Gość: Parkingowy IP: 62.148.87.* 26.11.03, 08:51 ZĘBACZYŃSKI & Spółka !!! Zwiększ Pan wysokość opłat za parkowanie to i na utrzymanie pustostanu starczy. A co? Przecież to nie pańskie, panie Prezydencie pieniądze. A ludzie to BYDŁO, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Brawo Re: Restauracja Hanka na sprzedaż IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 12:26 Brawo, w koncu madra decyzja, nie pchajcie juz lap w komercje tylko sprzedawajcie. Prywatny poradzi sobie lepiej. Moze przy okazji sprzedacie tez Czerwona Oberze, zeby zakonczyc ta kompromitacje urzedu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logg Re: Restauracja Hanka na sprzedaż IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 20:59 Krótka merytoryczna uwaga. Jeżeli dobrze rozumiem. Społem było winne miastu 700 tyś. zł. W zamian za umożenego tego długu miasto przejęło lokal o wartości 1,7 mln zł. Wniosek-miasto zarobiło 1 mln zł. Odliczając koszty utrzymania lokalu 100 tyś. Wychodzi na czysto 900 tyś zł. To chyba dobrze że prezydent przejął ten lokal. Prezesa społem trzeba by za to rozliczyć. Bo ewidentnie działa na niekorzyść Społem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGG Re: Restauracja Hanka na sprzedaż IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.72.* 26.11.03, 22:27 Gość portalu: logg napisał(a): > Krótka merytoryczna uwaga. Jeżeli dobrze rozumiem. Społem było winne miastu > 700 tyś. zł. W zamian za umożenego tego długu miasto przejęło lokal o wartości > 1,7 mln zł. Wniosek-miasto zarobiło 1 mln zł. Odliczając koszty utrzymania > lokalu 100 tyś. Wychodzi na czysto 900 tyś zł. To chyba dobrze że prezydent > przejął ten lokal. Prezesa społem trzeba by za to rozliczyć. Bo ewidentnie > działa na niekorzyść Społem. Spokojnie! Jeszcze nikt na razie zate 1,7 nie kupił, a takim m- cu i przy tylu już testauracjach w Opolu bedzie gupi jak kupi Odpowiedz Link Zgłoś