Gość: tuskus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 20:52 gdzie w Opolu można pospawać plastik.Konkretnie chodzi mi o zderzak??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: spawanie plastiku IP: *.chello.pl 07.11.08, 21:48 na drodze do Niemodlina w Sosnówce chyba, jest maleńka tabliczka przy drodze "spawanie platików" w głebi widac jakiś badziewnik ze zderzakami nie wiem czy to tabliczka aktualna czy przedwojenna podzwon do Sosnówki i popytaj ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sukuts Re: spawanie plastiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 09:59 Pytaj na ul. lajkonika w opolu w warsztacie po prawej stronie na pewno tam nie tak dawno spawali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskus Re: spawanie plastiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:10 na Lajkonika 2a jest nowy właściciel.Spawania tam nie ma jest mechanika,konserwacja i wymiana oleju.Muszę pojechać do Sosnówki.Dzięki za info pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauyprezes Re: spawanie plastiku IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.08, 22:46 onegdaj spawali na starym OZNSie na Oleskiej. Może dalej się coś tam dzieje? Ale polecam zakupienie sobie maty szklanej i żywicy epoksydowej, podobny efekt a 10x taniej - trzeba niestety zdjąć spojler. Odpowiedz Link Zgłoś
lauder007 Re: spawanie plastiku 10.12.15, 08:51 Witam wszystkich forumowiczów Zdecydowanie nie polecam tego zakładu Autozderzaki znajdujacej sie na ulicy Żąnkilowej w Warszawie, kompletnie nie maja pojęcia o robocie, oddałem im prosta robotę zespawanie 20 cm w zderzaku i spieprzyli mi ja dokładnie plastik pogięty od temperatury a spaw mogłem jednym palcem oderwać Odpowiedz Link Zgłoś
lauder007 Re: spawanie plastiku 10.12.15, 09:00 A ja opisze swoje problemy z Warsztatem na Woli na ul Syreny 14 firma nazywa sie Multiglass oddałem im do pospawania czache od motoru raptem 5cm i taki był efekt ze odebrałem ja w gorszym stanie niz ją zostawiłem plastik w miejscu naprawy zdeformowany spaw wogóle się nie trzymał. tragedia dlaczego tacy ludzie się ogłaszaja jak nie mają pojecia o wykonywanej pracy?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: spawanie plastiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.15, 15:55 plastik łączy się metodą termo-zgrzewalną nie mającą nic wspólnego ze spawaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid_kolodziejski Re: spawanie plastiku 08.11.16, 11:30 Szanowny Panie, Pokażę Panu spawanie klejenie w formie video - gdzie wytłumaczone ma Pan krok po kroku jak przeprowadzić daną naprawę : Link tutaj : www.youtube.com/my_videos?o=U ataszek.info/poradniki/ , po zapisie otrzyma Pan pełne filmy na swój email bezpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: spawanie plastiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.16, 15:55 Łączenie plastiku metodą termo- zgrzewalną nie jest spawaniem !!! Nagrzewnica potrzebna to wytworzenia odpowiedniej temperatury do połączenia części plastiku nie jest spawarką !!!!!a jedynie zapożyczonym , niewłaściwym słowem. Najpierw poczytaj sobie i to dużo o spawaniu elektrycznym i nie tylko a następnie popracuj w tym fachu 30 lat, jak ja to wtedy możemy sobie podyskutować na ten temat. p.s. plastik zawsze łączono metodą termo-zgrzewalną ale przenigdy nie nazywano tego spawaniem. Tak uczono w ZSZ 40 i więcej lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
hdentpre Re: spawanie plastiku 14.08.18, 11:52 Tutaj znajdziesz wszystkie informacje na ten temat www.youtube.com/watch?v=N1w6hqyxNNU&t=3s Odpowiedz Link Zgłoś