Gość: marian IP: *.chello.pl 23.02.08, 13:49 KFC będzie już niebawem w Opolu, szukają pracowników. www.kariera.kfc.pl/offersf_man_kfc.xml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwan Re: KFC w Opolu IP: *.chello.pl 23.02.08, 23:46 Ciekawe gdzie powstanie czy w centrum Karolinka czy w galerii Solaris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: KFC w Opolu IP: *.eranet.pl 03.11.08, 20:56 Nooo... nareszcie kolejne super zdrowe korytko pojawi sie na kulinarnej mapie Opola. Gastonauci szykujcie sie. Drzyj Starko ;) Twoje dni policzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joeyventos Re: KFC w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 16:40 KFC będzie w Karolince na pewno i prawdopodobnie w Solarisie też. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacky Re: KFC w Opolu IP: *.tktelekom.pl 13.07.08, 20:41 To by było miło. Nareszcie. W Karolince napewno. Też potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: KFC w Opolu IP: *.punkt.pl 13.07.08, 21:12 Moje dzieci już się od miesięcy cieszą na to KFC. Przynajmniej nie będą mnie wyciągały na wycieczki do Wrocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: KFC w Opolu IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 13.07.08, 22:48 kiedys radocha byla, jak cyrk przyjezdzal, czy jakies wesole miasteczko, a teraz jak fastfuda buduja... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIK Re: KFC w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.08, 11:47 Jeśli żywisz tam dzieci t gratuluje. Może już zgłoś je do transplantacji nerek, żołądka, wątroby itp. Współczuję im stanu zdrowia i otyłości za parę lat. Poczytaj sobie coś o kształtowaniu postaw żywieniowych u dzieci, które rzutują na resztę życia, jakości potraw w fast-foodach. A może nie warto abyś to czytała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauyprezes Re: KFC w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.08, 04:06 sami diabetycy na forum, a sami wpieprzali gumy turbo na kilogramy - czyli asfalt o smaku innym niż asfalt, pili oranżadę na hektolitry a więc woda z cukrem i plakatówka do tego wcinali parówki z 5% zawartością mięsa :) i żyją! niektórym może się w głowach powywracało ale żaden amerykański naukowiec nie udowodnił że to od niewłaściwej diety :) Z umiarem wszystko jest dla ludzi, a najnowsze badania wykazują ze można oślepnąć od zbyt częstego mrugania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIK Re: KFC w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.08, 08:11 Smacznego- jadaj tam jak najczęściej ! I niedługo mniej będzie durnych postów na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauyprezes Re: KFC w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.08, 10:13 aż tak mi źle życzysz? :) z drugiej strony to miło że wzbudzam w Tobie takie silne emocje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..whatever... Re: KFC w Opolu IP: *.punkt.pl 18.07.08, 10:09 nawet kulturyści o ścisłych dietach mogą sobie raz w tygodniu zjeść co chcą...opchać się kilogramami chałwy itd...zresztą nie chodzi tu tylko o kulturystów:) wystarczy mieć zdrowy tryb życia, a organizm się przystosuje i nie będzie mu szkodził taki fastfood, raz na jakiś czas rzecz jasna. :) ja się nie mogę doczekać KFC w Opolu:) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: KFC w Opolu 18.07.08, 10:16 co byś nie pisał, to KFC serwuje gó..ane żarcie a ten ich pułkownik powinien płacić ludziom odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu. Jak można, mając do wyboru tyle innego, w miarę zdrowego jedzenia - dobrowolnie kupować panierowane mięso kurczaków, hodowanych zresztą w barbarzyński sposób. poniżej odnośnik do tej znanej na zachodzie afery (kurczaki rosną tak szybko, że łamią im się nogi pod własnym ciężarem - zgadnij co jedzą te ptaszki?) www.independent.co.uk/news/world/americas/anderson-sounds-the-alarm-over-kfcs-chicken-abuse-522871.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo czym się żywią kurczaki z KFC... IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 14:18 ...odpowiadając na twoje pytanie: otóż te kurczaki w wielkich fermach siedzą w klatkach pod którymi przesuwa się taśma na którą spadają ich guuwna, które następnie mieszane są z paszami i podawane im do jedzenia (są one przez nie zjadane) czyli jedząc kurczaczki w KFC to de facto tak jakbyście jedli guuwno Panie i Panowie, wiem, oglądałem na ten temat bardzo ciekawy reportaż.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 000000000000000000 Re: czym się żywią kurczaki z KFC... IP: *.chello.pl 13.03.09, 13:58 tak wiem ten reportaż sam pewnie napisałeś takkkkkkk wieżeeeeeeeeee i pewnie zaraz powiesz że jesteś właścicielem kfc w opolu hehhehehehehehehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczyszyn007 Re: KFC w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 15:46 a ja się ich nie pytam w jakich one warunkach żyją , można by powiedzieć że mam to w d...e , mi smakuje jedzenie z KFC a jeśli komuś nie smakuje to niech tam po prostu nie chodzi. Dla mnie kfc to najlepsze żarcie pod słońcem to niebo w gębie i cudowny smak wolności dla człowieka który jest panem własnego losu , to smak życia i śmierci zarazem , kfc to orgazm twoich kubków smakowych , powiem krótko KFC tak jak lubisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: KFC w Opolu IP: 217.197.65.* 16.09.08, 22:08 mam nadzieje że nie będzie tego śmiecia w Opolu. Biedne kurczaki i biedni konsumenci którzy nie wiedzą co jedzą i dają sobie wcisnąć WSZYSTKO. Nawet zjedli by (nie wiedząc o tym) brązową ciepłą kupę gdyby była dobrze przyprawiona w spaniałej złotej panierce:)))) Jak komus smakuje - proszę bardzo i życze smacznego:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0000000000000000 Re: KFC w Opolu IP: *.chello.pl 13.03.09, 14:02 człowieku jak by ci to powiedzieć !!!!!!!!! każdy kto czyta te forum to wie że każde wiadomości złe o kfc piszesz ty i tylko tyyyyyyyyyyyyy wię zamknij swoją gębe na kłutke i jak nie lubisz to człowieku do kfc ni musisz chodzić ...!!!!!!!!! nikt cie nie przymusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: KFC w Opolu IP: 217.197.72.* 18.07.08, 11:14 Do MIK: Otóż nie żywię tam dzieci i nie wiem, na jakiej podstawie wyciągnąłeś takie wnioski???! Napisałam tylko, że moje dzieci się ucieszą. Jak większość ich równieśników fast foody stanowią dla nich atrakcję nie dlatego, że zajadają się nimi na okrągło, ale dlatego, że od czasu do czasu pozwalam im tam zjeść coś niezdrowego, za to dla nich smacznego. Na co dzień jedzą zdrowo i dietetycznie, dlatego co pewien czas pozwalam im na odstępstwa i nie widzę w tym niczego zdrożnego. Grzeszyć (chociażby dietetycznie) też trzeba umieć. Wyluzuj. Rozumiem, że napisałeś tego posta z troski o kondycję fizyczną mojej rodziny. Otóż zapewniam CIę, że mamy się świetnie, jesteśmy zdrowi, regularnie się badamy, a nasze BMI nie wykracza poza normę (a mieści się nawet w jej dolnej granicy) więc odpuść sobie tę "troskę" i agresywne posty. Złość w nadmiarze szkodzi bardziej niż tłuste skrzydełko schrupane raz w miesiącu. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0000000000 DO MAMY Re: KFC w Opolu IP: *.chello.pl 13.03.09, 14:09 chciałem powiedzieć że popieram mamę. a ty człowieku wyluzuj i ić do jakiegoś lekaża ty jesteś przewrażliwiony i tymi swojimi nie grzecznymi i agresywnymi tekstami nie zniechęcasz ludzi do jadania w KFC tylko do myślenia że jesteś jakimś świrem>>>>>> jak ktoś lubi to niech jeździ do KFC ........ POZDRAWIAM MAMĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikey Re: KFC w Opolu IP: *.eranet.pl 18.08.08, 15:47 będzie to KFC czy nie będzie bo loga ni reklam nigdzie nie widać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassss Re: KFC w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 09:53 KFC będzie na 100% w karolince i mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu zostanie otwarte:P Odpowiedz Link Zgłoś
schuruburu Re: KFC w Opolu 17.09.08, 06:49 Przecież tego co oni tam serwują nie da się jeść. Czym się podniecacie?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemir Re: KFC w Opolu IP: 195.117.145.* 17.09.08, 15:11 nie znasz się, żarcie z kfc jest ok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 000000000000000000 Re: KFC w Opolu IP: *.chello.pl 13.03.09, 14:16 wiem to ja i inni .I powtażam to już 2 raz że nikomu nie obżydzisz jedzenia w KFC tylko ludzi soboie pomyślą że ty człowieku jesteś świrnięty bo chyba z 10 wiadomości jest od ciebie że w KFC jest nie dobre jedzenie ,że stare kurczaczki,że jedzą swoje odchody itd .. nie dziw się ale każdy wie że te "złe" wiadomości pisze tylko 1 osoba tylko ty ....I KAŻDY KTO CHCE DO KFC I TAK PÓJDZIE A TY JAK NIE CHCESZ TO NIE MUSISZ ...............ŚWIRZE >>pozdrowienia dla świra Odpowiedz Link Zgłoś
rianka Coś dla tych, którzy nie mogą się doczekać KFC 17.09.08, 19:51 www.maxior.pl/film/92463/Okrucienstwo_KFC_wobec_zwierzat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG KFC nie jest złe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 21:45 Mnie kurczaki z KFC smakują:) A jeśli komuś nie- przymusu chodzenia i jedzenia tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d. Re: KFC w Opolu IP: *.chello.pl 01.11.08, 18:56 Wiem że na jednej restauracji kfc w karolince to nie wszystko.W soralisie koło kinopleksu będzie druga restauracja no i podobna ma być tszecia z dojazdem dla ałt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: KFC w Opolu IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 01.11.08, 20:28 "tszecia z dojazdem dla ałt." ojapie...! :) Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: KFC w Opolu 01.11.08, 20:34 Może to skutek spożywania tych odpadów? Jestem w szoku.Nie wierzę,że to na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś