Dodaj do ulubionych

LYSEK , MAZUR , SURMACZ , NOWICKI - INWESTOR S.A.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 09:21
ciekawe kto nastepny ?
Nowicki ? a może Mazur ? on już raz pakował się do wiezienia do plastikowej
torby , nawet robił sobie zdjęcie do gazety - ciekawe czy tym razem bedzie
taki cwany !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Robal Re: LYSEK , MAZUR , SURMACZ , NOWICKI - INWESTOR IP: *.pl 03.12.03, 14:17
      przynajmniej wiadomo, gdzie się podziała część pieniędzy Nowickiego
      zagrabionych na budowie Dobrych Domów.
    • Gość: J23 Re: LYSEK , MAZUR , SURMACZ , NOWICKI - INWESTOR IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 23:41
      Wygląda na to że z czerwonymi "odkrytymi" robimy chwilę przerwy (może z
      tydzień), a na razie może beknie czerwony (zakamuflowany), tow. Diakonow z
      PiS. A potem dalej, na zmianę: Mazur Kłosowski, Kumiec Gudaniec,Nierenberg
      Frącz, i tego typu pary.
      • Gość: Lysu Re: LYSEK , MAZUR , SURMACZ , NOWICKI - INWESTOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 19:20
        A ja mam w pace internet i widze co wy tu piszecie.......
        I tak sie opłacało mam nadzieje ze jak wyjde to dopiero zobaczycie kto tu robi
        interesu BURAKI < MIECZAKI
      • Gość: MIKI Re: LYSEK , MAZUR , SURMACZ , NOWICKI - INWESTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 19:52
        Spoko, spoko- dogadają się z kim trzeba i włos im z głowy nie spadnie. Pamiętaj
        kruk krukowi oka nie wykole. Ach wsadzić ich tak w rakiete na Księżyc z biletem
        w jedną stronę- pomarzyć zawsze można...
        • Gość: cierpliwy Re: LYSEK , MAZUR , SURMACZ , NOWICKI - INWESTOR IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 06.12.03, 15:27
          A ja cały czas czekam aż Norbi jeszcze raz wyląduje na pierwszej stronie Trybuny
          z marynarą na ( tym razem prawdziwych ) kajdankach. Pamiętacie po aresztowaniu
          Pogana jakie to jaja sobie robił? A co synek ukręcil by te lody jakby go nie
          miał za plecami?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka