      ceny.
      - Pimidor na ZWM-ie
      - Pierożek - najlepsze pierogi w Opolu :)
      • Gość: smakoszka Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: 217.197.72.* 28.05.08, 13:15
        W Starce jest pysznie. Polecam wątróbkę po berlińsku i sznycel
        wiedeński. Dla bardzo głodnych: gicz cielęca.
        U Enzo uwielbiam pomidorową i crespelle. Mniam, ale dość długo się
        czeka i zdarza się kucharzowi przesolić, niestety.
        Skoro tak wiele osób chwali Pomidora, to wybiorę się tam na obiad.
    • Gość: smakoszka Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: 217.197.72.* 29.05.08, 09:58
      Co w Pomidorze polecacie? Mają kuchnię wegetariańską?
    • Gość: smakosz deep pan pizza jak dla mnie najlepsza w Opolu IP: 77.223.237.* 29.05.08, 10:45
      Czy ktoś wie czemu jest nieczynna od jakiegoś czasu?
    • Gość: Ktostam Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.centertel.pl 04.10.16, 13:09
      Polecam portal inopole.pl masz wszystkie restauracje w opolu w jednym miejscu, możesz wpisać co chcesz zjeść i wyszuka ci wszystkie lokale serwujace to na co masz ochotę.
    • ziaja7787 Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? 20.03.17, 11:32
      Prawdziwa pizza Calzone jest dostępna w pizzadlaczegonie.pl. Jedna z niewielu pizzerii, która nie żałuje klientom składników.
    • kociaraania Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? 02.11.19, 12:58
      W San Escobar można zjeść i smacznie i dość tanio, mają bardzo dobre dania główne, szerokie menu (makarony, mięsa, sałatki) i bardzo ładną, przytulną restaurację :)
    • kociaraania Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? 08.11.19, 19:47
      Ja polecam restaurację San Escobar, mają rewelacyjne zestawy śniadaniowe oraz obiady, a sama restauracja ma fajny, nowoczesny wystrój, jest tam bardzo miło :)
    • szyszunia1234 Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? 10.12.19, 15:11
      Ja bardzo lubie wegeneracje jeżeli jesteś wege. Jeżeli chodzi np. o pizze to rewolwer, ale warto też wpasc na naleśniki do manekina.
    • agusiaaga Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? 17.12.20, 21:33
      Bardzo dobra restaurację jest Aquarele. Smaczne jedzonko, ładnie urządzony lokal. Bardzo fajna obsługa. Polecam
    • ewewewelina Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? 12.04.21, 11:04
      Aquarele jest jak najbardziej w porządku. Zamawiałam u nich ostatnio pyszny catering. Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze skorzystam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka