Dodaj do ulubionych

KFC w Opolu

IP: *.chello.pl 23.02.08, 13:49
KFC będzie już niebawem w Opolu, szukają pracowników.
www.kariera.kfc.pl/offersf_man_kfc.xml
Obserwuj wątek
    • Gość: iwan Re: KFC w Opolu IP: *.chello.pl 23.02.08, 23:46
      Ciekawe gdzie powstanie czy w centrum Karolinka czy w galerii Solaris
      • Gość: Smakosz Re: KFC w Opolu IP: *.eranet.pl 03.11.08, 20:56
        Nooo... nareszcie kolejne super zdrowe korytko pojawi sie na kulinarnej mapie
        Opola. Gastonauci szykujcie sie. Drzyj Starko ;) Twoje dni policzone.
    • Gość: Joeyventos Re: KFC w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 16:40
      KFC będzie w Karolince na pewno i prawdopodobnie w Solarisie też. Pozdrawiam.
      • Gość: Jacky Re: KFC w Opolu IP: *.tktelekom.pl 13.07.08, 20:41
        To by było miło. Nareszcie. W Karolince napewno. Też potwierdzam
    • Gość: mama Re: KFC w Opolu IP: *.punkt.pl 13.07.08, 21:12
      Moje dzieci już się od miesięcy cieszą na to KFC. Przynajmniej nie będą mnie
      wyciągały na wycieczki do Wrocka.
      • Gość: dodo Re: KFC w Opolu IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 13.07.08, 22:48
        kiedys radocha byla, jak cyrk przyjezdzal, czy jakies wesole miasteczko, a teraz
        jak fastfuda buduja... :P
      • tiresias Re: KFC w Opolu 14.07.08, 08:58
        biedne dzieci
      • Gość: MIK Re: KFC w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.08, 11:47
        Jeśli żywisz tam dzieci t gratuluje. Może już zgłoś je do transplantacji nerek,
        żołądka, wątroby itp. Współczuję im stanu zdrowia i otyłości za parę lat.
        Poczytaj sobie coś o kształtowaniu postaw żywieniowych u dzieci, które rzutują
        na resztę życia, jakości potraw w fast-foodach. A może nie warto abyś to czytała...
        • Gość: mauyprezes Re: KFC w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.08, 04:06
          sami diabetycy na forum, a sami wpieprzali gumy turbo na kilogramy - czyli
          asfalt o smaku innym niż asfalt, pili oranżadę na hektolitry a więc woda z
          cukrem i plakatówka do tego wcinali parówki z 5% zawartością mięsa :) i żyją!
          niektórym może się w głowach powywracało ale żaden amerykański naukowiec nie
          udowodnił że to od niewłaściwej diety :)
          Z umiarem wszystko jest dla ludzi, a najnowsze badania wykazują ze można
          oślepnąć od zbyt częstego mrugania :)
          • Gość: MIK Re: KFC w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.08, 08:11
            Smacznego- jadaj tam jak najczęściej ! I niedługo mniej będzie durnych postów na
            forum.
            • Gość: mauyprezes Re: KFC w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.08, 10:13
              aż tak mi źle życzysz? :) z drugiej strony to miło że wzbudzam w Tobie takie
              silne emocje :)
              • Gość: ..whatever... Re: KFC w Opolu IP: *.punkt.pl 18.07.08, 10:09
                nawet kulturyści o ścisłych dietach mogą sobie raz w tygodniu zjeść
                co chcą...opchać się kilogramami chałwy itd...zresztą nie chodzi tu
                tylko o kulturystów:) wystarczy mieć zdrowy tryb życia, a organizm
                się przystosuje i nie będzie mu szkodził taki fastfood, raz na jakiś
                czas rzecz jasna. :) ja się nie mogę doczekać KFC w Opolu:)
                • tiresias Re: KFC w Opolu 18.07.08, 10:16
                  co byś nie pisał, to KFC serwuje gó..ane żarcie a ten ich pułkownik powinien
                  płacić ludziom odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu. Jak można, mając do
                  wyboru tyle innego, w miarę zdrowego jedzenia - dobrowolnie kupować panierowane
                  mięso kurczaków, hodowanych zresztą w barbarzyński sposób. poniżej odnośnik do
                  tej znanej na zachodzie afery (kurczaki rosną tak szybko, że łamią im się nogi
                  pod własnym ciężarem - zgadnij co jedzą te ptaszki?)
                  www.independent.co.uk/news/world/americas/anderson-sounds-the-alarm-over-kfcs-chicken-abuse-522871.html
                  • Gość: geronimo czym się żywią kurczaki z KFC... IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 14:18
                    ...odpowiadając na twoje pytanie: otóż te kurczaki w wielkich
                    fermach siedzą w klatkach pod którymi przesuwa się taśma na którą
                    spadają ich guuwna, które następnie mieszane są z paszami i podawane
                    im do jedzenia (są one przez nie zjadane) czyli jedząc kurczaczki w
                    KFC to de facto tak jakbyście jedli guuwno Panie i Panowie, wiem,
                    oglądałem na ten temat bardzo ciekawy reportaż....
                    • Gość: 000000000000000000 Re: czym się żywią kurczaki z KFC... IP: *.chello.pl 13.03.09, 13:58
                      tak wiem ten reportaż sam pewnie napisałeś takkkkkkk wieżeeeeeeeeee i pewnie
                      zaraz powiesz że jesteś właścicielem kfc w opolu hehhehehehehehehehhehe
                  • Gość: jaszczyszyn007 Re: KFC w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 15:46
                    a ja się ich nie pytam w jakich one warunkach żyją , można by powiedzieć że mam
                    to w d...e , mi smakuje jedzenie z KFC a jeśli komuś nie smakuje to niech tam po
                    prostu nie chodzi. Dla mnie kfc to najlepsze żarcie pod słońcem
                    to niebo w gębie i cudowny smak wolności dla człowieka który jest panem własnego
                    losu , to smak życia i śmierci zarazem , kfc to orgazm twoich kubków smakowych ,
                    powiem krótko
                    KFC tak jak lubisz :)
                    • Gość: aaa Re: KFC w Opolu IP: 217.197.65.* 16.09.08, 22:08
                      mam nadzieje że nie będzie tego śmiecia w Opolu.
                      Biedne kurczaki i biedni konsumenci którzy nie wiedzą co jedzą i dają sobie wcisnąć WSZYSTKO. Nawet zjedli by (nie wiedząc o tym) brązową ciepłą kupę gdyby była dobrze przyprawiona w spaniałej złotej panierce:)))) Jak komus smakuje - proszę bardzo i życze smacznego:)))))))))))))))))))
                      • Gość: 0000000000000000 Re: KFC w Opolu IP: *.chello.pl 13.03.09, 14:02
                        człowieku jak by ci to powiedzieć !!!!!!!!!
                        każdy kto czyta te forum to wie że każde wiadomości złe o kfc piszesz ty i tylko
                        tyyyyyyyyyyyyy wię zamknij swoją gębe na kłutke i jak nie lubisz to człowieku do
                        kfc ni musisz chodzić ...!!!!!!!!! nikt cie nie przymusza
        • Gość: mama Re: KFC w Opolu IP: 217.197.72.* 18.07.08, 11:14
          Do MIK:

Otóż nie żywię tam dzieci i nie wiem, na jakiej podstawie
          wyciągnąłeś takie wnioski???! Napisałam tylko, że moje dzieci się
          ucieszą. Jak większość ich równieśników fast foody stanowią dla nich
          atrakcję nie dlatego, że zajadają się nimi na okrągło, ale dlatego,
          że od czasu do czasu pozwalam im tam zjeść coś niezdrowego, za to
          dla nich smacznego. Na co dzień jedzą zdrowo i dietetycznie, dlatego
          co pewien czas pozwalam im na odstępstwa i nie widzę w tym niczego
          zdrożnego. Grzeszyć (chociażby dietetycznie) też trzeba umieć.
          Wyluzuj.
          Rozumiem, że napisałeś tego posta z troski o kondycję fizyczną
          mojej rodziny. Otóż zapewniam CIę, że mamy się świetnie, jesteśmy
          zdrowi, regularnie się badamy, a nasze BMI nie wykracza poza normę
          (a mieści się nawet w jej dolnej granicy) więc odpuść sobie
          tę "troskę" i agresywne posty. Złość w nadmiarze szkodzi bardziej
          niż tłuste skrzydełko schrupane raz w miesiącu. ;-))))
          • Gość: 0000000000 DO MAMY Re: KFC w Opolu IP: *.chello.pl 13.03.09, 14:09
            chciałem powiedzieć że popieram mamę. a ty człowieku wyluzuj i ić do jakiegoś
            lekaża ty jesteś przewrażliwiony i tymi swojimi nie grzecznymi i agresywnymi
            tekstami nie zniechęcasz ludzi do jadania w KFC tylko do myślenia że jesteś
            jakimś świrem>>>>>> jak ktoś lubi to niech jeździ do KFC ........ POZDRAWIAM MAMĘ
    • Gość: mikey Re: KFC w Opolu IP: *.eranet.pl 18.08.08, 15:47
      będzie to KFC czy nie będzie bo loga ni reklam nigdzie nie widać :(
      • Gość: kassss Re: KFC w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 09:53
        KFC będzie na 100% w karolince i mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu zostanie
        otwarte:P
        • schuruburu Re: KFC w Opolu 17.09.08, 06:49
          Przecież tego co oni tam serwują nie da się jeść. Czym się podniecacie?!?!
          • Gość: niemir Re: KFC w Opolu IP: 195.117.145.* 17.09.08, 15:11
            nie znasz się, żarcie z kfc jest ok!!!
          • Gość: 000000000000000000 Re: KFC w Opolu IP: *.chello.pl 13.03.09, 14:16
            wiem to ja i inni .I powtażam to już 2 raz że nikomu nie obżydzisz jedzenia w
            KFC tylko ludzi soboie pomyślą że ty człowieku jesteś świrnięty bo chyba z 10
            wiadomości jest od ciebie że w KFC jest nie dobre jedzenie ,że stare
            kurczaczki,że jedzą swoje odchody itd .. nie dziw się ale każdy wie że te "złe"
            wiadomości pisze tylko 1 osoba tylko ty ....I KAŻDY KTO CHCE DO KFC I TAK
            PÓJDZIE A TY JAK NIE CHCESZ TO NIE MUSISZ ...............ŚWIRZE >>pozdrowienia
            dla świra
    • rianka Coś dla tych, którzy nie mogą się doczekać KFC 17.09.08, 19:51
      www.maxior.pl/film/92463/Okrucienstwo_KFC_wobec_zwierzat
      • Gość: TG KFC nie jest złe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 21:45
        Mnie kurczaki z KFC smakują:)
        A jeśli komuś nie- przymusu chodzenia i jedzenia tam nie ma.
    • Gość: d. Re: KFC w Opolu IP: *.chello.pl 01.11.08, 18:56
      Wiem że na jednej restauracji kfc w karolince to nie wszystko.W soralisie koło kinopleksu będzie druga restauracja no i podobna ma być tszecia z dojazdem dla ałt.
      • Gość: dodo Re: KFC w Opolu IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 01.11.08, 20:28
        "tszecia z dojazdem dla ałt."

ojapie...! :)
        • grubyfacio Re: KFC w Opolu 01.11.08, 20:34
          Może to skutek spożywania tych odpadów? Jestem w szoku.Nie wierzę,że
          to na poważnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka