Dodaj do ulubionych

Jestem oburzony

IP: *.udn.pl 09.12.03, 09:37
Studenci zlecają napisanie swoich prac innym osobom! Nie oburza Was to???
Ostatnio znalazłem w siecie taką firmę. Jako pracownik naukowy czuję się
oburzony.
www.najlepsze.prace.webpark.pl
Krystian Leśniewski
Obserwuj wątek
    • Gość: Krystian L. Re: Jestem oburzony IP: *.udn.pl 09.12.03, 10:41
      Czy możemy patrzeć na to obojętnie/ Gdzie trzeba działać?
      • Gość: Kazmirz Re: Jestem oburzony IP: *.proxy.aol.com 09.12.03, 12:33
        To niesamowite...
        Czy nie widac tu upadek samych pracownikow naukowcow ktorzy tym sie zajmuja?
        Oni robia krzywde innym. Jakie to bemyslne i glupie, tylko patrzec jak
        na 'ruskim targu' otworza punkt konsultacyjny dla inzynierow, magistrow i
        doktorow.
        Teraz to napewno bedziemy mieli madry ludzi na wage. Zaden z nich nie bedzie
        potrafil samodzielnie rozwiazac swojego problemu.
        Sadze jednak ze najlepiej dzialac indwidualnie z kazdym delikwentem osobno.
        W trakcie obrony pracy mozna wyczuc kto ja pisal naprawde a kto kupil, zadajac
        odpowiedni zestaw pytan latwo mozna sie zorietowac.
      • Gość: Kura Re: Jestem oburzony IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 19:51
        Na razie wysłałam im potępiający e-mail. Myslę, że trzeba to zgłosić do ABW.
        Wyobrażacie sobie mosty czy budynki projektowane przez inzynierów, którzy
        kupili pracę?!
        • Gość: Ja Re: A Ja dopiero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 20:55
          Jesteście niekonsekwentni. Skoro żyjemy w czasach gdy wszystko staje się
          towarem handlowym, np. dziewczyny sprzedają "miłość na ulicy" czy w
          pracy /jeśli ją mają/ , w sejmie posłowie sprzedają ustawy, to dlaczego
          naukowcy nie mają sprzedawać swojej wiedzy w postaci pisania pracy na zlecenie
          potrzebującego. Każdy musi żyć więc i zarabiać wg. swoich umiejętności oraz
          możliwości. A że mają właśnie taką, to to robią. A może wolelibyście by
          dokonywali rozbojów ? chyba nie. Niech z tego drugiego utrzymują się się ci co
          nie mają możliwości w żaden inny sposób utrzymać siebie i rodziny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka