Gość: dodo Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 14.02.08, 22:02 zabiera sie dupsko do lekarza, a nie siedzi przed kompem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ero Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 22:41 dlaczego znikają posty z tego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Lubitch Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.08, 08:54 Długo i ciężko. Posterizan od dołu, Detralex od góry. --- Ciekawe czy tzw. kochający inaczej też mają to zchorzenie? Zważywszy na specyficzny ruch w interesie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cierpiący. Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.punkt.pl 15.02.08, 16:57 jesli nie prowadzą siedzącego trybu życia? a napewno nie prowadzą bo dbaja o swój wygląd to z pewnością nie maja. I fajnie. Ciekawe jakie są proporcją zachoerowań wsród kobiet i mężczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotka Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 19:07 slyszalam, ze pomagają nasiadowki na parze z kory debowej:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.punkt.pl 17.02.08, 19:12 Kto nie cierpiał na tę dolegliwość, nie jest w stanie zrozumieć i może się silić na dowcipy.. Mnie w 100% procentach pomogła dieta dr Kwaśniewskiego- nawet po zaprzestaniu diety, dolegliwości nie powróciły i od kilku lat mam spokój z hemoroidami. Odpowiedz Link Zgłoś
citizen_opole Re: jak leczy się hemoroidy? 17.02.08, 20:22 Opol2 vel ero. Ty wiesz dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.chello.pl 18.02.08, 00:38 skutecznie lub nieskutecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdrowy Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.08, 17:33 Moczyc dupe w goracej wodzie,najlepiej do tego nadaje sie miska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ero Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 22:56 obserwujemy z opol2 ze niektórzy, patrz kliniczny przypadek kolegi Citizena, od pracy w opolskich urzędach cierpią nie tylko na przypadłość z tego wątku, co nie byłoby jeszcze najgorsze, bo mogłoby świadczyć, że w zasiedzieli się w pracy,ale o zgrozo mają również kłopoty z ukrwieniem nieco ważniejszej części ciała, co nieuchronnie pośrednio prowadzi do takiego stanu naszego grodu, jaki wszyscy widzimy. Co gorsza wydaje się, że ta druga przypadłość jest nieuleczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kog Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.punkt.pl 12.03.08, 00:38 nAJLEPIEJ CHIRURGICZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 20:44 nasiadówka z kory dębowej lub okłady z gotowanej cebuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 20:47 można to i to stosować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.punkt.pl 12.03.08, 22:30 o te hemoroidy koleś pytał miesiąc temu. Pewnie się już wyleczył-cebulą i korą dębu. mógłby chociaż dać znać, że porady były extra.Niech inni też skorzystają. Odpowiedz Link Zgłoś
12345munio Re: jak leczy się hemoroidy? 14.03.08, 18:39 Hemoroidy da się wyleczyć operacyjnie a głowy jeszcze nie przestrzepiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.punkt.pl 15.03.08, 23:08 przeszczepiają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 17:29 racja urzędnika od żłóbka tylko skalpelem odetniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19 Re: jak leczy się hemoroidy? IP: 86.47.33.* 19.03.08, 17:54 za powstawanie hemoroidów zdecydowanie winni są Polacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
12345munio Re: jak leczy się hemoroidy? 20.03.08, 20:00 Idz się leczyć durna babo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.eranet.pl 21.03.08, 17:07 operacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: jak leczy się hemoroidy? IP: *.punkt.pl 30.03.08, 21:55 przeszczepieniem głowy. Odpowiedz Link Zgłoś