Gość: mondeo IP: *.chello.pl 02.02.09, 12:44 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient forda Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.gprs.plus.pl 02.02.09, 14:22 ale niestety z obsługą klienta nie jest lepiej !!! Daleko w fordzie od przestrzegania słów "klient nasz pan", za serwis płaci się jak za zboże, jak auto nie ma już gwarancji to lepiej jechać do zwykłego warsztatu niż użerać się z chwilińskim :/ _________________________________________________ www.studentopole.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobber Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 02.02.09, 15:13 W zasadzie to jest donos do Inspekcji Pracy o nieprzestrzeganiu norm czasu pracy Inspekcjo Pracy gdzzie jestes? działaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wituś A ja tam pracowałem, i było o.k. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 11:49 A ja tam pracowałem, i było w porządku. Stary skąd ty wytrzasnąłeś te pensje. Ja tam pracowałem jeszcze na starej siedzibie i nie było mowy o zarobkach 1100 zł. Nie bądź śmieszny, kto by za takie pieniądze pracował. Ktoś ci kazał napisać tego posta czy zadarłeś z Chwalińskimi i chcesz im dowalić ? Można ich lubić albo nie, ale żeby taki paszkwil wysmarować ? A może ty byłeś na pół etatu zatrudniony i o tym nie wiedziałeś :)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mondeo Re: A ja tam pracowałem, i było o.k. IP: *.chello.pl 03.02.09, 18:08 Wituś, piszesz w czasie przeszłym - "pracowałem", "było". Ja mam aktualne dane na dzień dzisiejszy i ciesz się, że juz tam nie pracujesz. Niestety to co napisałem to nie paszkwil, a chciałbym mieć dobre zdanie o tej Firmie. Mam nadzieję, że za chwilę zaczną pisać coś aktualni pracownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiesta Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 13:05 Pracowałem jeszcze w Dąbrowie i jak była sprzedaż to zarobki były przyzwoite. Właściciel jaki jest taki jest, ja nie miałem jakiś negatywnych odczuć. Co do jakości obsługi klienta to na to zawsze był nacisk i to duży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoszły klient Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.09, 14:26 Planowałem tam kiedyś kupić samochód, ale sobie odpuściłem kiedy pracownik wycofał się z poczynionych dzień wcześniej uzgodnień. A już usłyszany tekst " przykro mi, ale pieniądze są dla nas ważniejsze od dżentelmeńskiej umowy" mówiony klientowi prosto w twarz, po prostu powalił mnie na kolana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczka [...] IP: *.chello.pl 10.02.09, 19:33 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co to Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 20:58 A co to za diler, co się sprzedawanej marki wstydzi? Zamiast jakimś wypasionym fordem to mercedesem, porsche czy jaguarem jeździ. Najlepsza reklama dla jego salonu, ha.. ha.. ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 08:23 gościu chyba mylisz osoby nie każdy pies ma na imię burek buraku hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio [...] IP: *.xdsl.centertel.pl 10.02.09, 22:55 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldi Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.09, 09:26 Korzystałam z serwisu Chwalińskiego i pracownicy byli kompetentni , fachowi i mili. Nie rozumiem tych wpisów tutaj. Również moja koleżanka jest bardzo zadowoloną klientką salonu. Co do zarobków i sytuacji w firmie to największe koncerny samochodowe padają i ze sprzedażą w tej branży jest kiepsko a Chwaliński co ? Ma podwoić sprzedaż. Byłąm niedawno w Niemczech i widziałam strajki i rozpaczliwe ratowanie Opla. Zastanówcie się troszkę forumowicze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 12.02.09, 23:00 I tak ma być.ja placłem ludziom b.dobrze.Nikogo nawet w zimie na kuroniówke nigdy nie wysłałem.I co myslicie ze ludki były zadowolone? Efekt jest taki ze firme zamknęłem a oni w innej firmie sie bujaja i dalej narzekaja.Chwalinski ma rację co tam zadowolenie pracownika on zawsze będzie narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 13.02.09, 22:10 Panie n, swoim wysławianiem przpominasz mi wieśniaka typu " Szłem łąką, Kwiaty pachły, Ona mie popchła, Pierdłem, rzygłem i poszłem bo chamstwa nie zniese. " Co do Chwalińskiego, to on szybko nie splajtuje, kupił działkę za 2,5 miliona w mieście i coś tam chce postawić - ciekawe czy ma na to pieniądze? Jeśli jest biznesmenem - jak o nim w prasie piszą - to coś wymyśli. Ileż można zaoszczędzić cięciem pensji swoim pracownikom w BCH - to chyba nie jest dobry biznes :) A reputacja Chwalińskiego i prestiż FORDA spada jak nasza giełda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Achim Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 22:53 ALE SMARUJECIE AŻ ŚMIERDZI ! WSTYD ! Odwiedzam serwis co 20 tyś km.I jestem zadowolony.Serwis wykonany fachowo i żetelnie a cena ... odpowiednia na moją kieszeń. W serwisy w stodołach u Mietaka co to niby się na wszytkim zna, za pół literka się nie bawię, gdyż cenią swój czas i wygodę oraz jakość. Mój samochód kosztował "trochę" więcej ni 100 tyś. więc parę stówek nie robi różnicy. Co do krzykaczy na forum: Niestety gdy kupujecie auta używane na które was nie stać gdy są nowe to musicie się liczyc z kosztami obsługi takich aut. To nie wina Chwalinskiego że was nie stać na serwis w ASO Forda. To tylko wasza wina ża jesteście nie zaradni i tak mało zarabiacie. Lecz to nie powód aby sie mścić i smarować gównem porządnego człowieka i jego firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: 77.252.18.* 15.02.09, 22:55 Panie Achimie to ja proponuję, aby zamiast na wystawną kolację poszedł Pan do księgarni i kupił sobie słownik ortograficzny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Achim Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 10:50 Panie Achimie to ja proponuję, aby zamiast na wystawną kolację poszedł Pan do księgarni i kupił sobie słownik ortograficzny!! Masz Pan problem ze zrozumieniem tekstu ? To przeczytaj Pan sobie jeszcze raz a gdy jeszcze będzie Pan miał watpliwości co do treści to jeszcze następny raz i nastepny . Może za kolejnym razem w końcu się Panu uda zrozumieć treść. RZyczę powodzenia . heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 17.03.09, 13:10 a po co ty jedziesz na te przeglady co 20 tys.?Cały przeglad to wizualne oględziny za ktore płacisz kupe salaty.no ale jak sie ma w wieku przedemertalnym pierwsze autko to sie jeszcze nie wie ze sie jest robionym w bambuko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 17.03.09, 13:11 te z ciebie inteligent jak z koziej dupy traba.pewnie skonczyłeś płatne wychowanie przedszkolne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 14.02.09, 09:48 Witam, Co do Chwaliński - reszta świata to co nieco pisali juz na forum Opolska lista płac. Dla zainteresowanych: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=65&w=57581671&a=76763692 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arczi Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 11:55 Zostawcie w spokoju Chwalińskiego przecież widać że na dorobku jest to i oszczędzać musi na czym się da i żyłować też na czym się da :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mondek Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 11:01 Do krzykaczy i obiboków na forum. Macie problemy z wynagrodzenem u Chwalinskiego ? To po co tam jeszcze pracujecie ? Ja na waszym miejscu już dawno bym mu dał po pysku i walnął papierami w stół. Proponuję otworzyć swój zakład naprawy samochodów i trzepać kasę tak ka on. heheh tylko że do tego trzeba mieć jaja lecz wy ich nie macie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 punkty ;) Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 06.03.09, 17:29 1. Mistrzostwo to: w majestatycznie bogato prezentującym się światowej marki salonie zatrudniać "leszczy", za pieniądze mniejsze niż w sąsiedniej "Karolince". Pytanie -czy "leszcze" robią pieniądze dla właściciela w ekskluzywnym stylu włażąc w dupę klientowi? Zwykle niskiej pensji towarzyszy niska jakość pracy. Jeśli właścicielowi dany standard kadry (jak piszą „obiboki”. „leszcze”, „nieudacznicy”) odpowiada a interes się kręci to nie będzie zatrudniał za 1800 kiedy za 1100 ma dobre efekty. Na 10 ludziach masz uczciwe 7 tys. do przodu w każdym miesiącu – i o czym my tutaj … . Jeśli masz papier zatrudnienia jak się należy, to "widziały gały co brały". Nikt nie chce dawać więcej niż trzeba, zwłaszcza prywaciarze. Jeśli masz kolego na papierze 1100 zł na rękę to tyle Ci się należy. Jeśli nie masz czynnika motywacyjnego w postaci jakiegoś % od obrotu/przerobu, to po prostu masz prostą robotę „na przetrwanie od 8:00 do 16:00” i nie ma się co wysilać - wypłata zawsze będzie taka sama:) 2. Podwórko jest Chwalińskiego. Jego kiedyś ładowali w dupę gdy się dorabiał własnymi rękami a teraz on ładuje innych. Tak to już działa (mentalność polaka). A dupę trzeba mieć po prostu twardą :). 3. Bardzo dużo piszą o sraniu i smarowaniu gównem. Czy nie macie problemu z muchami? :) Forum jest po to aby właśnie 2 strony mogły sobie popisać i podać swoje racje pod publikę, może ktoś coś owocnego podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuga... [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 21:33 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 08:50 Kuga to ty jesteś wstydem !Pewnie cię wywalił na zbity pysk za nieróbstwo i kombinatorstwo więc teraz psioczysz na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUGA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 09:12 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIK Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 09.03.09, 21:05 Eee, bredzisz KUGA. Pracowałem w Dąbrowie i z wypłatą nie było kłopotu. A co do sloganu, że nie ma ludzi niezastąpionych to jest niestety prawda. I nie dotyczy tylko "BCH" ale każdej innej firmy. Nawet państwowej. Toż nikt Ci nie każe tam robić. Jesteś dobry- znajdziesz swoje miejsce bez kłopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUGA... [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 22:25 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIK Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 09.03.09, 23:23 Bredzisz, powtarzam. Nie pracuję tam już kilka lat i nikt mnie nie wyrzucał. Z chamstwem używającym takiego słownika jak ty nie ma sensu dyskutować. Obnażyłeś swoją wartość sam. Możesz sobie myśleć i pisać, że ktoś kazał mi to pisać. Boli cie nieudaczniku, że interes dalej się Chwalińskiemu kręci. Gul skacze, co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fura Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 23:24 Ranger czy to źle że szefowie pilnują interesów ? W Polsce premie były zawsze wypłacane z "urzędu" to znaczy że każdy dostawał to co niby mu się należało. Obecnie są premie uznaniowe więc szefostwo może ale nie musi płacić, a jeżeli płaci to tyle ile uważa za stosowne. Niestety "społeczeństwo" dalej uważa że sie im należy pełna premia. Mój pracownik wypomniał mi że ja mu zabrałem 100 % premii. To mu wytłumaczyłem że ja mu jej nie zabrałem tylko jej nie wypłaciłem. Gdyż w samochodzie ciężarowym jeździł ze stanem oleju poniżej minimum. Więc nie dopełnił swoich obowiązków. Tak samo pewnie było u Chwalińskiego , zawaliłeś sprawę a następnie żądałeś pełnej premii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUGA... Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 23:10 No tak....Mały szef alias mikroprezes wrócił z nart(ranger)i zaczął znów sam w sobie bronić firmę "PCK" czyt. BCH.... Brawo dla matrixa! Tak jak mówicie: kto pracował ten wie jak było....Ja też pracowałem i odejście moje było jedną z ważniejszych decyzji w moim życiu... Stuk puk: PIP, UKS.... jesteście tam????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuk Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 09:04 I co nieroby dalej opluwamy Chwalinskiego i mieszamy go z błotem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONDEO Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 09:25 Sam jesteś nierobem, i nie wiesz co mówisz. Nie pracowałeś tam to nie wiesz! Jak pracujesz - i kazali Ci to napisać to jesteś Idiotą! Nikt go nie miesza z błotem mylisz pojęcia! My tu stwierdzamy tylko fakty!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śruba Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 17:09 jezu ,stary zwolnij sie tyle w tobie złej energii,wszystkim nam ułatwi to prace,jak sie przyjmowałes to wiedziałeś na jakich zasadach,dziś jesteś tylko żałosnym skomlącym nieudacznikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 18:26 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śruba Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 12:01 a co filtry miałaś znaczone ? paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony klient Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: 217.153.98.* 01.04.09, 11:09 Do dziunia i innych, którzy mają podejrzenia nierzetelności serwisu - Salon Chwalińskiego a przede wszystkim warsztat serwisowy naszpikowany jest kamerami. W każdej chwili można poprosić kierownictwo o wyjaśnienie swoich wątpliwości a zwłaszcza w przypadku uzasadnionych podejrzeń. Ja korzystałem z tego i okazało się ze nie miałem racji. Podejrzewam, że inne markowe warsztaty też maja kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopran Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 15:47 Czy to już konieć opluwania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fusion Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 21:44 Myślę że wszystko już zostało powiedziane i żaden nie będzie strzępił sobie już więcej języka... Dwie rzeczy są pewne: pierwsza to taka, że w tej firmie nic tego chamstwa, pazerności, braku podejścia do ludzi nie zmieni, a druga to taka, że odpowiednie organy :) napewno się tym tematem zajmą....ta druga niewątpliwie cieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GANDALF SZARY Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 19:09 nie jeszcze najprzyjemniejsze,za te brednie tchórzowskie w swej anonimowej formie, pisane chyba przez kobiety,które niszczą obraz dobrej firmy,i obrażają konkretne osoby KARA MUSI BYĆ!!! i ostatnie słowo będzie należało do Chwalińskiego,czy małego czy też starego,głupcy drżyjcie w swych śmierdzących norkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty GRANDALF Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 30.03.09, 17:37 Do GANDALF SZARY. Cieszę się, że ty jesteś autentyczna postacią i podpisujesz się "nazwiskiem". Bynajmniej, daję głowę, że Grandalf to sam „Pizdryk”, pod dyrektywą taty pisze (bo tata to z tych co aby przeczytać e-mail muszą go wydrukować) lub jeden z jego dupowłazów. I pamiętaj, że bez względu na wszystko ostatnie słowo zawsze będzie należało do tego forum, które będzie trwało i trwało :). I tutaj twoi „znajomi” zawsze będą mogli poczytać „niusy” o przewodnim temacie; „Jak nie prowadzić firmy” bo na ch...ach prędzej czy później ludzie zawsze się poznają. Dodatkowo prawda zawsze wychodzi na jaw. Prawda kole. I takie tam … . Karanie i straszenie było już tu na formu wymieniane jako twoje narzędzie, więc tylko się potwierdza, że ludzie całą prawdę piszą. Jak widać dla takich tępoli jak ty nie ma programów naprawczych. Jedyna rada jaka się nasuwa to unikać takich i nie mieć z nimi nic do czynienia. A skąd u ciebie takie przekonanie, że masz władzę?; stąd że nadal na garnuszku taty jesteś? Ale ty Pizdryk jednak jesteś jeszcze głupszy niż myśałem! PS: Aś się nazwał kur... ... GRANDALF :) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutralny Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 08:50 ludzie słabo się robi jak się to czyta. tyle goryczy i nienawiści... to już nie jest konstruktywna wypowiedz, tylko oczernianie człowieka i wyżalanie się prawdopodobnie z powodu własnych niepowodzeń i kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient cd Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: 217.153.98.* 01.04.09, 13:11 Do neutralny: Jak najbardziej forum skupia zainteresowane tematem towarzystwo o odmiennych poglądach i w takiej sytuacji zgrzyty zawsze występują. O oczernianiu raczej nie ma mowy bo za wysokie konsekwencje prawne za to grożą . Wyżalania też nieco jest ale jak poczytasz inne fora to zauważysz, że taka jest polska forma wypowiedzi. Szukam usprawiedliwienia dla ostrych wypowiedzi przeciw BCH ale to chyba po prostu mechanizm obronny. Rozumiem, że kompleksy przypisałeś pracującym dla BCH a niepowodzenia prowadzącym te firmę. Tak aby było neutralnie. Wypowiedzi jak najbardziej są konstruktywne tylko trzeba je (neutralnie) podsumować. Dla mnie w uproszczeniu na podstawie załączonego materiału nasuwają się 2 konstruktywne wnioski: 1.Szukający pracy na wszelki wypadek powinni unikać BCH np. do czasu kiedy na forum lub gdziekolwiek pod publikę napiszą, że warto tam pracować. 2.BCH niech zastanowi się nad działem HR, PR oraz wprowadzeniem pracownikom jasnych zasady wynagradzania (bo premia uznaniowa zalatuje komuną a obecnie w tej branży wyliczana jest jako %/promil z marży, obrotu czy jak kto tam sobie wymyśli aby było widoczne dla pracownika). PS: korzystam z usług BCH FORD i nie odbiega jakością od innych z którymi miałem do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GANDALF SZARY Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 20:52 no uważaj ,żyłka ci pęknie,ja z,"ludu" tak jak ty i ironią pojechałem,lecz brawo za tę proletariacką nutę,uniosłeś to forum do poziomu socjalizmu co miał wiecznie trwać i trwać,ale wiesz jego koniec będzie taki jak tego socjalizmu,którego ci tak brakuje. włączyłem się dopiero teraz,przy poprzednim wpisie a ty jak sądze po analizie tego srorum (do twojej osobistej wiadomości celowy lapsus)jesteś już tu obecny ze swoimi postsocjalistycznymi roszczeniami od dosłownie pierwszego wpisu i powiem(napisze) twoim słowem: żenua.teraz ci wyjaśnię bo widzę luki w wiedzy,kara jest nieodzownym następstwem harców jakie sobie tu urządziłe/aś tak jak jing i jang ,tak jak akcja i reakcja ,tak jak dzień po nocy i jest to od nas niezależne.przykro mi że moja sarkastyczna z założenia wypowiedź doprowadziła do obrażania błednie "zdekonspirowanych"osób,ponieważ straciła przez to sens . odp. na PS: gandalf nie grandalf,ale jak sądze dla twojego kobiecego rozumku to bez znaczenia,bo i tak nie wiesz co to za postać(a szkoda bo to by ci wiele wyjaśniło)"anty-gandalfy wszystkie szczezły lub wróciły do mordoru by tam szczeznąć. PS styl twojej wypowiedzi,gdzie język wypuszczony jak wściekły pies i na końcu rozdwojony jest szybszy od rozumku co nim steruje świadczy o jego przeznaczeniu do garów raczej niż do przewodnictwa w tym forum ,a może to alkohol i jego skutki,a może jedno i drugie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty GrANDALF Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 31.03.09, 22:52 Do GANDALF SZARY. Jestem młody i żyłka mi nie pęknie. Właśnie pokazujesz, żeś nie z ludu i po której stronie jesteś. Dodatkowo orientujesz się o co chodzi, więc nawet jeśli nie jesteś Pizdrolem to jesteś bardzo blisko niego lub starego. Kiedy do Ciebie dotrze, że forum to narzędzie do komunikacji ze społeczeństwem? i wierz, że to co do tej pory pojawiło się to naprawdę delikatne przedstawienie nieprawidłowości tej firmy. Nie wierzę, że to coś zmieni w BCH ale warto aby, każdy kto coś wie przedstawił swoje zdanie, może to kogoś ustrzeże przed marnowaniem kawałka życia w tej firmie. A nikt nie zabrania publikować prawdy – śmiało ścigaj za oszczerstwa. Póki co piszesz na forum jak i inni. Straszysz karami - prymitywna metoda BCH jest znana już wszystkim. Widzę w tym forum same dobre strony i każdy kto ma głowę na karku sam zorientuje się skąd się wziął temat. A co do kobietek to masz pecha - jestem facetem (a co cipka ci się gdzieś pokazała) i mam o kobietach inne zdanie. Jeśli widzisz w nich tylko narzędzie do kuchni to biedny ty i twoja kobieta, nie wiesz co tracisz biedaku. Co do alkoholu to prawda - lubię, ale zapytaj Starego, on jest wytrawnym ekspertem. PS. Z tym R w Gandalfie to przyznaję się, że zdupiłem niewybaczalnie – chylę czapkę. Usprawiedliwiam się tym, że Stary też jakoś z tym R to nie bałdzo. Pisz Szary, ja zawsze Ci odpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ford Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 17:08 Panowie, znów ogłoszenie z pracą u Chwalinskiego. NIE IDŹCIE TAM!!!!!! W ostatnim czasie zwolniło się / zostalo zwolnionych 6 osób!!!! Toż to TRAGEDIA!!! Absolutnie odradzam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.09, 11:52 ześ się popisał, ale to chyba nie mały, zbyt wysokolotna wypowież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient salonu BCH Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.prudnik.net.pl 23.11.09, 15:16 Witam Szanownych forumowiczów! Kupiłem w BCH mondeo, nowego. Niedługo po wygaśnięciu gwarancji padła w nim turbina. Auto stanęło na trasie, ja musiałem jechać dalej, więc odesłałem mondziaka na lawecie do Opola. Tego samego dnia zadzwonił telefon z serwisu.Fachowiec, stwierdził że nastąpiła awaria turbiny, naprawę wycenił na ok 5k, po namyśle ( proszę nie pisać, że trzeba było regenerować, ponieważ nie należę do ludzi szukających oszczędności na każdym kroku)zgodziłem się na naprawę. Kilkanaście dni później po naprawie turbiny okazało się, (LOL-NAGLE !!!) że wszystkie wtryski również szlak trafił... Nie muszę się rozpisywać , naprawa kosztowała ponad 10k., przy okazji panowie popsuli mi klakson i wstawili jakiś chyba z fiesty... Druga sprawa dotycząca profesjonalizmu tego zakładu, związana jest z usunięciem szkody powstałej w wyniku małej kraksy - z mojego AC, do dzisiaj szumią mi drzwi z tyłu... Przez postępowanie zakładu BCH straciłem zupełnie zainteresowanie marką ford. Pamiętam kiedyś, podczas kolejnego serwisu (zapłaciłem w tedy ok 1,5k.) natknąłem się na Bogusia, stał w ciemnym garniturze, w białej koszuli z rozpiętymi dwoma guzikami, zagadnąłem jegomościa o jakąś bzdurkę związaną z fordami, nie wyglądał na zajętego, wodził po sali wzrokiem szukając chyba inspiracji - LOL! pamiętam jego odpowiedź , że on to w zasadzie za bardzo się samochodami nie interesuje ...:):) Przeczytałem całe forum, nie współczuje nikomu, nikomu źle nie życzę nikogo nie ostrzegam przed tym zakładem ... Opisałem po prostu moje przygody z BCH, dziękuję za czas poświęcony na przeczytanie mojego posta pozdrawiam wszystkich serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient salonu BCH Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.prudnik.net.pl 24.11.09, 08:32 przypomniałem sobie jeszcze niesamowite rewelacje z napraw lakierniczych , coming soon :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryżu Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 25.11.09, 17:41 Ciekawa historia, ale podejrzewam, że jest to jedna z wielu, bo takie sytuacje są w bch na porządku dziennym. Elektrycy (szczególnie jeden znajomy bogusia) nie zawsze potrafią szybko i dobrze zdiagnozować usterkę, pewnie powodem jest nie ich brak doświadczenia tylko sknerstwo szefostwa i brak szkoleń podczas których mogliby być z techniką na bieżąco!!! Co do blacharni to też czasem pozostawia wiele do życzenia, szybko, dużo, marnie!!! Boguś miał dobrych i oddanych pracowników, ale niestety nie potrafił ich szanować i odpowiednio wynagradzać, więc nie ma się co dziwić, że ludzie odchodzą a pracuje tzw. wyjście awaryjne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 06.12.09, 16:39 Na temat jednego elektryka(znajomego Chwalinskiego) to w ogole szkoda słów. Żenada roku. A tak na marginesie to w tym serwisie nie dalbym w swoim aucie nawet płynu do spryskiwaczy dolać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarab12 Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: 77.223.232.* 16.12.09, 14:38 ludzie opamiętajcie się!!wiem,że już jest 1000 opini na temat pizdrykowni bch,ale nie mogłem się powstrzymać i również napisać swoją opinię!!nawiązując to pierwszego zdana miałem na myśli prace w bch. jest to totalna tragedia!!omijajcie ten salon z daleka!!praca za marne grosze(tylko na początku ok,żeby zamydlić oczy),premie spod stołu podatek bch 19+19(podatek stołowy),Big bogdan i jego mały syneczek(zawód syn},prowadzą politykę zastraszania i poniżania pracowników.Wiadomo za marne grosze każdy olewa pracę,więc pracownicy serwisu,mechanicy,lakiernia,handlowcy mają wszystko w du..dlatego kto miał jaja odbił się od tego dna(po pracy w bch może być tylko lepiej) jak tak dalej pójdzie to nikt tam nie będzie pracował,no może z wyjątkiem jednego kaszlącego pana z wąsem;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry znajomy Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 16.12.09, 19:31 Oj kolego widać, że znasz się na rzeczy, wspomnianego Pana z wąsem to choćby pod respiratorem wywozili z salonu to on by jeszcze auto sprzedał - a tak na marginesie, to dziwne, ze od takiej popielniczki ktoś auto kupuje, chyba z litości!!! Potwierdzam 19 % z wypłaty odprowadzane przez ryżego do prywatnego urzędu skarbowego Rodziny Ch. odkładają, by w końcu dzieciom wybudować domy, żeby nie musiały mieszkać w hotelu opon :) Wstyd to już niektórzy pracownicy mają lepszy dach nad głową niż ich mini szef! Obsada w bch wciąż się kurczy może za niedługo będzie tam pracować już tylko rodzinka i "zaufani" pracownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient bch Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: 77.223.232.* 18.12.09, 08:15 Nawiązując do wątku mieszkaniowego pana małego P,to faktycznie na te pieniądze które kradnie pracownikom,powinien postawić sobie mały domek(tatuś pewnie ma hektary na sprzedaż}a nie mieszka w REMIZIE OSP DĄBROWA;].Moim zdanie poza kulturą osobistą dyrektor handlowy(stanowisko rudego w bch)powinien jakoś wyglądać,nie twierdze że ma ubierać się u Prady czy Armaniego,ale jego ciasne garniturki za 300zł i małe krzywe buciki to jakiś dramat!!Paradoksem również jest ,że pracownicy mają lepsze fury od małego!!co prawda bujał się focusem st(na marginesie rozbił go na parkingu,popisując się przed chłopakami z budowy,współczuje temu frajerowi co go kupił jako "bezwypadkowy"},no i jaguara z usa po dzwonie z tirem(rudy wypożycza go na wesela,bo nie może go sprzedać),obecnie pomyka mondeo st220(2004r cena giełdowa 30tyś!!)dramat!!to jest właściciel?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry znajomy Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 18.12.09, 09:21 A ten mondeo to chyba jest od Mamusi :) pewnie musiała się biedna przesiąść na rower!!!Nie ma się co dziwić, że nie ma na dobre garnitury, bo przecież na pampersy trzeba zbierać, teraz będzie coraz to gorzej a Święta tuż, tuż ciekawego co mu Mikołaj przyniesie, pewnie reklamówkę z kiełbasami - jak co roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Achim Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.09, 17:20 Polacy jesteście żałośni i wstretni ! Czytając wypowiedzi odnosze wrażenie, że waszym narodzie nigdy nie będzie normalnie. Zawsze będą zwady , posadzenia i kłutnie a wszysto z powodu iż wywodzicie sie z Polskiego narodu. Wiem że trudno w to uwierzyć, przecież jesteście 98 % katolikami,chodzicie co niedzielę do kościoła , bijecie się w piersi i dajecie na tacę ale miłości w was nie ma za grosz. Sam mam forda kupionego i Chwalinskiego ale nic nie mogę złego poiwiedzieć o właścicielach oraz o samym salonie razem obsługą. A jak jest ubrany dyrektor to mnie już naj mniej interesuje. Mnie interesuje cena i jakość usług a w BCH jet odpowiednia. Nigdy nie miałem problemów ani z reklamacją ani z naprawą czy serwisem. A jeżeli komuś się lepiekj powodzi niż mnie to nie powód aby go opluwać błotem , tak jak to wy robicie. Wstydcie się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: 77.223.232.* 19.12.09, 11:25 mały śląski człowieczku o niemieckim imieniu opanuj swoje niemieckie emocje!!nikt nikomu nie zazdrości,stwierdzamy tylko fakty i prawdę o pracy w bch!!nie ma z tym nic wspólnego zazdrość czy wiara!!popracowałbyś to byś zmienił zdanie,wszystkie te opinie mają na celu przestrzegać nie świadomych ludzi w co się pakują a nie zazdrość!!zresztą co ty możesz wiedzieć,pewnie zapierd...w holandi za ojro,więc siedż cicho i nie wychylaj się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 20.12.09, 01:19 ale jaja "... w waszym narodzie nigdy nie będzie normalnie" "..ale miłości w was nie ma za grosz" dobrze, ze w twoim narodzie zawsze było normalnie, i było tez tyle miłości.. szczególnie w 1939 r ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty hanys [...] IP: 77.223.232.* 20.12.09, 16:13 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient salonu BCH Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.prudnik.net.pl 21.12.09, 08:59 Oj koleżko, formułujesz argumenty takiej jakości, że na twoim miejscu bym się nie wypowiadał... Byłem w sobotę w salonie we Wrocławiu. W BCH dowiedziałem się, że muszę po 160k km wymienić pasek rozrządu, we Wrocławiu dowiedziałem się że w moim mondeo tdci 2005' jest łańcuch... ciekawe co by się okazało gdybym zrealizował przegląd w Opolu... We Wrocławiu dało się odczuć miłą atmosferę, pracownicy (mimo soboty) dołożyli starań bym czuł się zadowolony z ich pracy... I byłem . Teraz będę jeździł tylko do Wrocławia o Opolu i BCH zapominam. PS: Kartofle ważcie słowa, bo zaczynacie robić wioskę ta tym forum... Kiełbasa na święta to już poniżej krytyki... Mali ludzie - Nauczcie się przepuszczać samochody wyjeżdżające z podporządkowanych, uśmiechajcie się do siebie, nawet głupkowato, i przestańcie pisać o osobistych sprawach CH. pamiętajcie buraczki, że mowa o pracy a nie życiu prywatnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COUGAR Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: 77.223.232.* 21.12.09, 13:08 Stary,co ty nie wiesz,że masz łańcuch w mondku!!nie no dramat,może ty masz fieste i o tym nie wiesz??jak byś był kobietą to ci wybaczam,a tak robisz z siebie idiotę,po co się przyznajesz do takich wpadek,następnym razem nie kompromituj się koleżko!!złóż cv do chwalińskiego na serwis,z taką wiedzą masz robotę od zaraz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klien Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: 82.160.13.* 22.12.09, 12:38 Stary , nie czuję się skompromitowany jakoś. A wiedza dotycząca mechaniki dzięki takim kolegom jak ty jest mi nie potrzebna do niczego ... PS dzieki za potwierdzenie niezależnego eksperta LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 20.12.09, 01:30 oj widzę, że sami znawcy tematu się wypowiadają, takie szczegóły.. i znowu biedni pracownicy za karę nie dostaną baleronu na święta bo się na forum coś ruszyło.. a trzeba bylo stamtąd wiać jak reszta ekipy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mondeo Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 20.12.09, 21:55 Pracownicy są najbardziej poszkodowani z tego wszystkiego, mały jedynie może dostać klapsa od Bogusia, dupka popiecze i po krzyku!!! Teraz może w końcu nadchodzą lepsze czasy dla BCH , bo Boguś zmądrzał i wywalił na zbity pysk największego kombinatora w całej firmie, który przez lata kręcił "własny serwis" na boku z mechanikami. Można pogratulować sprytu jego pracownika, którego uwielbiał i stawiał jako wzór, a on go pięknie potrafił wyru... miesięcznie na dodatkowe pensje. I widzisz Wielki B. nie tylko Ty potrafisz robić ludzi w konia znalazł się godny przeciwnik ale niestety przegrał ale co ugrał to jego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.prudnik.net.pl 21.12.09, 09:07 a Pan Mariusz K. pracuje jeszcze w BCH? ten od przyjmowania gości serwisu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 21.12.09, 09:31 Jak byłeś w sobotę w serwisie to powinieneś wiedzieć czy Mariusz K. pracuje! A tak poza tym powinieneś wiedzieć co masz w mondziaku pod maską :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Achim Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.09, 12:04 Witam ponownie. Tak jak myślałem zostałem opluty i sponiewierany, porównany do hitlerowców oraz hanysów. Imię moje, może nawet nie prawdziwe, zaraz kojarzy Polakom z Niemcami, choć tak naprawdę jest pochodzenia biblijnego (żydowskiego) .Może to niedouczenie a może lenistwo, aby najpierw sprawdzić znaczenie i pochodzenie zanim się kogoś obraża . W określeniu „wy Polacy” nie ma nawet odrobiny rasizmu ,określenie to daje tylko sygnał że piszący nie jest Polakiem, albo się do przynależności do narodu polskiego nie poczuwa. Faktem jest ze każdy normalnie rozumujący człowiek jest w stanie to zrozumieć, lecz czytając wpisy z forum odnoszę inne wrażenie. Niestety nie pracuję na polu szparagów tak jak większość polaków w Niemczech a szkoda bo bym pooddychał trochę świeżym europejskim powietrzem, nie przesyconym nienawiścią, szowinizmem zazdrością, a nawet faszyzmem. Dajcie już spokój Chwalinskiemu a jak się nie podoba praca u niego to droga wolna, jesteście wolni. Europa a nawet Świat czeka na dobrych polskich pracowników. Będziecie zarabiać tysiące euro co miesiąc ! Nie te grosze co w BCH :))) No co ? Dlaczego jeszcze tu siedzicie ? A może jesteście tylko zwykłymi nieudacznikami, którzy tylko potrafią tylko obrażać wszystkich kryjąc się za ekranami monitorów ? Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia Achim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient salonu BCH Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.prudnik.net.pl 25.12.09, 17:22 Achimku, nawet nie doczytałem do końca Twojego wywodu... w tym poście nie chodzi o opluwanie... Miałem napisać o blacharni w ASO BCH... i napiszę ... Miałem głęboką rysę na boku mojego autka, AC - bezgotówkowa naprawa w ASO w Opolu... Po naprawie do dzisiaj szumią mi dzwi ( te naprawiane) po drugie coś mnie tknęło i udałem się do pewnego komisu samochodowego, gdzie chciałem zweryfikować naprawę. Okazało się że powłoka lakiernicza jest równa oprócz jednego miejsca gdzie ze 104 urządzenie pokazało 350... BCH - ASO naprawa bezgotówkowa - i takie oszustwo... ta nie boję się tego słowa OSZUSTWO... po reklamacji poprawili oszustwo - tłumacząc że musiało się to stać przy transporcie !!! i co szanowni Panowie na to ? pozdrawiam happy holidays :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 klient bch Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: 77.223.232.* 26.12.09, 11:16 Faktycznie potwierdzam,nieprofesjonalność lakierni,z tego co wiem,a mam kilku znajomych,którzy tam pracowali,to na lakierni pracują "kowale"odwalają takie fuchy że głowa boli,a przecież biorą za to ciężkie pieniądze,1 element kosztuje 500zl+vat!!potwierdzam również słabą obsługę,w stylu lat 80-tych;]niestety serwis również pozostawia nie miłe wrażenie!!nie wiem czemu chwalińskiemu na tym nie zależy,skoro te dwie komórki przynoszą spore zyski,a wiadomo ze rzutuje to nie pozytywnie na całość firmy.omijam więc tą firmę z daleka,lepiej jechać na śląsk lub do wrocławia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty achim Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: 77.223.232.* 26.12.09, 13:22 Słuchaj prostaku o żydowskim jak wolisz imieniu,albo jesteś totalnym debilem,albo zboczeńcem,który celowo udaje debila,żeby go wszyscy zjechali na forum,a potem pewnie się podniecasz i masturbujesz przy kompie!!skończ swoje wypowiedzi,nie podważaj opinii byłych pracowników,może twoim zdaniem wszyscy się zmówili i piszą nieprawdę??a może ktoś ci płaci za obronę moralności bch?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Achim Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: 81.219.229.* 26.12.09, 23:14 Do Anty achima Ja cię ni obrażam, więc dlaczego ty to czynisz ? Mógłbym tak asamo tobie naubliżać , albo dodać jeszcze paręnaście epitetów, ale nie widzę w ubliżaniu kogokolwiek celu. Może ciebie to jakoś rajcuje, ale mnie nie bardzo. Tak więc nie będę się już rozwodził nad pochodzeniem mojego imienia bo widzę że i tak cię to nie obchodzi a dążenie do prawdy jest ci obce. Ja jestem klientem BCH i wyrażam swoją opinie o firmie a jeżeli ty jako pracownik zostałeś oszukany w jakikolwiek sposób to możesz oczywiście dochodzić swoich praw przed sądem pracy a jeżeli nie masz dowodów to trzymaj lepiej mordę w kuble Ubliżanie na forum na firme BCH jest wielce niestosowne a nawet karalne i tylko tchórza stać na takie postępowanie. Miej również świadomość że oczerniając kogokolwiek na forum nie jesteś anonimowy i w każdej chili, gdyby tylko Chwalinski chciał może cię pozwać a służby ściganie cie wywęszą i postawia zarzuty. BCH może zażądać odszkodowania za szkody moralne i ew. materialne z powodu straty paru naście klientów z powodu itp. twojej pisaniny. Ty jako robol będziesz musiał zapewne parę lat pracować na odszkodoanie dla BCH :))) To tak tylko prywatnie ci radzę zastanów się najpier 2 X nad tym co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puma... Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 11:10 Witam ... Niestety to co piszą o Chwalińskim to tylko prawda. Jeżeli ktoś chce mówić o pomówieniach, można z palca dostarczyć wielu dowodów na to, że to co się pisze na forum na temat BCH jest prawdą! Wiem co mówię, jako jeden z tych którzy z tej firmy odeszli! Żenada i wstyd dla Forda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.prudnik.net.pl 10.01.10, 17:18 Czekam na pozew z niecierpliwością LOL!, Jak już będę musiał stawić się na wokandzie, chętnie przytoczę powody moich wypowiedzi w kontr-oskarżeniu :] Omijać polecam ten salon! We Wrocławiu jest profesjonalnie w Katowickim salonie nie byłem, ponieważ ten wrocławski nie przegiął ani razu z niczym dotychczas , takie prawo konsumenta, jak ktoś nie dba o klienta to kończy kopany na takim właśnie forum... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św. mikołaj Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 10.01.10, 19:41 hehe! dobre! myśle, ze wiecej osob mogłoby sie wypowiedziec razem z Tobą. A odnośnie Achima to dziwi mnie tylko jego zapał i wytrwałość w obronie BCH, jak na klienta dziwne...i to straszenie...skądś to znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Achim Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.10, 20:46 Skąd u mnie zapał do obrony Chwalinskiego ? To nie zapał tylko wstręt do ludzi waszego pokroju którzy to za parawanem swojego monitora walą błotem w człowieka. Jak macie coś do niego to pójdcie do salonu w wywalcie mu kawę na ławę lub pierolnijcie pajacowi w ryj. Tak postępują faceci z jajami,lecz wy pewnie nawet nie wiecie o co mi chodzi, więc dalsze wywody sobie daruję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były klient BCH Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.prudnik.net.pl 11.01.10, 09:49 moja noga już więcej tam nie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COUGAR [...] IP: 77.223.232.* 11.01.10, 18:51 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delorian Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.10, 21:23 Forda to bym nawet za darmo , z zapasem paliwa i ubezpieczeniem na 100 lat nie wziął ... toż to miernie samochody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GT Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 21:35 Hehe.... co do sprawy w sądzie to się zgadza. Przegrał! bardzo dobrze. I to może nie są wielkie pieniądze dla tego pracownika ale chodzi o to że pracownik wygrał!!! a co do kwestii BCH (PCK) to się zgadza. Można bardzo wiele twardych dowodów w sądzie przedstawić a wtedy może zamknąć ten swój salonik....obowiązkowe soboty za free, premie sufit razy podłoga razy grubość panela, prywatny urząd skarbowy 19% od premii pod stołem, zima na salonie 14 stopni, zatrudnianie na czarno...itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.prudnik.net.pl 06.02.10, 20:28 Pan Mariusz już nie pracuje , ciekawe dlaczemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gowinsi Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.chello.pl 11.01.10, 21:15 Achimek robi krecią robotę właścicielowi! Odpisując podtrzymuje niepochlebny wątek o właścicielu. Nie licz na premię Achimku. Chyba twój pracodawca nie jest głupszy od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delorian [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.10, 21:21 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordek Re: "BCH Chwaliński FORD" - kicha, a jak inni w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 10:34 No... znów ogłoszenie, że Chwaliński poszukuje pracowników... pewnie znowu nikogo nie znajdzie.....hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuga odp IP: *.chello.pl 05.03.10, 11:40 Szuka pracowników czy wolontariuszy :)???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mondek ... Re: odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 10:29 No Stary Chwaliński, nosi się z zakupem działki na 1-Maja w Opolu. Znów pracownicy pewnie nie otrzymają premii.... szkoda szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: odp IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.10, 20:16 No i kupił za bańkę, ale pewnie nic nie wybuduje tylko sprzeda działkę z duzym zyskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obibok z forda Re: odp IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.10, 13:59 heheh Chwalinski kupił działkę więc... oplujmy go na amen bo gościu zarabia płaci podatki inwestuje aby cos robić. My obiboki jedne, nieudaczniki i zakapiory ! Weżmy się do roboty i oplujmy jego serwis rodzine i znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 16:05 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 00:27 a najlepsze jest to: jaki adres,link jest poniżej wpisów tematów na stronie forum !!!,ludzie jesteście obiektami prostej socjotechniki,już na pierwszy rzut oka widać, "ktoś" wrzucił temat zastępczy jako kij w mrowisko,potem już Wy wyciągając własne frustracje zawodowe,które są normalne i przewidywalne,napędzacie takiego "samograja",ale pytanie brzmi:kto ma z tego korzyści?!nikt nie ma możliwości znać takich faktów,jakie są przedstawione o firmie,poza pracownikami i to blisko związanymi z głównym nurtem informacji,więc nie srajcie sobie w talerz!!! zawsze ktoś na tym korzysta a ktoś traci, co jeszcze: te prymitywnie dobierane "ksywki" takie "firmowe"!!! to też jest dowodem na bliskie"zżycie" z firmą :)lub marką FORD,a na pewno nikt kto przyjeżdża do serwisu autoryzowanego jakiejkolwiek marki nie brudzi się taką krytyką,tylko ludzie bez możliwości finansowych będą się brudzić w tej formie "publicystyki", a to na pewno nie są klienci autoryzowanego salonu lub serwisu jakiejkolwiek marki.klient ma zawsze jeżeli zapłaci ,prawo do reklamacji i jest chroniony z wielu różnych artykułów i zawsze ostatecznie :ma rację! Można wiele by jeszcze napisać o tym "forum" ale nie warto,bo to nawet nie jest forum!!! na forum nikt nie liczył na anonimowość!!! mówił ale każdy widział kto i wtedy słuchano jego głosu,tu te "wypowiedzi" to jest jak pierd zza krzaka,tylko kogo zabije smród? Odpowiedz Link Zgłoś