kikou 12.01.09, 17:00 Czasami tak lepiej i gorzej.Ale mam dość...Czasami mam złe myśli-czasami tu kliknę eh ciężko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: bez tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 19:19 jak chcesz, to mogę Cie przytulić i pogłaskać :) będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: bez tematu IP: *.chello.pl 12.01.09, 23:14 Każdy tak ma.Niezależnie od naszych problemów śnieg pada,słońce świeci.A my tu tylko na chwilę.Życzę uśmiechu i radości z drobnostek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: bez tematu IP: *.punkt.pl 13.01.09, 07:24 stuknij się w łeb i weż do roboty. "robota" oznacza cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Cogito. Re: bez tematu IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.09, 10:55 "Ziemia - kula u nogi" Hugon Steinhaus Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: bez tematu 13.01.09, 11:05 Już lepiej-jestem w "robocie".A po "robocie" co? Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: bez tematu 13.01.09, 11:12 Idź z psem na długi spacer.Ale długi,a nie jak zwykle,tylko żeby się załatwił. Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: bez tematu 13.01.09, 11:57 Kikou depresja zimowa dopadła. Idź do fryzjera, kup jakiś ciuch (byle co), długi spacer z psem jak radzi grubyfacio też jest dobry. Jakiekolwiek zajęcie jest konieczne. Siedzenie i rozmyślanie o pierdołach to najgorsze. Weź się nawet za coś społecznego. Zaangażuj się w ratowanie stokrotek, lasów deszczowych czy jakiejś życiowej niedojdy. I przewietrz mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio Re: bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:08 > Idź z psem na długi spacer.Ale długi,a nie jak zwykle,tylko żeby się > załatwił. Pożycz melelowi 20 groszy wtedy Cię nie załatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:20 A ja proponuję super mocnego drinka-czasami pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: bez tematu 14.01.09, 16:06 Już prawie przeszła-dostałam trochę większą premię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: bez tematu IP: *.punkt.pl 14.01.09, 17:11 Dobre kikuś, to była deprecha finansowa. Długi spacer na mrozie, Syberia już niejednego z głupot wyleczyła jak mawiają w Rosji, a po powrocie long drink i do łózia lulu. I po egzystencjalnym bólu. No w końcu Cię docenili wyższą premią, nie jesteś taka całkiem..A że ta zołza (tu wstawić imię) dostała więcej...No to tylko ty wiesz dlaczego. Kup sobie coś nowego, może z biżuterii, zaszalej u fryzjera. A najlepiej powiedz, że to prezent od partnera. Na pewno ją szlag trafi, a Tobie się poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: bez tematu 14.01.09, 17:21 Oj behemocie Ty zawsze super poprawisz humor swoimi głupotkami itp-zdradzę Ci tajemnicę........w przyszłym tygodniu będę uprawiać seks i to nie z Tobą ani nie z mężem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: bez tematu IP: *.punkt.pl 14.01.09, 17:41 no właśnie.Może to czekanie cię dołowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 16:21 Gnębi mnie ciekawość-kochanek?znajomy?Czy .......? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: bez tematu IP: *.chello.pl 15.01.09, 21:41 To jest nas dwie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: bez tematu 16.01.09, 17:10 Powiem jedno-są wzloty i upadki-kłopoty w pracy,zapuchnięte oczy po płakaniu z tego powodu no i potem dobrze-a teraz znowu źle kurczę zwariować można-takie wahania są złe można trafić do wariatkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrapianista Re: bez tematu 16.01.09, 19:23 Taa, można zwariować.mnie to się juz na zdrowie fizyczne rzuca. Schudlem 10 kg-brak łaknienia,żarcie podchodzi do gardła.najgorsze są noce.Leżę i sie meczę.raz zimno-dreszcze,a za chwilę mokry od potu. Nie bawią mnie moje pasje- nie chce mi się.Gdyby nie praca,i ludzie w niej juz bym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 23:39 A może śtender nie udychtowany? Ale przekonany jestem, że gdy pani mu da odpowiedni szprajc przez lochowanie pufra, to droselklapa zostanie zablindowana, nie będzie już więcej ryksztosować i, co za tym idzie, ferszlus będzie roztrajbowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: bez tematu IP: *.punkt.pl 17.01.09, 16:39 no nie.Czasem mając doła włączam forum, a tam jeszcze bardziej zdołowani. Ale jak nie mam to też włączam i gites jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 17:05 zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: bez tematu 17.01.09, 17:24 Zenku seplenisz,masz problem z czymmś?JESTEM Z OPOLA popisz po naszemu no chyba że masz jakieś ułomności-to z góry przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: bez tematu 18.01.09, 00:52 Zenkowi po prostu chodzi o klasyczne ciupcianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 01:22 kikou napisała: > Zenku seplenisz,masz problem z czymmś? Kikou, nie widzę u Ciebie holajzy. "Jak ja mam bez holajzy lochbajtel kryptować? Żeby trychter był na szoner robiony, to tak. Ale on jest krajcowany i weflanszy culajtungu nie ma, to na sam abszperwentyl nie zrobi" Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: bez tematu 18.01.09, 08:37 No tak. Skoro trychter jest krajcowany, a bez holajzy lochbajtla kryptować się nie da to znaczy, że Zenkowi nie chodziło jednak o klasyczne ciupcianie. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: bez tematu 18.01.09, 08:48 Wogóle nie wiem o co Wam chodzi-idę więc z psem-ale tylko na chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr kilder Re: bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:13 mx4 napisał: > No tak. Skoro trychter jest krajcowany, a bez holajzy lochbajtla > kryptować się nie da to znaczy, że Zenkowi nie chodziło jednak o > klasyczne ciupcianie. Chyba chodziło o tryper. Hej ch*je to tryper panuje.Bez holajzy kryptować sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: bez tematu IP: *.punkt.pl 19.01.09, 16:17 no i co kikou. Pomogły wpisy forumowiczów? Życzę ci kopa w górę, obojętnie, w jakiej dziedzinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello Re: bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 16:23 Hey kikou, a ja doradzam ruch na świezym powietrzu. Umiesz jeździć na łyżwach? Jeśli tak, to jest szansa pojeździć za jedyne 2 zeta. Dzieci płacą 1 zeta. Spójrz tu: www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090119/POWIAT11/354045273 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 19:50 Ale trzeba mieć holajze. Albowiem z powodu kajli na iberlaufie na łyzwach sie nie pokulasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: bez tematu IP: *.punkt.pl 20.01.09, 19:07 znaczy ruch, który Ci zalecał chello -był. Jeśli na świeżym powietrzu, to dopiero gratka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 23:43 gratulacje, Wasza Ekscelencjo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOZIA Re: bez tematu IP: *.chello.pl 21.01.09, 19:27 Mam dosyć robty za parę groszy,faceta ,który mnie nie rozumie.Przyjaciel ,kóry nie ma czasu.Mam dosyć!!!!!na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: bez tematu 21.01.09, 19:59 Hmm ja mam kaca moralnego i ogolnego,więc nie wiem co lepsze-seks czy po prostu życie BOZIU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: bez tematu IP: *.punkt.pl 21.01.09, 21:37 czy bozia i BOZIA to ta sama osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 07:32 Nie chyba raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip z konopii Re: bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 23:32 Zośka, Zośka, Zośka izbę zamiatała, I Ma-, i Ma, i Macieja zawołała. Zośka izbę zamiatała I Macieja zawołała. Wy Ma-, wy Ma-, wy Macieju pomożecie, Wszystkie, wszystkie, wszystkie izby zamieciecie. Wy, Macieju, pomożecie, Wszystkie izby zamieciecie. Ja po-, ja po-, ja pomogę Zosiu tobie, Aku-, aku-, akuratnie wszystko zrobię. Ja pomogę Zosiu tobie, Akuratnie wszystko zrobię. Uda-, uda-, udała mi się bestyja, Jak to, jak to, jak to zgrabnie mi się uwija. Udała mi się bestyja, Jak to zgrabnie się uwiła. Mama, mama, mama lampę zapaliła, I Ma-, i Ma-, i Macieja zobaczyła. Mama lampę zapaliła I Macieja zobaczyła. Oj, Ma-, oj Ma-, oj Macieju co robicie Bo mi, bo mi, bo mi Zośkę udusicie. Oj, Macieju, co robicie, Bo mi Zośkę udusicie. Jo wom, jo wom, jo wom Zośki nie udusi A com, a com, a com zaczął skończyć mu Jo wom Zośki nie uduszę, A com zaczął, skończyć muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 07:49 No właśnie-jak filip z konopii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: bez tematu IP: *.chello.pl 23.01.09, 19:35 Bozia to bozia czyli ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sph. Re: bez tematu IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.09, 09:26 czyli pierwsza sprawiedliwa na forum! z tym moralniakiem kikou nie przesadzaj,kiedys tez tak mialam.jestes duza dziewczynka,swiadomie zdecydowalas sie na pojscie do lozka,wiec o co chodzi,bierz co najlepsze i olej wszyhstko!ta "pierwsza sprawiedliwa tyczyla sie bozi". boziu,jak przyjaciel nie ma dla ciebie czasu to go zmnien!pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: bez tematu IP: *.punkt.pl 24.01.09, 10:12 tak, lepiej żałować, że się cos zrobiło, niż że się nie zrobiło. Ja dotychczas nie żaowałam chociaż różnie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sph. Re: bez tematu IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.09, 11:10 ja oduczylam sie juz wyrzutow sumienia,jezeli decyduje sie juz na lozko,to jest moja swiadoma decyzja i tyle.moralniaka moge miec najwyzej jezeli facet nie stanie na wysokosci zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: bez tematu IP: *.chello.pl 24.01.09, 12:23 A może trzeba zero facetów i moralniaka nie będzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kontrapianista Re: bez tematu 24.01.09, 13:12 Tak jest!! Zero facetów!! I bab też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: bez tematu 24.01.09, 14:15 No nie bez przesady...z facetami źle ale bez facetów jeszcze gorzej,nie skreślimy Was tak całkiem ale potraficie czasami tak uprzykrzyć życie ,że chwilami ma się wszystkiego dość. Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: bez tematu 24.01.09, 15:34 Jesteśmy w końcu podobno płcią wymierającą. Co po nas ? Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: bez tematu 24.01.09, 17:11 No nie....tylko nie mów że jesteś w depresji-może nie finansowej ale w depresji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: bez tematu IP: *.punkt.pl 25.01.09, 09:42 ja czas mam, ale ochoty na depresję- w żadnym razie. A na desperację??- to mój chleb powszedni. Mix4! to na co masz czas? Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: bez tematu 25.01.09, 09:56 Dobre pytanie. Sam się zastanawiam. Wychodzi mi, że na nic. Luz się mi planuje zrobić ew. może w maju. Styczeń, luty, marzec, kwiecień przerąbany. Czerwiec też. No za to w lipcu będę się klabździł (mam nadzieję). Pies jeszcze na szczęście na mój widok nie szczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: bez tematu IP: *.chello.pl 25.01.09, 10:25 Już wiem żródłem naszych babskich flustracji są faceci .brak kasy,hahaha i czas ,którego nie da się oszukać.Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.Ktoś tu napisał o mnie sprawiedliwa -dziwne??poglady mam identyczne od 25 lat??W życiu bywa różnie czasami na się także moralniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: bez tematu IP: *.punkt.pl 26.01.09, 14:28 co to jest klabżdzić? Bo jak coś fajnego, to może i bozi i kikou i pipi się spodoba. A jak nie , to nie. Ale jak w lipcu to chyba coś gites jest. sorry, że wywołałam, może to wiecie, bo ja-nie Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Klabźdzenie się 26.01.09, 16:24 to coś najwspanalszego pod słońcem. Nie da się tego porównać do niczego. To jest jak tumiwisizm i olewnictwo skrzyżowane z orgazmem, jak wysłanie rodziny na urlop do Bangladeszu (z biletem dla teściowej tylko we jedną stronę), jak widok szefa któremu właśnie sekretarka radośnie oznajmiła o swojej ciąży, jak ... . No nie da się, nie da tego opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Klabźdzenie się 26.01.09, 16:31 mx4-Ty jednak masz czas na wszystko;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Klabźdzenie się IP: *.punkt.pl 26.01.09, 22:40 w takim razie ja klabżdziłam się przez ostatnie 4 godziny. Naprawdę fajnie było. I nie da się do niczego porównać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Klabźdzenie się IP: *.chello.pl 26.01.09, 22:48 Zosiu- gratuluję.Niektórzy to mają fajnie.Pozdrawiam i spoko nocki. Odpowiedz Link Zgłoś