Gość: Telefonista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 09:21 ciekawe kto nastepny ? Nowicki ? a może Mazur ? on już raz pakował się do wiezienia do plastikowej torby , nawet robił sobie zdjęcie do gazety - ciekawe czy tym razem bedzie taki cwany !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robal Re: LYSEK , MAZUR , SURMACZ , NOWICKI - INWESTOR IP: *.pl 03.12.03, 14:17 przynajmniej wiadomo, gdzie się podziała część pieniędzy Nowickiego zagrabionych na budowie Dobrych Domów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: LYSEK , MAZUR , SURMACZ , NOWICKI - INWESTOR IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 23:41 Wygląda na to że z czerwonymi "odkrytymi" robimy chwilę przerwy (może z tydzień), a na razie może beknie czerwony (zakamuflowany), tow. Diakonow z PiS. A potem dalej, na zmianę: Mazur Kłosowski, Kumiec Gudaniec,Nierenberg Frącz, i tego typu pary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysu Re: LYSEK , MAZUR , SURMACZ , NOWICKI - INWESTOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 19:20 A ja mam w pace internet i widze co wy tu piszecie....... I tak sie opłacało mam nadzieje ze jak wyjde to dopiero zobaczycie kto tu robi interesu BURAKI < MIECZAKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: LYSEK , MAZUR , SURMACZ , NOWICKI - INWESTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 19:52 Spoko, spoko- dogadają się z kim trzeba i włos im z głowy nie spadnie. Pamiętaj kruk krukowi oka nie wykole. Ach wsadzić ich tak w rakiete na Księżyc z biletem w jedną stronę- pomarzyć zawsze można... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cierpliwy Re: LYSEK , MAZUR , SURMACZ , NOWICKI - INWESTOR IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 06.12.03, 15:27 A ja cały czas czekam aż Norbi jeszcze raz wyląduje na pierwszej stronie Trybuny z marynarą na ( tym razem prawdziwych ) kajdankach. Pamiętacie po aresztowaniu Pogana jakie to jaja sobie robił? A co synek ukręcil by te lody jakby go nie miał za plecami? Odpowiedz Link Zgłoś