Gość: Podjadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 21:58 Ludzie, powiedzcie gdzie można dobrze zjeść w Opolu i co konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bozia Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.chello.pl 26.11.07, 05:35 widać nigdzie.Polecam Wenedę może dlatego ,że mam blisko.Wystrój do bani,ale zatrucie iroztrój żołądka nie grozi,a ceny dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.07, 13:19 Tak, kluski śląskie,Tatiana je uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.chello.pl 26.11.07, 15:25 w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewq Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 16:06 Pomidor na Sosnkowskiego obok Enzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.chello.pl 26.11.07, 20:29 zgadzam się, Pomidor - jedzonko pierwsza klasa, super obsługa, właściciel doradza no i menu na każdy dzień inne. PS. A na deser polecam trufle domowej roboty...mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: 87.205.7.* 07.12.07, 13:38 w pomidorze jest pysznie, niepozorny lokal ale jedzonko naprawde ekstra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 08:19 Gość portalu: p napisał(a): > w domu wariatów Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? 27.11.07, 09:07 w Starce sznycel wiedeński z piklami. tanio nie jest ale pycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa Czardasz i Pająk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 18:09 Może był tam ktoś ostatnio ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomidor Re: Czardasz i Pająk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 18:30 Rzwczywuście w Pomidorze jest pierwszorzędnie. Widać , że właściciele wkładają w tę knajpkę duuzo serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus_us Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:29 103,2 lasagne jest ok ale musisz czekać najlepszy stosunek cena/smak. Starka to high tec dobre ale drogo. Polecam RYBEX ;) dobrze, tanio i zdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 22:27 z tą starką to mocna przesada chyba że ktoś zupełnie nie zna się na gotowaniu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroton Re: Gdzie .... zagłoba na krakowskiej IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 09.12.07, 22:44 Polecam Zagłobę na Krakowskiej. super jadło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.07, 12:33 Wczoraj w Szarej Villi dostałam niezbyt dobrze odmrożoną i podgrzaną lasanię - więc nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.08, 13:23 Ja lubię włoskie dania, zwłaszcza makarony w Enzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.chello.pl 14.01.08, 22:03 Weneda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lońka Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 22:19 Pomidor, szczególnie teraz, kiedy się odchudzam :)) Zdrowe żarełko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec opola "Piccolo Italia" na ul. Damrota IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.08, 09:57 Gorąco polecam !!! Najlepsza pizza w Opolu a i makarony są bardzo dobre !!! Nie wiem czemu jeszcze nikt o tej knajpce nie wspomniał ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Leśnik Grabówka jest OK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.08, 13:11 tylko ciasno jak w doopie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWEŁ Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 19:32 Jeżeli zależy Ci na kuchni świeżej , bez uzdatniaczy, w której potrawy nie mja po 2-3 dni polecam kuchnię gruzinska na Osmańczyka.Fenomenalne zupy, dania na kazdą kieszeń a wszystko dopiero co przygotowane i z najlepszych składników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: layla Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 22:45 ta gruzinska jest beznadziejna. drogo strasznie. własciciel chamowaty pierożka polecam na kołlątaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodzio Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: 77.252.18.* 25.05.08, 21:23 U mnie kartoflankę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: 217.197.71.* 27.05.08, 08:54 Zorba, lubię chociaż warunki nie najlepsze, ale dużo smacznie i tanio Piramida - lepsze od Sfinxsa, ale żarcie podobne Da Grasso - niezła pizza, polecam każda mała, bo duzej w 2 osoby nie da sie zjesc.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śledzik Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.chello.pl 27.05.08, 12:47 ze sfinksa brzydko pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynthia_o Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.punkt.pl 27.05.08, 15:30 Zorby nie polecam,z greckim jedzeniem nie ma nic wspolnego/tylko nazwa lokalu/mieso przypalone,salatka-sama kapusta i wszystko plywa w sosach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.08, 10:18 na zwm jest dobra pizzeria - deep pan pizza. Duzo, tanio i smacznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.um.opole.pl 28.05.08, 13:00 Polecam: - Karafkę w okolicach Pl. Hanki Sawickiej, koło Biedronki. Pyszne jedzenie, małe ceny,wielkie porcje. Szczególnie polecam placek po węgiersku a w lecie chłodnik - rewelacja!!! - Enco na ZWM-ie , niestety nie jest tanio ale pysznie - włoska knajpka na ul. Damrota - rewelacyjne jedzenie i rozsądne ceny. - Pimidor na ZWM-ie - Pierożek - najlepsze pierogi w Opolu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakoszka Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: 217.197.72.* 28.05.08, 13:15 W Starce jest pysznie. Polecam wątróbkę po berlińsku i sznycel wiedeński. Dla bardzo głodnych: gicz cielęca. U Enzo uwielbiam pomidorową i crespelle. Mniam, ale dość długo się czeka i zdarza się kucharzowi przesolić, niestety. Skoro tak wiele osób chwali Pomidora, to wybiorę się tam na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakoszka Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: 217.197.72.* 29.05.08, 09:58 Co w Pomidorze polecacie? Mają kuchnię wegetariańską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz deep pan pizza jak dla mnie najlepsza w Opolu IP: 77.223.237.* 29.05.08, 10:45 Czy ktoś wie czemu jest nieczynna od jakiegoś czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktostam Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? IP: *.centertel.pl 04.10.16, 13:09 Polecam portal inopole.pl masz wszystkie restauracje w opolu w jednym miejscu, możesz wpisać co chcesz zjeść i wyszuka ci wszystkie lokale serwujace to na co masz ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
ziaja7787 Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? 20.03.17, 11:32 Prawdziwa pizza Calzone jest dostępna w pizzadlaczegonie.pl. Jedna z niewielu pizzerii, która nie żałuje klientom składników. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaraania Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? 02.11.19, 12:58 W San Escobar można zjeść i smacznie i dość tanio, mają bardzo dobre dania główne, szerokie menu (makarony, mięsa, sałatki) i bardzo ładną, przytulną restaurację :) Odpowiedz Link Zgłoś
kociaraania Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? 08.11.19, 19:47 Ja polecam restaurację San Escobar, mają rewelacyjne zestawy śniadaniowe oraz obiady, a sama restauracja ma fajny, nowoczesny wystrój, jest tam bardzo miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia1234 Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? 10.12.19, 15:11 Ja bardzo lubie wegeneracje jeżeli jesteś wege. Jeżeli chodzi np. o pizze to rewolwer, ale warto też wpasc na naleśniki do manekina. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaaga Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? 17.12.20, 21:33 Bardzo dobra restaurację jest Aquarele. Smaczne jedzonko, ładnie urządzony lokal. Bardzo fajna obsługa. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ewewewelina Re: Gdzie można dobrze zjeść w Opolu? 12.04.21, 11:04 Aquarele jest jak najbardziej w porządku. Zamawiałam u nich ostatnio pyszny catering. Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś