Dodaj do ulubionych

Poszukiwany PIES !!!

IP: *.chello.pl 28.12.08, 13:11
24 grudnia br. około godz. 12.00 w południe zaginął piesek jamnik
długowłosy (mieszaniec) czarny podpalany. Ktokolwiek wie, gdzie
obecnie przebywa nasz kochany zwierzak, proszony jest o kontakt
telefoniczny. Piesek ma 11 lat i posiada chip identyfikacyjny.

TEL. 0-517-813-881
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 16:30
      A w jakiej dzielnicy pies uciekł?
      • Gość: opole Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.chello.pl 28.12.08, 16:44
        na zaodrzu. rejon ulicy spychalskiego.
    • Gość: Ging -ho Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.12.08, 16:34
      Bardzo przeprsam , ale mysme zjadli psa na gulas 25 grudnia w naszej
      Chinska restauracji ............. Jeszcze raz pzeprasam :::::::
      • Gość: Pipi Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 16:37
        Jesteś debil-brak słów gdybym mogła coś więcej dorzucić to bym dorzuciła idioto.I ty masz internet?Po co Ci.Wchodzisz na forum?Po co?
    • Gość: ... Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.chello.pl 28.12.08, 17:07
      Pytaliście czy w do schroniska ktoś nie zawiózł?
      • Gość: opole Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.chello.pl 28.12.08, 17:58
        byliśmy w schroniskach ale go tam nie ma.
        • Gość: ... Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.chello.pl 28.12.08, 18:01
          Można jeszcze popytać w lecznicach weterynaryjnych, może ktoś tam odwiózł np. po
          wypadku jakimś.
          Rozkleić ogłoszenia w okolicy.
          • Gość: zośka Re: Poszukiwany PIES !!! IP: 77.252.18.* 28.12.08, 18:33
            nie widziałam.
            Może dasz zdjęcie do gazety i apel.Przeważnie drukują.
            • Gość: Ging-Ho Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.12.08, 19:32
              Czy ten piesek byl buldog ? Bo msmy tak dobrze lubimi bulgota abo
              jajnika . Jamnik dobry faszerowany YI GONG
    • Gość: Przyjaciel Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.12.08, 19:38
      Mamy tego psa u nas . Cos za cos , ile dostane za informacje ?
      • Gość: Przyjaciel Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.12.08, 19:47
        Tutaj zdjecie :
        media.volblog.at/16311/20070503-Hund1.jpg
        • Gość: opole Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.chello.pl 28.12.08, 19:52
          jak ten pies wygląda ci na jamnika to masz bujną wyobraznię.
      • Gość: opole Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.chello.pl 28.12.08, 19:49
        gdzie on jest? u was czyli gdzie? jak się potwierdzi to co piszesz
        to się dogadamy a jak sobie jaja robisz to lepiej w ogóle nie pisz.
        • Gość: Przyjaciel Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.12.08, 22:56
          To chyba nie ten pies o ktorego sie pytasz. U nas jest buldog , on
          jest u nas 5 lat . Jak chcesz mozemy sie co do ceny dogadac. W koncu
          pies to pies.
          • Gość: do przyjaciela Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 00:04
            sp...aj debilu z tego forum. od roboty przy łopacie u niemca straciłeś ludzkie
            uczucia
            • Gość: karambola Re: Poszukiwany PIES !!! IP: 217.197.72.* 29.12.08, 11:14
              Czy wszystko na tym forum trzeba wyszydzić, wyśmiać? Ktoś szuka psa,
              bo za nim tęskni i go zwyczajnie kocha, bo to przyjaciel. Gdyby
              chodziło o mojego psa, też szukałabym go wszelkimi możliwymi
              sposobami, również ogłaszając to na tym forum.
              Właścicielom psa życzę, by go odnaleźli.
              • Gość: Przyjaciel Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.12.08, 12:21
                Ludziom co psy uprowadzaja , nalezy surowo karac wiezieniem !
                • Gość: Fruzia Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.12.08, 12:24
                  24 grudnia br. około godz. 12.00 w południe zaginął piesek jamnik
                  długowłosy (mieszaniec) czarny podpalany. Ktokolwiek wie, gdzie
                  obecnie przebywa nasz kochany zwierzak, proszony jest o kontakt
                  telefoniczny. Piesek ma 11 lat i posiada chip identyfikacyjny.

No ta ja sie nie dziwie ze uciekl, jak byl " podpalany " . To
                  znecanie sie nad psem , tak nie wolno !
                  • kikou Re: Poszukiwany PIES !!! 29.12.08, 12:28
                    Dowcipniś...
                    • Gość: Przyjaciel Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.12.08, 21:36
                      Czy ten piesek sie odnalazl ?
                      • Gość: opole Re: Poszukiwany PIES !!! IP: *.chello.pl 30.12.08, 03:54
                        niestety jeszcze się nie odnalazł.
                        • Gość: Jacek R. Stary ZWM Do osoby szukającej psa. WAŻNE !!! IP: *.tktelekom.pl 30.12.08, 11:19
                          Nie wiem czy to nie mógłby być jakiś trop w tej sprawie.

Otóż dzisiaj około godziny 10,gdy wchodziłem do osiedlowego supermarketu Savia,
                          na opolskim starym ZWM-ie, zauważyłem przyklejone do słupa betonowego
                          następujące ogłoszenie:

Cytuję, ale zaznaczam, że nie dokładnie: ,, Znaleziono podpalanego psa
                          JAMNICZKE. Pies przebywa tymczasowo ( tutaj podany jest jakiś adres i numer
                          telefonu ). Koniec cytatu.

Te ogłoszenie jest przyklejone zaraz przy samym głównym wejsciu do Savi na takim
                          betonowym słupie, który stoi tuz przy drzwiach po prawej stronie.

To tyle. Mam nadzieję że piesek się znajdzie i wróci na łono kochającej go rodziny.
                          • Gość: opole Re: Do osoby szukającej psa. WAŻNE !!! IP: *.chello.pl 30.12.08, 12:05
                            dziękuje za wskazówke. tylko że mój pies to samiec a nie suczka.
                            • Gość: Jacek R. Stary ZWM Re: Do osoby szukającej psa. WAŻNE !!! IP: *.tktelekom.pl 30.12.08, 12:31
                              A nie bierzesz pod uwagę, że ktoś się pomylić, pisząc jamniczkę, a nie jamnika?

Nawet i ja się mogłem pomylić, bo tak jak zaznaczyłem, zacytowałem to ogłoszenie
                              z pamięci.

Ja na Twoim miejscu pojechałbym tam, przeczytał to ogłoszenie, i zadzwonił do
                              tej osoby. Daleko nie masz chyba. A kto wie??? Może tam czeka na Ciebie właśnie
                              Twój pies!! ???

Zresztą dlaczego zakładasz,że ogłoszenie z ZWM-u nie dotyczy jamnika który
                              uciekł na Spychalskiego???

Może ten ktoś tam pracuje, albo po prostu tam w tym czasie był, i znalazł Twego
                              psa, a że mieszka na ZWM-ie , to i na ZWM-ie przykleił to ogłoszenie.

A może i kilka takich ogłoszeń wisi gdzieś też w rejonie ulicy Spychalskiego ????

Ja tego nie wiem. Starałem się jedynie bezinteresownie Ci pomóc.
                              • Gość: Przyjaciel Re: Do osoby szukającej psa. WAŻNE !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.12.08, 13:14
                                Sprawdz czy ten pies to samiec. Napisz czy odnalazlas psa .
                                Zycze powodzenia
                                Przyjaciel
                                • Gość: opole Re: Do przyjaciel IP: *.chello.pl 30.12.08, 20:58
                                  byłam tam i niestety ogłoszenie nie dotyczy mojego psa. ale dzieki
                                  za pomoc. niestety psa dalej nie odnalazłam.
                                  • Gość: Pipi Re: WŁaściciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 21:08
                                    Znajdzie się zobaczysz.
                                  • Gość: Jacek R. Stary ZWM Re: Do przyjaciel IP: *.tktelekom.pl 30.12.08, 21:18
                                    No a nie pomyślałaś, że mogła byś zaadoptować tamtego psa ?????

Pies jak to pies - na pewno byłby zadowolony! :-)
                                    • Gość: opole Re: Jacek R. Stary ZWM IP: *.chello.pl 30.12.08, 21:21
                                      niebardzo.
                              • Gość: opole Re: Jacek R. Stary ZWM IP: *.chello.pl 30.12.08, 21:19
                                sprawdziłam to ogłoszenie ale jednak to nie o tego psa chodzi.
                                dziekuję za wskazówke.
                                • Gość: Jacek R. Stary ZWM Re: Jacek R. Stary ZWM IP: *.tktelekom.pl 30.12.08, 21:23
                                  Cieszę się, że chociaż trochę mogłem Ci pomóc.

I przykro mi, że ten trop okazał się nie skuteczny.

PS: A ten piesek z tego ogłoszenia, to chociaż ładny był? Widziałaś go ?
                                  • Gość: opole Re: Jacek R. Stary ZWM IP: *.chello.pl 30.12.08, 21:26
                                    nie widzialam go.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka