Gość: fuj IP: *.chello.pl 17.02.08, 18:18 czy ktoś z was dziś był w TESCO. rany boskie ale smród. wycofałam się. Nie dało rady zrobić zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 4.5% Re: smród IP: *.chello.pl 18.02.08, 02:20 Ponoć dziś wyjątkowo zabrakło tam odświeżaczy powietrza i zapewniają, że ich naturalny zapach nie będzie już wyczuwalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opol Re: smród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 19:53 Przestałem tam kupowac od momentu kiedy nie ma parkingowych i nawet w godzinach rannych kiedy w galerii można policzyc klientów na palcach jednej reki BRAKUJE MIEJSC PARKINGOWYCH. MOI ZNAJOMI TEŻ ZREZYGNOWALI Z ROBIENIA TAM ZAKUPÓW Z POWODU BRAKU MIEJSC NA PARKINGU. TAK WIĘC SMRÓD PRZESTAŁ MI PRZESZKADZAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ## Re: smród IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 09:12 Mnie osobiście wkurzają żule zaczepiający przed wejściem do Tesco i ochrona która nic z tym nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malc Ontent Re: smród IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 09:22 mnie wszystko wkurza w tym smutnym jak PiS da mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo najbardziej wali między regałami z nabiałem... IP: *.chello.pl 19.02.08, 09:57 byłem tam wieczorem w weekend, totalna masakra, coś gnije chyba w tych chłodziarkach, wali gównem nie do wytrzymania, dlatego bardzo rzadko tam chodzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: smród IP: *.punkt.pl 06.05.08, 08:07 NAJWIĘKRZĄ ZMORĄ TESCO SĄ KOLEJKI DO KAS,CHCIELI BY HANDLOWAĆ ,A KASY NIEWYDOLNE,NA ZACHODZIE COŚ TAKIEGO NIE MA MIEJSCA.A PODOBNO JEST BEZROBOCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: smród IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 07.05.08, 22:24 Robiłbyś na kasie w Tesco za 800 brutto? Nie? To nie pieprz o bezrobociu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pachnoncy Re: smród w TESCO IP: *.punkt.pl 19.02.08, 19:57 biznes.onet.pl/0,1695421,wiadomosci.html zawsze można zastrajkować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4.5% Re: smród w TESCO IP: *.chello.pl 20.02.08, 16:18 Właśnie strajkują. Oczywiście nielegalnie! Ogólnie obowiazjącą obecnie zasadą jest: Wszystkie strajki po 1990 roku powinno się uznać za nielegalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: smród w TESCO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 10:42 Tam w ogóle jest jakoś dziwnie, czasem mam wrażenie - szczególnie na górze, że zaraz zemdleję z braku powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIVIA Re: smród w TESCO IP: *.chello.pl 06.05.08, 19:46 Kto to widział żeby oszczędzać na wentylacji i klimie? To przecież dla klientów, którzy zostawiają niezłą kasę kazdego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
jadal To są pozostałości po PSS 06.05.08, 22:08 Niestety TESCO sie wyniesie z tego badziewiatego obiektu i chyba tylko pozostanie wyburzenie tego niewypału - miał być wizytówką Opola Odpowiedz Link Zgłoś