Gość: buba IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 20:39 Ta kobieta UKRADŁA mieszkanie, i nie chce go opuscic. POwinni ja eksmitowac i tyle, w koncu mamy jakies prawo w naszej PL. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as dura lex set lex- spier..alaj babo won! IP: *.geol.uni-heidelberg.de 12.08.03, 22:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: dura lex set lex- spier..alaj babo won! IP: *.proxy.aol.com 14.08.03, 13:13 Ta kobieta NIE UKRADLA mieszkania ona nie miala wyjscia 4 dzieci otworz czlowieku swoje serce/ile ty masz lat/ czy zansz powiedzenie" tonacy brzytwy sie chwyta" zrobila zle ale czy tylko ona ponosi wine? a moze zabrac dzieci do "cudownego" Domu Dziecka,rozbic calkowicie rodzine,ktora ia tak juz jest rozbita matke dac do wiezienia za zlamanie "prawa" i optrzepac rece bo zrobilismy dobra robote.Pomysl czowieku zanim cos powiesz, my zyjemy w tym spoleczenstwie i my WSZYSCY odpowiadamy za dobro kraju. Pomysl i daj jakas mysl a nie skacz bo mozesz zle spasc.Jest wiele pustych domow,mieszkan tylko potrzebny jest ODPOWIEDNI czlowiek co bedze umial tym zarzadzic madrz dla ludz/nie dla siebie/a sa tacy tylko nalezy ich poszukac.Problem mieszkaniowy jest na calym swiecie tak samo jak bieda ale zawsze jest wyjscie.Co ty bys zrobil majac 4 dzieci bez dach nad glowa? TYLKO SIE NIE MADRZ pomysl rozsadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: dura lex set lex- spier..alaj babo won! 14.08.03, 14:31 ulka traktujemy ludzi jak debili może byśmy przestali. - państwo ma mi zapewnić mieszkanie bo mi się w życiu nie za bardzo powiodło państwo ma mi zapewnić prace, bo nie mam za wiele talentów i robić też mi się nie chce państwo ma chronić mnie żebym nie brał narkotyków i nie pił, bo jestem bezmózgim idiotą ???? toż to najczystsza komuna! co innego pomoc socjalna a co innego łamanie prawa na bezczelną wyrwę! a co ma powiedzieć ten facet, który legalnie dostał przydział? nie ma biedaczek 4 dzieci to i szantaż mu tak nie wyjdzie medialnie. płacz i zgrzytanie pozdrawiam precz z komuną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWAK Re: dura lex set lex- spier..alaj babo won! IP: *.zwm.punkt.pl 14.08.03, 18:25 pRECZ Z KOMUNISTYCZNYMI PREZESAMI Odpowiedz Link Zgłoś