Gość: Dytylius IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 11:31 Rozgonić partyjnych fachowców z prowincji....jedynie czym dysponują to radiową aparycją! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szop-pracz Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 12:28 To jest jakieś szaleństwo!Kto i na kogo się tu powinien skarżyć! Rozumiem, że fachowcy z polityką elpru i samejbrony w tle nowatorsko intrepretują prawo.To zarząd powinien kontrolować radę nadzorczą a nie odwrotnie? Prawda?Proszę panów, sznowny panie ex,odchodzicie bo czas nadzszedł.Koniec kropka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rondel Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 13:57 Szkoda,że tak późno. Wypada mieć nadzieję, że to początek koniecznych zmian wśród kadry kierowniczej Radia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tj Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.punkt.pl 11.04.08, 14:48 Przyszla kryska na Matyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 15:20 Nie ma osoby zarządzającej.Panie Robercie proszę sobie nie schlebiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opol Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 16:10 można to skomentowac w jeden sposób - NARESZCIE, tylko dlaczego tak późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Czystki w Radiu Opole IP: *.centertel.pl 11.04.08, 16:41 czyżby Nocna Zmiana w wykonaniu pisiorków? ciekawe co zarząd radia miał na nich, że tak się wystraszyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Czystki w Radiu Opole IP: *.chello.pl 11.04.08, 17:05 Podobno to zemsta Roszkowiaka za to, że zarząd nie chciał płacić mu haraczu ze swoich pensji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 17:17 niemożliwe, auto mu ukradli?priszoł prikaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 17:31 Wszystko zaraz sie wyjaśni WSZYSTKO :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 18:02 Panie Robercie M. teraz to chyba do PSL-u tam jszcze są miejsca kierownicze w agencjach rolnych., bo juz chyba w innych partiach to Pan był i wszędzie dostawał stanowiska. Rozumiem oburzenie ludzi którzy do stanowisk doszli ciężką pracą, wiedzą i kwalifikacjami ale nie rozumiem oburzenia osób które dostają posadki za członkowstwo w partii a później się dziwią że inne partie ich zwalniają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Czystki w Radiu Opole IP: *.punkt.pl 11.04.08, 19:03 To nie zemsta rady nadzorczej,ale zapłata za ludzką krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emiter Czystki w Radiu Opole IP: *.chello.pl 11.04.08, 19:08 POpaprańcy robią czystki w opolskim radiu, pod osłoną czarnej nocy zwalniają politycznych prezesów, tylko co dalej? Teraz to chyba "apolityczny" związek "S" będzie rządzić PRO, bo chyba nie PO - he,he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opol Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 20:59 A jak Pisiory z chłopami robili czystki to było dobrze. Każdy z prezesów należał do jednej z 3-ch partii. Macierzyński - Samoobrona, Palade- LPR, a Semak - PiS, dwóch z nich to protegowani przez partie które są już tylko smrodliwym wspomnieniem, które dzięki Bogu coraz mniej śmierdzi. Semak dzięki układom nadal kieruje tylko tyle że w jakiejś chłopskiej organizacji (od innych chłopów, nie tych seksualnych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tv Czystki w Radiu Opole IP: *.punkt.pl 11.04.08, 20:41 I cóż takiego sie stało? Bez Prezesów pewnie Radio będzie funkcjonować tak samo (no trzeba tylko upoważnić kogoś do podpisu dokumentów np. bankowych). Jest tam przecież(na 86 pracowników) ok. 10 dyrektorów. Po co Prezesi? a już zastępca !!!! Omyłka, porażka, jak ktoś bierze 15.000 zł /mc tylko za to że należał (należy) do jakiejś partii (SamaBrona; Entuzjaści Ojca R. - czytaj LPR). Dyrektorzy mają mniej i dadzą sobie radę(tym bardziejł że jest ich dużo), to fachowcy (z konkursów przecież, chyba). Szkoda że popadło na tak miłego Pana (oglądałam fotkę w gazecie, ładna fryzura), mogło byc lepiej, tylko niektórzy maja słabe zdrowie.Ale chwilka, chwilka. Umarł król, niech żyje król.Donat na Prezesa !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.08, 22:58 Roszkowiak zawsze był w porządku. Myślę że i teraz dobrze wie co robi choć czeladkę ma niesforną. Miodów to on tam nie w tej Radzie Nadzorczej. A przypisywać mu haracze lub chęć zemsty to mogą tylko wyjątkowe kanalie... Chyba się domyślam kto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Czystki w Radiu Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 23:06 Trafiła kosa na kamień. Pamiętasz Robercie jak chciałeś Posła Kłosowskiego z obiegu wywalić. Tzn. robiłes wszystko jako pełnomocnik, by nie został posłem. Teraz, bez kiwnięcia przez niego palcem zostałes odwołany. Doś mieli Cię ludzie z Twojej watachy. Coż. Przykre jest być na bezrobotnym. Zyczę Ci wytrwałąości w poszukiwaniu nowej pracy. Pamiętaj jednak, że prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie i nigdy nie czyń drugiemu, co tobie nirmiłe - Robercie. Szalom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opol Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 06:56 z tego co słyszałem o Robercie M to nie uznaje on kompromisów i po trupach idzi do władzy, ale kiedys jak mówią za krzywdy innych trzeba odpokutowac. Raczej niewielu bedzie płakac po Robercie M, za to wielu juz mówi że nareszcie dopadła go sprawiedliwośc. Każdy do stanowiska powinien dochodzic uczciwą pracą a nie koneksjami partyjnymi. Nie wiedza lecz partia zrobi z ciebie prezesa - takie hasło obowiązuje od kilkunastu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizjoner Czystki w Radiu Opole IP: *.centertel.pl 11.04.08, 23:49 No to ciekawie tam jest, szczególnie, że niektórzy mówią, że Butmankiewicz zawziął się na zarząd bo radiowi prawnicy nie chcieli dłużej za darmochę udzielać porad prawnych jemu i jego żonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Czystki w Radiu Opole IP: *.chello.pl 11.04.08, 23:55 hehe, no to zanosi się na niezły skandal, prokuratura, NIK i CBA będą badać jak to rada nadzorcza wykorzystywała stanowiska do wyłudzania kasy i porad prawnych. Byle tylko zarząd miał jaja i doniósł do odpowiednich urzędów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahah Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.gprs.plus.pl 12.04.08, 00:22 No to samoobrona nie ma juz wpływów w radiu, lps choruje , a Donat z nimi poleciał czy został? Bo przecież pieski powinny być przy panu swym. Zarząd radia ocenił radę, hahaha. a ja myślałam, że to rada rządzi zarządem,... wystąpie do uczelni o zwrot czesnego, uczyli mnie chyba innej ekonomi i zarządzania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Re: Maciar na targ IP: *.ken.airbites.pl 12.04.08, 08:27 Maciarek nareszczie otrzymałeś to co ci się od dawna należało, kopniaka w d.pę.Co się martwisz co się smucisz z targu pochodzisz na targ za stragan wrócisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Maciar na targ IP: 77.223.224.* 12.04.08, 12:46 a ile Maciarek wydał na remont swojego nowego gabinetu bo mówią że jakieś 50 tysięcy, ciekawe co za takie pieniądze tam zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Maciar na targ IP: *.punkt.pl 12.04.08, 15:43 A ja się grzecznie pytam; jakie kretyny przy aprobacie innych durniów wyniosły takiego cymbała zza straganu do Radia Opole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Pytka Re: Maciar na targ IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.08, 16:50 Uspokój się Pytek! Jak byś nie wiedział że o tym kto ma być na takim czy innym stanowisku decydują regionalni szefowie rządzących partii a czasem watażki jeszcze wyżej postawione np. z warszawki. Gdybyś ty był w podobnej sytuacji to też byś musiał ich powołać niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Maciar na targ IP: *.punkt.pl 12.04.08, 21:12 Ja o tym wiem, ale tak dłużej w tym kraju być nie może: - fryzjer rządzi piłką nożną, - wszystkie gazety polskie sprzedane Niemcom, a w radach same takie cymbały z targowisk, - na opolskim uniwerystecie wykłady z dziennikarstwa prowadzą córka z matką, która o dziennikarstwie ma takie pojęcie jak ja o szydełkowaniu, - dyrektorem TV Opole jest facet, który wszędzie i wszystko już spartolił, a "gwiazdą" redaktor Myczka L., Nic tylko se w łeb pie....., ale skąd wziąć gnata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusiak Re: Maciar na targ IP: *.punkt.pl 12.04.08, 23:15 Pytek, chłopie nie frasuj! Po co Ciebie gnata? Usiądź w kuchni i przybij sobie wacka do taboretu. To wprawdzie nie pomaga, ale jest śmieszniej :-) O dziennikarstwie rzeczywiście nie masz pojęcia, bo tu chodzi o dziennikarstwo telewizyjne. W tym obie Kaweckie są najlepsze w tym rejonie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Maciar na targ IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.08, 23:24 Kaweckie ... w tym regionie Polski. Jakbym Jolę słyszał. Dlaczego? Bo mało kompetentnie i z niewielką ilością sensu. Byle tylko dać głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Maciar na targ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 01:24 anusiak, ciebie pojechybabało.najlepsze huuuueeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek do anusiak-jolki IP: *.punkt.pl 13.04.08, 12:06 Przybiłem se jolka-anusiak wacka do taboretu. I co dalej? Posiedzę tak se z tydzien, może obie Kaweckie jeszcze za ten czas staną się lepsze w tym rejonie Polski? Dziwi mnie - jak se tak siedzę z tym przybitym wackiem - dlaczego one są najlepsze tylko w tym rejonie Polski, a nie w całej. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15_21 Czystki w Radiu Opole IP: *.punkt.pl 13.04.08, 00:13 Szkoda chłopa. Rzekomo panny w Radiu ogłosiły 4 dniową żałobę. On był dobry. I wziął do Szwecji (w Szwecji?), i zabrał na Ukrainę (nie wiem po co). Rzekomo niektóre panny miały w Radiu i 5 tys pensji.Tajemnicą poliszynela jest,że... Może tak NIK przyjrzy się za co.Za państwową kasę można .....Swiat jest jaki jest. Tacy ludzie dostawali posady,a władza to przecież afrodyzjak. Porażka.Pan Marcin P. chyba tylko na chwilkę wróci by odebrać odwołanie.Ale "układ" zostanie.Wzywam wszystkich do walki z układem.Ja abonament płacę (jeszcze), a niech se chłopy poużywają.A ciekawe kto to z Robertem wybierał sie do Las Vegas? Panienki czy kapusie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 23:48 Czy to oznacza że Robercik bzykał panny z radia na wyjazdach, albo np panny w hotelowych pokojach ze stron w które sie udawał. A moze nni tez tak robili, a faktury przywozili tylk za nocleg. Zapene były wystawione na wysokie sumy - np 250 za nocleg, albo 340? Moze się dowiemy po kontroli NIK-u. Będzie ubaw jak wyjdzie, ze tak było. Hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Czystki w Radiu Opole IP: *.chello.pl 14.04.08, 07:33 Czy NIK i prokuratura zajmą się dzisiaj wyłudzeniami kasy od Zarządu Radia przez Roszkowiaka i darmowymi poradami prawnymi dla Butmankiewicza świadczonymi przez radiowych prawników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 08:00 Ciekawa Pani,albo ma pani mocne dowody,albo juz ma pani duze kłopoty!Wiecej odpowiedzialnosci za słowo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚledczyRO Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.uni.opole.pl 14.04.08, 09:22 Szkoda ze ,,ciekawa" czy też raczej ,,Ciekawy" który napisał swój post o domniemanych wymuszeniach członków Rady Nadzorczej nie słuchał wywiadu na antenie RO z oficerem policji gdyż zgodnie z literą prawa pomówienie to przestępstwo a dla specjalistów z policji dojście do tego kto jest autorem pomówienia na forum internetowym trwa do 24 godz. Pomyśl troszeczkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 10:28 Koryciarze rozejrzyjcie się. Jeszcze są miejsca dla swoich w Opolu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystraszony Re: Czystki i zastraszenie IP: *.punkt.pl 14.04.08, 11:35 Straszycie policyjnymi hakerami? Oj, nieładnie. Oj, paskudnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Czystki w Radiu Opole IP: *.chello.pl 14.04.08, 18:03 chętnie poczekam aż Roszkowiak zgłosi na policję "pomówienie" a ja wtedy przedstawię świadka a nawet świadków :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.gprs.plus.pl 16.04.08, 09:41 o czym my tu mówimy? miernoty odwołać i już czasy samejbrony i elpeeru to juz przeszłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Czystki w Radiu Opole IP: *.gprs.plus.pl 16.04.08, 14:50 czyścimy panowie, czyścimy Odpowiedz Link Zgłoś