Gość: czizz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 21:46 Bo mecz był ciekawy, była walka o każdy centymetr boiska, wiec było co oglądać i się nik nie nudził wiec nie było niepotrzebnych spięc na trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xba Re: Odra Opole - Zagłębie Sosnowiec 0:1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.10.03, 00:11 o czym jest ten "fotoreportaz" o serpentynach ??? ja myslalem ze raczej o meczu, 5 takich samych zdjec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Odra Opole - Zagłębie Sosnowiec 0:1 IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 19:42 Teraz widze jaka krzywde zrobiono Klubowi i kibicom, ze nie dano sznsy prowadzic zespołu Odry trenerowi Kaniukowi, kiedy mielismy bardzo mocny skład. Wtedy dla niektorych "znawców" liczyło sie nazwisko, Krótki, Bochynek itd. A teraz widać jak mozna by powalczyć gdyby zespól prowadził trener Kaniuka. Panie trenerze z przyjemnoscia ogladało sie naszą kochaną Oderke. Niech dalej pan ja tak prowadzi, a coś z tego napewno bedzie. Potwierdzeniem niech bedzie frekwencja na stadionie. Ludzie panu i całemu zespołowi bardzo wierza i widza ze NASI piłkarze graja dla nas kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odrzyk Re: Odra Opole - Zagłębie Sosnowiec 0:1 IP: 62.148.87.* 12.10.03, 20:02 Swornica,Polonia i Walka ..tu musi byc 7 punktow,zeby Odra sie jeszcze liczyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLASK W-w Bojcie sie chamy do Opola przyezdzamy IP: *.magma / 192.168.1.* 12.10.03, 21:14 Caly Wtoclaw czeka na mecz w opolu.Mam nadz.ze bedzie ciekawe widowisko,a i kibile dopisza. Odpowiedz Link Zgłoś