Dodaj do ulubionych

Ginekolog- dr.Powolny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 11:47
Planuję wybrać się na pierwszą wizytę do dr. Powolnego. Jestem w
ciąży. Co możecie mi powiedzieć o tym lekarzu, jakim jest
położnikiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: dział reklamy Re: Ginekolog- dr.Powolny IP: *.chello.pl 09.01.08, 12:49
      Pan doktor chce kupić nowe autko?
      "Gosiu", daj sobie spokój z tą kryptoreklamą :-(
    • Gość: mmm Re: Ginekolog- dr.Powolny IP: *.punkt.pl 09.01.08, 13:54
      chodzę do niego już od 3 lat i muszę powiedzieć że lepiej nie mogłam
      trafić. Jest bardzo sympatyczny, zabawny a przy tym jest swietnym
      lekarzem. naprawde szczerze go polecam!
      • Gość: gosiaczek Re: Ginekolog- dr.Powolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 14:12
        bardzo dziękuję za opinię,może ktoś jeszce cos napisze...?
        • grazka0000 Re: Ginekolog- dr.Powolny 09.01.08, 14:20
          mozesz isc,ma dobra opinie od lat.Duzo, kobiet do niego chodzi
          prywatnie i do przychodni emerytka
    • Gość: olka Re: Ginekolog- dr.Powolny IP: 77.223.228.* 09.01.08, 20:08
      chodziłam do niego kiedy byłam w ciąży i byłam bardzo zadowolona,
      • Gość: ja Re: Ginekolog- dr.Powolny IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 00:03
        A ja nie polecam! Odbierał mój poród. Położył się na moim brzuchu i
        wycisnął dziecko -przy okazji spowodował uszkodzenia u mnie
        • Gość: ! Re: Ginekolog- dr.Powolny IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.08, 07:05
          A co z Twoim dzieckiem?
          • Gość: kilder Re: Ginekolog- dr.Powolny IP: *.web.vodafone.de 19.02.08, 11:12
            Zjadl na kolacje !
        • Gość: baśka Re: Ginekolog- dr.Powolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 09:44
          co za glupoty piszesz, a moze uratowal ci zycie i twojemu dziecku,
          nie pomyslalas o tym ?
          • Gość: ja tez Re: Ginekolog- dr.Powolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 18:51
            go lubie, sympatyczny do moich kobiet wszystkich był, i nie bral ani
            grosza !
            • Gość: : ) Re: Ginekolog- dr.Powolny IP: *.punkt.pl 20.01.08, 10:08
              i ja też bardzo go lubię jako człowieka i doceniam jego umiejętności i kompetencje.
              • Gość: miuk Re: Ginekolog- dr.Powolny IP: *.punkt.pl 21.01.08, 17:31
                Moją ciążę prowadził i byłam bardzo zadowolona. Polecam z czystym
                sumieniem.
                • Gość: Agast3 Re: Ginekolog- dr.Powolny IP: 79.139.42.* 18.02.08, 20:05
                  Hejka a możecie napisać jaki jest koszt wizyty u tego Pana i jakie
                  są terminy rejstracji? trzeba czekać czy przyjmuje że tak
                  napisze 'od ręki" ?? Z góry dziękuje za odpowiedź:)
                  • Gość: gosiaczek Re: Ginekolog- dr.Powolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 09:52
                    Wybrałam się do Niego.
                    Długo nie czekałam, zostałam przyjęta na następny tydzień. Wiem, że
                    przyjmuje we wtorki i czwartki. Za wizytę + USG zapłaciłam 60 zł.
                    Ale jestem w ciąży, więc przez kilka miesięcy stały dochód. Nie wiem
                    czy to ma jakieś znaczenie przy ustalaniu ceny.
                    • Gość: hutnik Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.punkt.pl 19.02.08, 19:18
                      Nie jestem w ciąży, bo jestem chłopem. A te wszystkie wpisy ŚMIERDZĄ
                      mi KRYPTOREKLAMĄ jak gacie hutnika pod koniec zmiany.
                      • Gość: antyhutnik Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.media4.pl 20.02.08, 11:00
                        Z tego co wiem to forum jest do wyrażania swoich opini na rózne
                        tematy- prawda? Może ty jesteś jakąś konkurencją? bo sam podbijasz
                        ten wątek? pozdro..
                        • Gość: hutnik Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.punkt.pl 20.02.08, 12:23
                          Nic nie podbijam panie doktorze. Wszedłem na ten wątek,
                          zaśmierdziało mi niemiłosiernie kryptorekramą, napisałem, i tyle!
                          Konkurencją żadną też nie jestem, bo choć w Opolu mieszkam ponad 40
                          lat, nie znam osobiście żadnego lekarza od piczek....
                          Mało macie kasy, żeby dać sobie reklamę do gazety?
                          • Gość: janka Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.chello.pl 21.02.08, 00:19
                            nie zgodzam się z tobą hutniku, ja bardzo chciałabym wiedzieć o
                            jakimś dobrym lekarzu od tych spraw w Opolu, niestety nie mogę
                            trafić na kompetentnego, a przy okazji " ludzkiego" ginekologa,
                            byłam zarówno u tych co tytuły mają, jak i u takich co ich nie mają,
                            w sumie chyba u czterech i żaden mnie do siebie nie przekonał i
                            uwierz mi wcale nie jestem wymagająca, chciałam tylko by mnie
                            dobrze, ale delikatnie zbadali i postawili właściwą diagnozę,
                            dotychczas nie doczekałam się
                            • Gość: hutnik Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.punkt.pl 21.02.08, 10:40
                              Skąd Ty, Janka, nagle po północy (kiedy większość kobiet mocno śpi)
                              się wzięłaś przy komputerze? Przecież ten wątek o doktorze (z
                              kropką) rozpoczął(eła) "gosiaczek".
                              Dajmy już temu spokój, przecież średnio-inteligientny człowiek z
                              daleka czuje, że te kilka wpisów śmierdzi jak gacie hutnika pod
                              koniec zmiany!!!
                              • Gość: ann Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 11:30
                                A co jakiemuś hutnikowi do takich ewidentnie babskich tematów?!
                                Poszukaj sobie wątku o obróbce skrawaniem albo czymś równie
                                zajmującym.
                                • Gość: hutnik Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.punkt.pl 21.02.08, 11:42
                                  Was, baby, też od czasu do czasu trzeba poskrawać i poskrobać....
                                  • Gość: do ann Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.punkt.pl 21.02.08, 11:53
                                    Tu nie chodzi - głupia kobieto(?) - o żadnego hutnika, tu chodzi o
                                    to, że ginekolog - doktor (kropka) Powolny zafundował sobie w tym
                                    miejscu kryptoreklamę, która śmierdzi na odległość jak gacie hutnika
                                    pod koniec zmiany. Paniała?
                                    • Gość: ann Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 12:30
                                      Słownictwo, styl, ortografia, interpunkcja są jak odciski palców… po
                                      twoich widać, że jesteś prostakiem.
                                      • Gość: !!! Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.chello.pl 21.02.08, 19:19
                                        Gość: gosiaczek napisała:

Wybrałam się do Niego.
                                        Długo nie czekałam, zostałam przyjęta na następny tydzień. Wiem, że
                                        przyjmuje we wtorki i czwartki. Za wizytę + USG zapłaciłam 60 zł.

O ,to świadczy jakim jest lekarzem, skoro szybki termin i niska cena, musi mu
                                        marnie iść interes...
                                        Nie stać go zatem na profesjonalną reklamę.
                                        • Gość: :) Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.punkt.pl 21.02.08, 20:02
                                          Chyba Was kobietki powaliło. Myślicie że badanie za pieniądze jest inne jak na
                                          Fundusz. Bardzo proszę rozejrzyjcie sie na każdej prawie ulicy jest przychodnia
                                          i tam znajdziecie lekarza od macania:) Nie trzeba płacić i jesteście zbadane
                                          jednakowo :) Pozdrowionka od tej która nie płaci za badania.
                                      • Gość: prostak Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.punkt.pl 21.02.08, 20:11
                                        Biedna głupia kobieto - co ty sie czepiasz mojego słownictwa, stylu,
                                        interpunkcji? Przecież jest bez zarzutu, w przeciwieństwie do
                                        doktora (kropka) Powolnego.
                                        Pozdrowienia od prostaka dla nieuka.
                                        • Gość: ann Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 07:58
                                          Ja mam taką ginekolog, która mówi DUŻYMI LITERAMI:) ale ty byś i tak
                                          nie zrozumiał... bo jesteś bardzo inteligentny i do tego słownictwo
                                          masz bez zarzutu - WOW!
                                          • Gość: hutnik-prostak Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.punkt.pl 22.02.08, 11:34
                                            Biedaku(czko) tylko na tyle cię stać? Para z ciebie uszła, że dużymi
                                            literami, którymi mówi jakaś pani ginekolog, musisz się podpierać?
                                            Wiadomo nie od dziś; wszyscy lekarze (szczególnie ginekolodzy, bo
                                            mają sporo wolnego czasu) bardzo dużo czytają gazet i książek (cha,
                                            cha). Dlatego rozum im czszki rozpiera i gadają dużymi literami. :-)
                                            • Gość: ??? Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.chello.pl 22.02.08, 14:42
                                              Gość: :) napisała:

Chyba Was kobietki powaliło. Myślicie że badanie za pieniądze jest inne jak na
                                              Fundusz. Bardzo proszę rozejrzyjcie sie na każdej prawie ulicy jest przychodnia
                                              i tam znajdziecie lekarza od macania:) Nie trzeba płacić i jesteście zbadane
                                              jednakowo :) Pozdrowionka od tej która nie płaci za badania.

Widać,że nigdy nie byłaś na prywatnej wizycie u gina!
                                              Inna sprawa to taka,że jak płacisz to wymagasz,a Państwowo to możesz pomarzyć o
                                              wszystkich badaniach, bo z reguły doktorek mówi,że nie ma wskazań medycznych i
                                              leczy "na oko" (tak jakby to z jego kieszeni szła kasa, a nie z NFZ).A po
                                              drugie, wszędzie trąbią o profilaktyce, a to się ma nijak do rzeczywistości.
                                              Zdrowia życzę!
                                              • Gość: : ) Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.punkt.pl 22.02.08, 20:04
                                                Bo nie muszę. Z badań profilaktycznych korzystam jak najbardziej. Na zaproszenia
                                                na mamgrafię i cytologię skorzystała nieduży procent kobiet.
                                                Z prywatnych wizyt nie korzystałam i nie będę korzystać. Bo i po co. Wybierz
                                                sobie uczciwego lekarza z młodszego rocznika nie spapranego komunizmem i nie
                                                będziesz musiała płacić. Daj szansę sobie i innym.
                                                A o lekarzach ginekologach wiele by mówić bo znam ich - pracuję w szpitalu na
                                                Reymonta
                                                • Gość: Obserwator Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: 77.223.236.* 23.02.08, 18:20
                                                  Oj nieładnie,nieładnie....a gdzie Twoja lojalność wobec współpracowników.
                                                  • Gość: : ) Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.punkt.pl 23.02.08, 18:51
                                                    dużo by mówić dobrego o moich kolegach i koleżankach z pracy Obserwatorze.
                                                    Obserwujesz i dopatrujesz sie tylko to co złe i mówisz o lojalności. Jesteś
                                                    podejrzliwy - zmień swój stosunek do ludzi. A to ze paskudy są wśród nas to mówi
                                                    się trudno. :) :)
                                                  • Gość: dr Szybki Re: Fe, paskudna kryptoreklama!!! IP: *.punkt.pl 23.02.08, 20:27
                                                    Skonczmy juz ten wątek kryptoreklamy. Przecież to jedna WIELKA
                                                    ŻENADA!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka