teofel 16.12.09, 13:43 Świetne animacje. Widać, że obraz jest dopracowany pod każdym względem. ciekawe, czy film będzie pełen gagów tak jak go zapowiadają. Muszę się wybrać do kina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raaszka Re: Planeta 51 25.12.09, 23:34 Widziałam trailer tego filmu, mi się strasznie strasznie podoba. Na pewno pójdę go zobaczyć. Ale tak, jak odlot myślę, że dużo lepsze wrażenie będzie robił w kinie. W domu już mi się nie chce oglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon.kr Re: Planeta 51 27.12.09, 22:05 Lubię taką bajkową animację, mnóstwo kolorów, wymyśle postacie. Zapowiada się dobry film, pewnie się wybiorę do kina. Od kiedy grają w PL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaś Re: Planeta 51 IP: *.net.inotel.pl 09.01.10, 13:47 Widziałam ostatnio trailer tej bajki, zapowiada się bardzo fajnie, o ile pamiętam premiera będzie 29 stycznia. Dobry miesiąc w kinie, co tydzień premiera fajnego filmu - Parnassus, Sherlock Holmes, Nine i Planeta 51. Oby jak najwięcej takich miesięcy w nowym roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viksa Re: Planeta 51 IP: *.acn.waw.pl 10.01.10, 21:30 Filmy dzielą się na takie, które można obejrzeć w domu jak na przykład Scarface czy Ojciec Chrzestny, ale są też takie filmy które najlepiej smakują w kinie jak np. Władca Pierścienia, Shrek itd. Wydaje mi się, że Planeta 51 raczej pasuje do tej 2 grupy, bo w kinie możesz bardziej skupić się na tekstach tak, żeby nic nie umknęło twojej uwadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Re: Planeta 51 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.10, 18:30 Zwiastuny bardzo fajne! Mam nadzieję, że reszta filmu też nie będzie odbiegała od tego co już zaprezentowali. Najbardziej jestem ciekawa dubbingu! Odpowiedz Link Zgłoś
teofel Re: Planeta 51 10.01.10, 16:27 Dubbing musi być świetny! Szczególnie Stuhr, który jest rewelacyjnym aktorem. No i debiut Muńka w tej roli... będzie gorąco. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viksa Re: Planeta 51 IP: *.acn.waw.pl 10.01.10, 21:26 Ja jestem pewna, że dubbing będzie dobry w końcu zebrał się niezły zespół dubbingujący no i na dodatek ten sam koleś co tłumaczył teksty do Shreka tłumaczy tą bajkę, więc można się spodziewać tylko samych odlotowych tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiorrr Re: Planeta 51 IP: *.chello.pl 17.01.10, 21:05 Uwielbiam Muńka jako muzyka, zobaczymy czy dubbingować tak samo będzie dobrze. W sieci krąży materiał z dubbingowania planety, przyjemnie się ogląda. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: Planeta 51 10.01.10, 21:36 Ja wiążę z tą bajką nadzieje na naprawde niezły ubaw ;) Obejrzałam zwiastun i już samo to mnie rozbawiło- zapowiada się super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miikiri Re: Planeta 51 IP: *.171.104.98.static.crowley.pl 11.01.10, 10:13 Też mnie nieźle rozbawiły. Brat się potem ze mnie śmiał, że jak głupia się szczerzę do laptopa, a ja po prostu grzecznie zwiastun oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: Planeta 51 12.01.10, 11:24 Widziałam też na onecie filmik z prac nad dubbingiem- bardzo ciekawe wydało mi się połączenie Stuhra i Adamczyka, którzy o ile dobrze zrouzmiałam użyczają głosó dwóm głownym bohaterom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miikiri Re: Planeta 51 IP: *.171.104.98.static.crowley.pl 14.01.10, 14:49 Ja akurat tego nie widziałam, ale widziałam już w Tv zwiastuny tego filmu i śmieszne jest to, że nawet moi rodzice się zainteresowali :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Planeta 51 15.01.10, 16:01 Od strony wizualnej film ten jest swietny, jesli idzie o fabule, ona rowniez jest jak najbardziej dobra, pod jednym warunkiem,kiedy jestesmy mentalnie na poziomie 12 latka, wowczas nie powinno nas to znudzic. Mnie jednak zmeczylo to dosc szybko, na samym obrazie nie da sie daleko zajechac. Dla dzieci jak najbardziej, dla doroslych juz niekoniecznie, nawet jesli nadal czujemy sie dzieckiem, znam bowiem duzo bardziej wyrafinowane bajki, ta do takich nie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ravaszka Re: Planeta 51 IP: 217.17.38.* 16.01.10, 22:23 No nie wiem... Shrek np. bardzo się podobał nie tylko dzieciom, ale i dorosłym, może tym drugim jeszcze bardziej. Może ta bajka będzie na miarę Shreka? Na razie trudno mi to określić na podstawie zwiastunów w necie i w tv, chociaż wg mnie wygląda to zachęcająco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teofel Re: Planeta 51 IP: *.chello.pl 17.01.10, 21:02 Shrek jest już klasykiem. Nie wiem czy Planetę warto w ogóle do niego porównywać, aczkolwiek ja mam nadzieję, że tak. Czas pokaże, czy warto będzie wydać pieniążki na bilet do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ravaszka Re: Planeta 51 IP: 217.17.38.* 20.01.10, 23:35 No, zobaczymy. Też planuję wybrać się na ten film, bo zapowiada się ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Planeta 51 25.01.10, 12:28 Gość portalu: ravaszka napisał(a): > No nie wiem... Shrek np. bardzo się podobał nie tylko dzieciom, ale i dorosłym,może tym drugim jeszcze bardziej.. Mnie sie Shrek rowniez podobal, Planeta 51 juz duzo mniej, generalnie zla nie byla, ale jakos potencjal tego filmu nie dorownywal takiemu Shrekowi, byl duzo mniej blyskotliwy, o ile byl blyskotliwy w jakikolwiek sposob ;')) Poczatek jednakze jest calkiem fajny, kilka postaci rowniez wydaje sie byc zabawnymi (jak miniaturka obcego robiaca za pieska, to jest udany motyw). Odpowiedz Link Zgłoś
tymon.kr Re: Planeta 51 16.01.10, 22:38 Nie mogę się wypowiadać o całym filmie, bo nie jestem piratem i nie kradnę filmów z sieci, wolę chodzić do kina na premiery filmowe. Widziałem jednak trailer 'Planety 51', z polskim dubbingiem. Wydaje mi się, że co innego oglądać bajkę po angielsku z napisami, a co innego bajkę dubbingowaną. Teksty zawsze są zaadaptowane do kultury danego kraju i o ile nie śmieszyły Cię angielskie gagi, to zupełnie inaczej może być w wypadku polskiego dubbingu. Tak samo zresztą było ze Shrekiem, który nigdzie nie był tak popularny jak w Polsce, a była to zasługa w największej mierze właśnie tekstów Bartka Wierzbięty. Dlatego mam nadzieję, że się mylisz. Z chęcią wybiorę się na 'Planetę 51' do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Re: Planeta 51 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 14:38 W pełni popieram! Ja również idę do kina,bo jest to jeden z filmów, które najbardziej śmieszą i cieszą właśnie na dużym ekranie! Poza tym sprawa dubbingu jest oczywista- to on tworzy sukces filmu, i w każdej wersji językowej będzie stanowił odrębny twór. Moim zdaniem trzeba go zobaczyć w kinie w wersji polskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
tymon.kr Re: Planeta 51 17.01.10, 23:53 W ogóle to jestem bardzo ciekaw, jak w dubbingu spisze się Muniek Staszczyk. Bardzo go lubię jako piosenkarza i cieszy mnie fakt, że postanowił się sprawdzić w dubbingu. Tylko, z tego co wiem, niestety ma małą rólkę... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Planeta 51 25.01.10, 12:22 tymon.kr napisał: > Nie mogę się wypowiadać o całym filmie, bo nie jestem piratem i nie kradnę filmów z sieci, wolę chodzić do kina na premiery filmowe.. Ja niestety poszedlem do kina i zaluje, nie mieszkam w Polsce tylko w UK, jakby to moglo pomoc ludziom o nieco mniejszej wyobrazni ;')) > Dlatego mam nadzieję, że się mylisz. Tez mialem taka nadzieje jak sie wybieralem na seans. Pierwszy Shrek byl znakomity, drugi nieco slabszy, trzeci jak widziales to sam wiesz, ze najgorszy z nich wszystkich, Planet 51 jest mniej wiecej tak samo zabawne jak 3-ka Shreka, a wlasciwie moze nawet nieco mniej, bo gagi sa wlasnie bardziej dziecinne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barcoo Planeta 51 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.10, 10:28 Moim zdaniem największą zaletą, oczywiście poza doznaniami wizualnymi, jakie tworzy dobra animacja, jest rewelacyjny dobór aktorów polskiego dubbingu. To oni tworzą atmosferę i zabawność filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: Planeta 51 16.01.10, 11:23 No ten dubbing może być naprawdę niezły: Stukr, Adamczyk, Jabłczyńska i debiut Muńka ;) Ale najlepsze jest to, że skoro dialogi tlumaczyl ten sam gosc co do Shreka, to humor może być przedni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viksa Re: Planeta 51 IP: *.acn.waw.pl 17.01.10, 22:38 Sama śmietanka można by powiedzieć :) Ehh...już nie długo będzie w kinach, jeszcze tylko kilka dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barcoo Re: Planeta 51 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 16:02 O o Muńku nie słyszałem akurat, ale głos ma specyficzny, więc może się nadawać:) Za to Sthur i Jabłczyńska to starzy dubbingowi wyjadacze ! Odpowiedz Link Zgłoś
raaszka Re: Planeta 51 18.01.10, 20:05 No ja Sthura uwielbiam, i jak gra, i jak podkłada głos. Dla mnie to jeden z najbardziej utalentowanych dubbingowców. Muńka jakoś jeszcze nie widzę w tej roli, jak usłyszę , to będę się wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
teofel Re: Planeta 51 20.01.10, 23:29 Rzeczywiście Stuhr ma prawdziwą charyzmę i widać, że lubi to co robi. Aczkolwiek nawet świetny aktor nie wyciągnie dużo, jeśli dialogi będą kiepsko napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon.kr Re: Planeta 51 18.01.10, 23:55 Jabłczyńska jest dla mnie swego rodzeju fenomenem. Zawsze dziwi mnie, że tak bardzo nie lubię jej oglądać w serialach i programach rozrywkowych, a jednocześnie uwielbiam ją w dubbingu. Zdecydowanie powinna zająć się tylko i wyłącznie tym drugim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miikiri Re: Planeta 51 IP: *.acn.waw.pl 19.01.10, 22:41 No też jakoś wolę ją słuchać niż oglądać. A oglądać to chciałabym już Planetę 51 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ravaszka Re: Planeta 51 IP: 217.17.38.* 20.01.10, 23:57 Ładnie to tak kogoś wysyłać na emeryturę??;) Ale tak apropo dubbingu zdecydowanie bardziej jestem ciekawa debiutu Muńka niż tego jak Jabłczyńska będzie podkładała głos. Stuhr - to wiadomo, że spisze się tak jak zwykle w tej roli - czyli rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miikiri Re: Planeta 51 IP: *.171.104.98.static.crowley.pl 22.01.10, 11:50 No ja w sumie też, choć próbkę mamy w zwiastunie, bo go tam słychać przez chwilkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno32 Re: Planeta 51 IP: *.chello.pl 23.01.10, 13:32 Jestem pewien, że Muniek świetnie się spisze! Jestem tego bardziej niż pewien;). Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: Planeta 51 22.01.10, 14:34 ZOstał dokładnie tydzień do premiery :) Już widzę jakie to obudzi emocje, skoro wszyscy tak czekamy na tą bajkę, to niezła burza wrażeń będzie jak już wreszcie obejrzymy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio21 Re: Planeta 51 IP: *.chello.pl 23.01.10, 13:34 Dokładnie, dużo osób pokłada w tej kreskówce wiele nadziei ;). Mam nadzieję, że się nie rozczarujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: Planeta 51 23.01.10, 18:21 Ja jestem niemal pewna, że się nie rozczarujemy - skoro zwiastun rozkłąda na łopatki ze śmiechu, to całość musi być co najmniej dobra! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon.kr Re: Planeta 51 23.01.10, 23:19 Prawda jest taka, że już dawno nie było dobrego i zabawnego filmu animowanego. Mi się bardzo podobał np. "Odlot", ale on miał raczej poważną tematykę. Teraz chętnie pośmieje się na jakiejś bajce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viksa Re: Planeta 51 IP: *.acn.waw.pl 24.01.10, 21:10 No to prawda. Jakoś ten gatunek filmów miał ostatnio swego rodzaju przerwę, albo ja nie zauważyłam nic godnego uwagi. Ale spodziewam się, że Planeta 51 będzie pewnego rodzaju powiewem świeżego powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon.kr Re: Planeta 51 29.01.10, 22:47 I co? Był już ktoś w kinie? Ja się wybieram dopiero jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
raaszka Film pierwsza klasa! 30.01.10, 09:53 Byłam, byłam i się nie zawiodłam! Oprócz fajnej animacji na pochwałę i uznanie zasługują dubbingowcy- Stuhr mistrzostwo świata, Muniek- kolejne:) Ja się uśmiałam szczerze, więc jak najbardziej polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasola Re: Film pierwsza klasa! IP: 81.219.94.* 30.01.10, 17:51 Ja też już widziałam! Bardzo śmieszna bajka, świetne teksty. Gorąco polecam! A co do dubbingu, to mi najbardziej do gustu przypadł Adam Ferency, a poza dubbingiem to Fafik, Fafik, Fafik!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanibaal Re: Film pierwsza klasa! IP: *.chello.pl 12.02.10, 14:04 Film w mojej ocenie dostaje ocenę 8/10 :D Komedia pierwszego kwartału tego roku! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aoi Re: Film pierwsza klasa! IP: *.acn.waw.pl 14.02.10, 20:45 Też sie zgodzę chodziarz ja bym dała wyższą ocenę 8,5/10 :) Ale film naprawdę dobry, w sumie do byłam nim miło zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrtka Re: Film pierwsza klasa! IP: *.chello.pl 04.03.10, 12:21 W mojej ocenie film zasługuje gdzieś na 7-8/10, a to naprawdę dużo. Lekki film na rozluźnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ravaszka Re: Planeta 51 IP: 217.17.38.* 31.01.10, 11:29 Ja już byłam i naprawdę warto się na to wybrać. Taki fajny, optymistyczny film z przesłaniem. A przy tym bardzo śmieszna komedia pełna zabawnych dialogów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Prześmieszny! 31.01.10, 17:21 Po obejrzeniu zwiastuna wiązałam z Planetą spore nadzieje na dobrą zabawę, ale film przerósł moje oczekiwania co się bardzo rzadko zdarza, siedząć w kinie co chwila zanosiłam się śmiechem! :D Naprawdę bardzo wam wszystkim polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
chaysey Re: Prześmieszny! 31.01.10, 21:33 Też jestem miło zaskoczona, bo naprawdę w kilku momentach wybuchłam śmiechem! Mimo prostej fabuły film jest fajnie zrobiony, z cudną animacją i wspaniałym dubbingiem Muńka Staszczyka! Idealnie mi pasował do tej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon.kr Re: Prześmieszny! 04.02.10, 22:01 Też już widziałem. Bajka sprostała moim oczekiwaniom. Najbardziej w dubbingu podobał mi się chyba Muniek i Adam Ferency. A najbardziej rozbawił mnie motyw pieska-sondy, śrubek i kamieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: Prześmieszny! 05.02.10, 11:40 Ja bym się musiała zastanowić czy śmieszniejszy był piesek-sonda czy piesek-alien ;) W każdym razie wszystkie postacie i cała planeta zrobiono bardzo pomysłowo i oryginalnie przez co bajka ma niepowtarzalny klimat i jest naprawdę prześmieszna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ravaszka Re: Prześmieszny! IP: 217.17.38.* 06.02.10, 19:39 A mi się podobała ta scena z rozkładówką gazety z "ichnim" odpowiednikiem Marilyn Monroe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szrekowy Re: Prześmieszny! IP: 109.243.206.* 07.02.10, 12:48 Fajnie się ogląda taką inną historię niż standardowa, ze to obcy przylatują:) Animacja śmieszna i bardzo, bardzo przyjemnie się ją ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasola Re: Prześmieszny! IP: *.ip.netia.com.pl 09.02.10, 21:49 Byłam dziś jeszcze raz na 'Planecie 51' ze znajomymi i tak mi się przypomniał motyw korka-zatyczki ;) Myślałam, że drugi raz już mnie nie rozbawią te same teksty, poszłam tylko dla towarzystwa, a jednak... Z ekipą znajomych było jeszcze śmieszniej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chaysey Re: Prześmieszny! 11.02.10, 10:05 Przy takiej dobrej animacji, ja lubię oglądać 2 razy te same filmy (avatar zaliczony jest już 3-krotnie:D), dlatego że zaczynasz dostrzegać więcej szczegółów, a mnie skupiasz się na samej historii. Planetę też zobaczę w przyszłym tygodniu po raz kolejny i mam nadzieję, że też mnie będzie bawić dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: Prześmieszny! 12.02.10, 13:03 Ja mam tak z tymi bajkowymi komediami, że oglądam po kilka razy a i tak za każdym razem dostrzegam jakiś nowy śmieszny aspekt ;) Planetę obejrzę na pewno jeszcze nie raz, ale już pierwszy raz zrobił na mnie jak najbardziej pozytywne wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padres Re: Prześmieszny! IP: *.chello.pl 12.02.10, 14:02 No jasne! W grupie zawsze lepiej ogląda się takie filmy, wszyscy nawzajem nakręcają się! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagi13 Re: Prześmieszny! IP: *.acn.waw.pl 14.02.10, 20:47 a to prawda my poszliśmy w 5 i nie mogliśmy się przestać śmieć. Film był bardzo dobry, a atmosfera w kinie jeszcze lepsza. Na niektóre filmy na prawdę warto iść do kina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franc Re: Prześmieszny! IP: *.chello.pl 14.02.10, 23:31 Planeta to jeden z tych filmów, na który warto iść do kina. Szkoda czasu i śmiechu aby czekać na DVD. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padres Re: Prześmieszny! IP: *.chello.pl 04.03.10, 12:19 Racja, byłem już w kinie ale i tak zakupie DVD dla mojego dzieciaka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasola Re: Prześmieszny! IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.10, 20:42 Taaa dla dzieciaka... Ja też zawsze kupuję bajki dla dzieci, a potem sama w kółko oglądam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama_muminka Re: Prześmieszny! IP: *.net.inotel.pl 14.03.10, 19:50 Mam to samo, kupuję jakieś bajki dla dzieci, a potem to ja z mężem je oglądamy. Z Planetą pewnie będzie podobno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama_muminka Re: Prześmieszny! IP: *.net.inotel.pl 14.03.10, 19:51 *podobnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon.kr Re: Planeta 51 13.02.10, 20:48 Oglądałem dziś 'Multikino' na tvn24 i zdziwiło mnie, że Avatar CIĄGLE jest najczęściej wybieranym przez Polaków filmem w kinie! To już chyba 2 miesiąc! Szok! Ale 'Planeta 51' już 2 tydzień na drugim miejscu. Ciekawy rozrzut gatunków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aoi Re: Planeta 51 IP: *.acn.waw.pl 14.02.10, 20:27 Ja tam się nie dziwię, że Planeta 51 jest w czołówce, byłam na tym filmie w tym tygodniu i jest naprawdę super. Super śmieszny, dubbing idealnie dopasowany i ciekawy pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teofel Re: Planeta 51 IP: *.chello.pl 14.02.10, 23:32 Dla mnie Planeta przejdzie do klasyki kina animowanego! Świetne dialogi i humor! bomba :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazeem Re: Planeta 51 IP: 109.243.215.* 17.02.10, 21:19 Supe bajka dla wszystkich. Zarówno dla tych młodszych jak i starszych widzów. Polecam na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: Planeta 51 18.02.10, 18:37 Mam nadzieję, że wyjdzie kolejna część, to rozrywka w najlepszym wydaniu i to taka familijna ;) Oby nie kazali nam zbyt długo czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
tymon.kr Re: Planeta 51 18.02.10, 21:34 A co, myślisz, że Chuck wróci na Planetę 51, czy tym razem Lem poleci na Ziemię? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: Planeta 51 20.02.10, 11:42 Myślę, że Lem poleci na Ziemię, albo Chuck wróci oddać pieska, który sie zadekował w rakiecie ;) Ewentualnie Chuck może mieć przygody z pieskiem alienem na Ziemi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasola Re: Planeta 51 IP: 83.238.158.* 02.03.10, 22:10 Pies-alien może być świetną przyczyną do nakręcenia kolejnej części. Oby tak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpki23 Re: Planeta 51 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 22:42 Planeta bardzo mi się spodobała, ze względu na specyficzny humor! Do mnie trafia, więc polecam! No i te postaci..piesek alien- mistrzostwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechu Re: Planeta 51 IP: 109.243.159.* 02.03.10, 23:37 Super film, kóry rozbawi nie jedną rodzinę, kóra się wybierze do kina:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringoosz Re: Planeta 51 IP: *.chello.pl 04.03.10, 12:23 Zgadzam się! film rewelacyjny. :DDD Dawno nie było niczego dobrego w kinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padres Re: Planeta 51 IP: *.chello.pl 04.03.10, 12:18 Prędzej jakaś kontynuacja przygód na planecie... może już 52 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasola Re: Planeta 51 IP: *.net.inotel.pl 09.03.10, 21:45 Że niby Chuck wyrusza w kolejną kosmiczną podróż? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filmy za darmo Re: Planeta 51 oglądaj filmy online za darmo IP: *.internetia.net.pl 01.03.10, 15:02 Planeta 51 Dubbing PL można obejrzeć za darmo online na stronce: filmy online za darmo Dodam że jest dobra jakość:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrusek Re: Planeta 51 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 20:31 Jednym z największych atutów filmu jest właśnie doskonała animacja, więc na taką bajkę warto wybrać się do kina. Avatar też będzie na dvd i co z tego skoro to nie to samo:/ Niektóre filmy po prostu trzeba obejrzeć na dużym ekranie! Odpowiedz Link Zgłoś
tymon.kr Re: Planeta 51 11.03.10, 20:57 To fakt, niektóre filmy o wiele lepiej wypadają na dużym ekranie z efektami dźwiękowymi, itd., ale z drugiej strony teraz produkują taki sprzęt rtv, że w domu można sobie zrobić małe kino. Dlatego mimo wszystko myślę, że warto kupować dvd, żeby mieć na własność i na zawsze fajne filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Planeta 51 IP: 81.219.137.* 21.09.10, 00:50 Najlepszy serwis jaki znam to seriale online oprócz tego filmy pełnometrażowe znajdziecie jeszce tutaj darmowe filmy online Odpowiedz Link Zgłoś