leszekmiller 21.01.02, 15:37 Co za idiotyczny pomysł! Gratuluje Gazeto! Zamiast pić piwo w knajpach będzie jeden wielki spęd. Dwa. Pytam się. Jestem na zdjęciu maturalnym gazety w internecie. Nie wyraziłem na to zgody!!!!! CO wy NA TO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: 10.40.41.* 22.01.02, 10:28 A czy Leszek Miller wyraził zgodę na to, żebyś się pod niego podszywał? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekmiller Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU 22.01.02, 17:10 Kolego. To jest nick. Jeśli tego nie rozumiesz to przykro mi. Nick to psudonim. A to, że nie jestem leszkiem to chyba każdy wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: 10.40.41.* 29.01.02, 09:56 skoro tak chronisz swój śliczny wizerunek, to mogłeś nie pozować, chyba nikt cię nie zmuszał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smark Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: *.ircu.x24hr.com 29.01.02, 15:57 Ale też nikt nie upoważniał gazety do wywieszania tych zdjęć na www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: 10.40.41.* 29.01.02, 16:05 skoro portal jest Gazety, to chyba ma do niego jakieś prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: *.ircu.x24hr.com 29.01.02, 20:16 tak samo jak ten gościu do swojego wizerunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: 10.40.41.* 30.01.02, 09:51 skoro stawał do zdjęcia to chyba liczył się z konsekwencjami, chyba, że był tak nastukany, iż myślał, że to program ”Z kamerą wśród zwierząt” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smark Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: *.ircu.x24hr.com 30.01.02, 11:18 Człowieku! Stawał do zdjęcia do gazety a nie do internetu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: 10.40.41.* 30.01.02, 18:31 a może nie dosłyszał informacji, którą mu podali, że publikacja będzie i tu i tu? albo mógł zaznaczyć, żeby wymazali go ze zdjęcia, które będzie w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: *.ircu.x24hr.com 30.01.02, 21:10 a moze szanowny pstrykacz nie powiedział, że będzie w necie, ale w "gazecie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: 10.40.41.* 31.01.02, 10:18 myślę, że Gazeta i jej portal, to jedno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smark Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: *.ircu.x24hr.com 31.01.02, 19:58 W znaczeniu przedmiotowym i podmiotowym to 2 różne rzeczy i każdy o tym wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: 10.40.41.* 01.02.02, 09:52 podmiotowym chyba jedno, bo to jedna firma i ci sami ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: 10.40.41.* 01.02.02, 18:36 to po prostu fotografi z Gazety. I trzeba sie liczyc ze jesli robi to wizerunek zostanie publikowany, a publikacja jest takze internet. Czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: 10.40.41.* 04.02.02, 11:26 nareszcie ktoś mądry się odezwał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robin Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:18 Jestem tegorocznym maturzystą i pmysł jest taki sobie. Ani dobryu ani zły. Na pewno pójde popatzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smarkacz GŁUPI POMYSŁ IP: *.ircu.x24hr.com 26.01.02, 18:29 Głupota. Tonący brzytwy się chwyta. Tyle! Jak nie ma o czym pisać to trzeba wymyślać jakieś głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk czepiacie sie IP: 192.168.26.* 27.01.02, 21:58 czepiacie sie.wszyscy ktorzy brali udzial byli zadowoleni a jak nie chcesz kozystac z takiej imprezy to siedz w domu przed tv i ogladaj mielonke serialowa. par bylo podobno 250 wiec 500 osob warto bylo walsnie dla tych 500 osob zrobic dobra zabawe. > Głupota. Tonący brzytwy się chwyta. Tyle! Jak nie ma o czym pisać to trzeba > wymyślać jakieś głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luxor Re: GŁUPI POMYSŁ IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 22:05 podobno Opole to prowincjonalna dziura, tak przynajmniej wynika z niektórych wypowiedzi na forum, nic się nie dzieje, po prostu nuda. Jak wymyślili coś, żeby się po prostu działo to malkontentom tez nie pasuje. OPOLE TO FAJNE MIASTO. Tylko za dużo w nim malkontentów a ważność niektórych sprowadza się tylko do niczym nieuzasadnionej dbałości o przeciętniacki wizerunek własnego dzioba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Bal IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 14:49 Gość portalu: luxor napisał(a): > podobno Opole to prowincjonalna dziura, tak przynajmniej wynika z niektórych > wypowiedzi na forum, nic się nie dzieje, po prostu nuda. > Jak wymyślili coś, żeby się po prostu działo to malkontentom tez nie pasuje. > OPOLE TO FAJNE MIASTO. Tylko za dużo w nim malkontentów a ważność niektórych > sprowadza się tylko do niczym nieuzasadnionej dbałości o przeciętniacki > wizerunek własnego dzioba. Dla mnie takich imprez powinno byc jak najwięcej. Chcemy si e bawić nie tylko wtedy gdy jest festiwal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: 192.168.26.* 27.01.02, 22:00 ...jedno piwo mniej. a i swiezym powietrzem pooddychasz. > Co za idiotyczny pomysł! Gratuluje Gazeto! Zamiast pić piwo w knajpach będzie > jeden wielki spęd. > > Dwa. Pytam się. Jestem na zdjęciu maturalnym gazety w internecie. Nie wyraziłem > > na to zgody!!!!! CO wy NA TO? Odpowiedz Link Zgłoś
robinn Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU 29.01.02, 20:46 Opole zawsze będzie prowincja jak będzie się wysłuchiwac gamonii którzy tylko potrfia krytykowac i narzekać. Bal na rynku, beee, Bal zółto-niebieski, beee, festiwal, beee, pomnik musioła beee, ogórdki na rynku beee. A własnie popatrzcie teraz jak wygląda rynek w Opolu gdy nie ma przekletych ogródków piwnych. Jest tak cicho i szaro jak na rynku w Paczkowie. Pusto, kupa samochodów i troche smieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 14:55 Gazeta = cenzura wycięli moje niewygodne dla nich wypowiedzi - banda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: 10.40.41.* 30.01.02, 18:29 a może byłeś na innym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:09 Gość portalu: pipi napisał(a): > Gazeta = cenzura > wycięli moje niewygodne dla nich wypowiedzi - banda Możesz podac więccej szczegółów? Jestem ciekaw o co chodzi, jesli tak jest jak mówisz to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: BAL MATURZYSTÓW POD RATUSZEM - UUU IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 14:49 Powiedz w końcu z którejjesteś klasy to może Cię wytną,hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś