Gość: wroz IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.07, 16:38 jestem Wrozem radna Bien czysta inteligencja, (widzialem w MTO sesje rady) Radny Ryszard Ostrowski przebija z niego zmysl handlowy radny Jaroslaw Ostrowski prawie jak Napoleon i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dodo Re: Wróżka rozszyfrowuje radnych: to bufon, to ni IP: 83.238.128.* 26.11.07, 16:51 slyszalem ze mozna wrozyc ze szklanej kuli, ale zeby ze szklanego ekranu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: Wróżka rozszyfrowuje radnych: to bufon, to ni 26.11.07, 17:41 A ja oglądalem zdjęcie tej "wróżki". I wiecie co ? Moim zdaniem to jest (...). No zresztą mniejsza z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Wróżka rozszyfrowuje radnych: to bufon, to ni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 17:47 W to, że Żydzi rządzą Polską , nie wierzę. Ale portrety psychologiczne radnych całkiem udane. "Wróżka" ma nieźle pomieszane w głowie, ale najwyraźniej zna się na ludziach. Przyszłości nie odgadnie, ale ma instynkt psychologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżbita leon Wróżka rozszyfrowuje radnych: to bufon, to nied.. IP: *.chello.pl 26.11.07, 20:09 Mój boże, jakby to wszystko miało zależeć od takich wróżek jak Estera, to.... Gdzie to sie lęgnie, by opowiadać TAKIE głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman wrózka potwierdza opinie Gazetki 26.11.07, 20:50 pozytywna energia emanuje tylko z tych radnych którzy są pozytywnie widziani przez Gazetę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta na psy Wróżka rozszyfrowuje radnych: to bufon, to nied.. IP: *.punkt.pl 26.11.07, 20:51 Pani redaktor i wróżka z jednej rodziny tym co się trochę kręci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyczuwacz Wróżka rozszyfrowuje radnych: to bufon, to nied.. IP: *.punkt.pl 26.11.07, 20:58 Czytając ten tekst wyczuwam mały kompleks pani redaktorki z lokalnej gazetki. Wyczuwacz z tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nakład spada Wróżka rozszyfrowuje radnych: to bufon, to nied.. IP: *.punkt.pl 26.11.07, 21:00 Trzeba się jakoś ratować. Byle bzdet i tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Co tu rozszyfrowywać ? IP: *.chello.pl 26.11.07, 21:47 "Wróżka Estera twierdzi, że nad Polską przejęli władzę Żydzi, a TVN24 należy zlikwidować, bo manipuluje społeczeństwem." Z tym drugim się zgadzam. A do twierdzenia I-go, to nie potrzeba było aż wróżki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estera Dmitruczuk Wróżka rozszyfrowuje radnych: to bufon, to nied.. IP: *.punkt.pl 26.11.07, 22:07 Ja nie dałam swojego zdjęcia bo nie chcę dowiedzieć się prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Wróżka rozszyfrowuje radnych: to bufon, to nied.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 23:52 w końcu kobieta poznala sie na pół facecie-smag.... pedała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Wróżka rozszyfrowuje radnych: to bufon, to ni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 00:00 Charakterystyka Smagały - strzał w 10tkę!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abracadabra jestem wrozka IP: *.triad.res.rr.com 28.11.07, 04:34 Wrozka Estera i forumowicz Olek to moherowe pisiaki i nie nalezy im wierzyc ani ich czytac nawet,hocuspokus!:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: jestem wrozka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 11:06 Ostrowski - Napoleonem ??!! chyba że wybujałe ambicje, krętactwo i zapatrzenie w siebie wielkością dorównują Napoleonowi !! niestety tacy mistrzowie w trzymaniu się koryta (pełnego) wiedzą jak spaść na 4 łapy wróżko chyba cię ta szklana kula oszukuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: jestem wrozka IP: *.punkt.pl 28.11.07, 15:06 Też umiem wróżyć ze zdjęć. Obejrzałem zdjęcie tej wróżki - typowy wyznawca sekty radyja Odpowiedz Link Zgłoś
jarty Wróżka rozszyfrowuje radnych: to bufon, to nied.. 01.12.07, 18:24 przy takich tekstach, o wróżkach, hipnotyzerach itp. biorę zawsze poprawkę - nie muszę siebie ciągle traktować tak poważnie to, że ktoś "para" się czymś tam, nie znaczy jeszcze, że muszę do tego mieć jakiś stosunek, udane stosunki realizuję gdzie indziej ;-) dla mnie to "zabawa" - w cudzysłowiu, bo swego rodzaju... Odpowiedz Link Zgłoś