Gość: podatnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 18:32 A będę bezczelny i zapytam w jakim wieku jest pan komendant? Bo chyba nie w trolejbusowym? Napracował sie 21 lat ho ho. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: policjant Szef policji w Opolu odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:48 Pan Sochacki to wybitny policjant i należą mu sie podziekowania, Pan Lach zaś gwarantuje podtrzymanie dobrej passy opolskiej policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Re: Szef policji w Opolu odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 22:16 Panu Sochackiemu dziękujemy, a Panu Lachowi gratulujemy, albowiem jest fachowcem i doskonale poradzi sobie na nowej działce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Szef policji w Opolu odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 22:36 by nie być gołosłownym, inspektor Lach świetnie sprawdził sie w Kędzierzynie, głubczycach i Strzelcach Opolskich, mega fachowiec, opole ma szczęscie, że dostało takiego oficera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos społeczeństwa Re: Szef policji w Opolu odchodzi IP: 80.48.177.* 11.03.09, 11:37 Zazdrościsz.Też byś chciał, ale nie możesz, co?Lub masz nieczyste sumienie.To tacy zawsze krytykują porządnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też podatnik Re: Szef policji w Opolu odchodzi IP: 80.48.177.* 11.03.09, 11:43 A co Cię obchodzi wiek.Ty spójrz na siebie i idź do kościoła się pomodlić.O rozum najlepiej, zazdrosniku i pieniaczu.Takich jak Ty to my znamy.Weź przepracuj uczciwie chociaż rok w swoim życiu.A nie grengoladź.Udanej modlitwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Szef policji w Opolu odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:22 Wiem, że wy takich jak ty to znacie, tylko chociaż powiedz ską wiesz, że ani jednego roku w swoim życiu nie przepracowałem uczciwie, chyba jesteś z tych z zawsze lepiej wiedzą. Teraz sie nie dziwię, że policja podniosła larum, jak Schetyna chciał podnieść ilość lat służby, po co tyrać 25 jak można 15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: looo Szef policji w Opolu odchodzi IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 13:54 a ciekawie z tym konkursem na komendanta do Strzelec Opolskich,bo przecież wiadomo,że pierwszy zastępca z Kędzierzyna kOŻLA MA TAM ZOSTAĆ Komendantem ,i tu wniosek na czym polegają te konkursy,może ktoś wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Re: Szef policji w Opolu odchodzi IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 16:37 Tak jak by nie było policjantów w Opolu! Tylko jakiś z wioski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Szef policji w Opolu odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 20:54 widać w opolu nie ma lepszych i pogódź sie z tym kolego, a Komendant nie jest z wioski tylko z kedzierzyna-Koźla i pracą zasłużył na awans a nie układami a przecież o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szef policji w Opolu odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 01:18 policjant i mega : Wy chyba liczycie na dobre stołki u nowego Komendanta że już mu w d.. wchodzicie, na żywca na bezczela ,brawo wiecej takich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Opola Pan Sochacki IP: 77.252.18.* 13.03.09, 13:24 A ja powiem z pozycji emeryta policyjnego coś,co może będzie obrazoburcze.Wiele lat pracowałem na tzw I linii,w prewencji.Kiedy przyszedł czas na emeryturę Pan Komendant Sochacki wobec mnie i wobec wielu mnie podobnych-starych wysłuzonych policjantów roboli zachował się jak Człowiek.Rzetelnie,prosto,uczciwie ocenił naszą służbę.Teraz czytam jak na niektórych forach obraża się Komendanta.Zapewne najaktywniej robią to ci,którzy codziennie oczekiwali na schodach by w ukłonach i w otoczce śluzu zyczyć Mu dobrego dnia. Być może Komendant był wobec kogoś surowy,niesprawiedliwy.Nie wiem.Chcę powiedzieć jedynie a będąc na emeryturze nie mam powodu do szklenia,że i ja i znani mi policjanci emeryci szanują Pana i zyczymy by na emeryturze zaznał Pan wreszcie spokoju.Duzo zdowia zyczymy Odpowiedz Link Zgłoś