kiotek 03.02.12, 20:28 Lubicie nosić dużo akcesorii i markowe ciuchy jak tak to jakie ? Bardziej gustujecie w stylu takiej dziewczynki typu(spódniczki itp.) czy bardziej luzacko ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralina94 Re: Jak macie gust? 03.02.12, 20:37 To, czy ubrania są markowe czy nie, nie ma dla mnie znaczenia. Ubieram się w to, co mi się podoba i w czym czuję się dobrze. Moje akcesoria ograniczają się do rzemyków i kolczyków. Nie widzę siebie w spódniczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: Jak macie gust? 04.02.12, 10:32 to zależy. ubieram się markowo i raczej modnie, ale tylko w to co mi się podoba i w czym czuję się wygodnie. Spódniczki noszę ale bardzo rzadko, a akcesoria to bransoletka i kolczyki zawsze. Czasai jakiś pierscionek lub wisiorek Odpowiedz Link Zgłoś
xadax Re: Jak macie gust? 04.02.12, 17:04 zawszę nosze spodnie, bo nie lubię swoich nóg ale za to staram się dobierać do tego eleganckie bluzki Odpowiedz Link Zgłoś
inbloom *______* 07.02.12, 17:12 mama twierdzi że jestem chłopczycą , niech tak będzie xD Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Jak macie gust? 07.02.12, 17:24 jestem bardzo oryginalna <lol2> tzn, wyglądam jak większość, bo tak czuję się dobrze. t-shirt + rurki + trampki + sweterek. do tego kolorowe kolczyki na wtyk i obowiązkowo jakiś łańcuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
riri48 Re: Jak macie gust? 07.02.12, 18:05 Jak najwięcej branzoletek i łańcuszków a ciuchy to bardziej luz Odpowiedz Link Zgłoś
sweety123 Re: Jak macie gust? 07.02.12, 18:38 Ja nie..zdecydowanie, wolę dresy, leginsy, rzadko kiedy noszę jeansy :] a te dodtaki mnie irytują.. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
chilling Re: Jak macie gust? 07.02.12, 21:31 głównie chodzę w spodniach, ale nie zawsze. co do akcesorii to zależy ile mam czasu na ogarnięcie się ;d Odpowiedz Link Zgłoś
van50 Re: Jak macie gust? 07.02.12, 21:52 Mój styl jest łatwo opisać nosze t-shirty na to bluza i spodnie rurki. Do tego adidasy, czasami noszę nawet koszulki taty! Lubię ubierać się na luzie ;D Odpowiedz Link Zgłoś