Dodaj do ulubionych

Studencki Nobel zobowiązuje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 18:46

czemu nikt nie napisał, że ten wspaniały zdobywca pierwszego miejsca i
uczestnik etapu ogólnopolskiego poskąpił swojej nagrody na rzecz
potrzebujących ,tak jak to zrobili laureaci z UO,a chwali się tylko swoimi
osiągnięciami... niestety jego osiągnięcia moralno-etyczne są mizerne...żal
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Studencki Nobel zobowiązuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 19:22
      chyba każdy może robić ze SWOIMI pieniędzmi co chce.. a muj przekazał parę
      tysiaków potrzebującym? choć to nie moja sprawa i wcale się nie oburzę jeśli
      jednak jeszcze nie..
    • Gość: gośc Studencki Nobel zobowiązuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 18:59
      mnie zastanawia tylko fakt, jak mógł wygrać ktoś, kto nie udziale się na rzecz
      społeczności akademickiej, bo przecież udział czy członkostwo strukturach
      samorządu to NIC. poza tym z tego co słyszałam na gali rozdania nagród ktoś
      inny miał więcej punktów- czyżby ktoś z komisji pomógł mu wygrać? :D śmieszne
      i zarazem żałosne
      • Gość: Bella Re: Studencki Nobel zobowiązuje IP: *.punkt.pl 30.04.09, 19:09
        Czy nazwa tej nagrody odpowiada stawianym wymaganiom? Bo wyobrażam sobie
        skrajnego egoistę, nie udzielającego się ani społecznie, ani nawet towarzysko,
        który dokonuje wspaniałego odkrycia naukowego.
        Dla jasności. Bez żadnych skojarzeń z laureatem z PO, którego już chłoszczą na
        forum. Nie miał obowiązku przekazywać nagrody na czyjakolwiek rzecz, nawet gdyby
        go o to poproszono. Być może sam nie opływa tez w dostatki, choć i to nie ma tu
        znaczenia.
        • Gość: kto Re: Studencki Nobel zobowiązuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 20:20
          chyba raczej chodzi o gest
      • Gość: odp Re: Studencki Nobel zobowiązuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 20:19
        odp. nie zasady wyboru były inne, nie chodzilo o punkty
      • Gość: gośc Re: Studencki Nobel zobowiązuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 20:22
        aha: to cofam to: poza tym z tego co słyszałam na gali rozdania nagród ktoś
        > inny miał więcej punktów- czyżby ktoś z komisji pomógł mu wygrać? :D śmieszne
        > i zarazem żałosne - ale i tak osoba, która prowadziła powinna była przedstawic
        te zasady
    • Gość: Psychologia_3 Re: Studencki Nobel zobowiązuje IP: *.chello.pl 03.05.09, 23:41
      STUDENCKIEGO NOBLA POWINIEN WYGRAĆ ADAM BANACH!!! Krysztalowy
      człowiek, człowiek honoru, osiągnięcia moralno etyczne na 6!;)
      Siedzi na forum i pierdoly wypisuje, mam nadzieje że jak najmniej
      bedzie takich obłudnych osób jak Ty, poznałam Cie kiedyś i to co
      robisz to tylko potwierdza teój egoizm. P.S. Pozdrowienia dla
      innych, twoich kumpli, 37-letnich "studentów-cwaniaków".. Jakby ktoś
      nie wiedział..
    • Gość: inter-tchórz Studencki Nobel zobowiązuje IP: *.man.poznan.pl 08.05.09, 12:23
      To może niech ktoś doinformowany napisze dlaczego jedna osoba nie powinna dostać
      nagrody, a druga tak...

...proponuję porównać ich osiągnięcia tu i teraz zamiast rzucać błotem.

A jeśli ilość punktów nie była ważna to co? Co było ważne w tym konkursie? W
      regulaminie są jasno określone kryteria. Fakt, że komisja ma prawo do
      subiektywnych ocen, ale czy taka ocena nie uwzględniająca ilość punktów nie jest
      oszustwem?
      • Gość: Psychologia_3 Re: Studencki Nobel zobowiązuje IP: *.chello.pl 08.05.09, 23:22

Ja bym proponowała następnym razem zorganizować konkurs - "STUDENCKI
        OSZUST"- Adam, myślę że tu miałbyś szansę! W POLSCE!!! Punktów to z
        milion byś miał!;)
    • Gość: student Studencki Nobel zobowiązuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 17:36
      poprzedni prorektor poznał sie na Banachu i go pogonił, zreszta
      samorząd tez mu dał kosza.Ale nowy zrobił sobie z niego przydupasa.
      Takie czasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka