Gość: PilotOdTelewizora IP: *.xdsl.centertel.pl 05.06.09, 22:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamusia Re: no i koniec Rybackich IP: *.punkt.pl 07.06.09, 13:03 i eurodomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmnn Re: no i koniec Rybackich IP: *.punkt.pl 07.06.09, 22:04 tak w media dostalem rabat !! pracownika sie pytalem a on zadzwonil do chyba kierownika i przy kasie byla umowiona kwota --czyli zmieniona w systemie wiec trzeba pytac!!!!! o rabaty a i to nie raz juz mi sie udalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była klientka R... Re: masz racje, q! IP: 217.197.72.* 08.06.09, 10:31 Do Soni: chyba jesteś blisko spokrewniona z właścicielami sklepu lub sama tam pracujesz. To, jak zwracasz się do innych forumowiczów najlepiej pokazuje,kim jest klient u Rybackich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: no i koniec Rybackich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 11:09 sonia i rybacki otworzył na wiosce sklep? Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient do ''opiekuna'' forum IP: *.punkt.pl 08.06.09, 12:39 dlaczego wpis "pilotaodtelewizora'' (jak dobrze zapamietalem autora) został wykasowany ?????? przeciez on podal nazwe sklepu????? przeciez mozna podawac nazwy ????? nawet ten post jest: sklep agata zaprasza...... -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolka Re: Sklep Agata zaprasza do Karolinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 15:33 Byłam, obejrzałam, chciałam coś kupić nawet ale: tej kanapy, ktora mi się podobała nie bylo w katalogu, a stała na ekspozycji. Chciałam zrobić zdjęcie, ale obsluga Agaty mi zabroniła!!! Dlaczego? W czymże zrobienie tego zdjęcia mogło sklepowi zaszkodzić? Nie mam szczególnej pamięci do kolorow, a chciałam fotkę skonfrontowac z kolorem ścian w pokoju i zobaczyć, czy mebel będzie pasował. Niestety, nie mogłam tego zrobić, zakupów w Agacie nie zrobiłam i już tam nie wrócę. Jak dla mnie, dość dziwny zwyczaj z tym zabranianiem fotografowania. Robiłam zdjęcia w sklepie z tapetami, z glazurą i nikt mi nie zabraniał, a tu ochrona od razu naskoczyła na mnie. DLaczego? Może ktoś to potrafi logicznie wyjaśnić, bo obsługa Agaty tłumaczyła mi, że pani kierownik nie pozwala. Mało przekonujące :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: Sklep Agata zaprasza do Karolinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 23:48 Bo to jest tak, że jak masz zdjęcie to możesz spokojnie porównać towari cenę w innym sklepie ,a nóz się okaże że Agata to rozpustnica która za darmo nie daje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: Sklep Agata zaprasza do Karolinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 09:30 kupiliśmy w agacie ławę. czas oczekiwania ponad miesiąc. kiedy wreszcie zadzwonili że ława jest, na miejscu okazało się że mamy jechać do magazynu, kilka ulic dalej. oczywiście wczesniej nas o tym nie poinformowano. troszkę się czujemy zniesmaczeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Sklep Agata zaprasza do Karolinki IP: 77.223.235.* 28.08.09, 09:28 Odnosnie odbioru w Agacie to jaki jest problem podjechac 1500 m dalej, ale jak widać niektórym sie juz w głowach poprzewracało. Czy ty to pod pachą niosłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: Sklep Agata zaprasza do Karolinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 21:49 to se cos ku... zjedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Sklep Agata zaprasza do Karolinki IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.09, 09:15 firma transportowo-montażowa w agacie to porażka normalnie.. na miejscu agaty zmieniłabym firmę świadczącą tak nieprofesjonalne usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryspineek Re: Sklep Agata zaprasza do Karolinki IP: *.prudnik.net.pl 26.01.10, 09:44 byłam w agacie kupiłam meble a w domu okazało się że w paczkach jest inny kolor .agata reklamacji nie chce przyjąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonasz Re: Sklep Agata zaprasza do Karolinki IP: *.airmax.pl 12.05.10, 23:44 Sklep NIE MA PRAWA NIE PRZYJĄĆ reklamacji. O jej zasadności można później rozmawiać. Radzę się dopytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryspineek Re: Sklep Agata zaprasza do Karolinki IP: *.prudnik.net.pl 26.01.10, 09:50 za meble zapłaciłam gotówką tak naprawdę mam już dość i najchętniej odwiozłabym im te meble ale mieszkam 60km od salonu agata i część elementów już mam zmontowane pozostały tylko elementy w innym kolorze których agata nie chce wymienić. Odradzam zakupy w salonie Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: no i koniec Rybackich IP: *.swidnica.mm.pl 05.01.10, 14:46 To że chodzą za klientem o niczym nie świadczy. Dalsze procedury są fajne, beztroskie panienki przekładają termin dostawy mebli ( ja czekam już 4 miesiące). Odpowiedzialność zbiorowa i ignorancja totalna. Zdecydowanie ostrzegam przed zakupami w tym sklepie. I uwaga na system zapłaty: pobierają pieniądze a potem okazuje się,że mebel jest niedostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Sklep Agata zaprasza do Karolinki / KRYZYS !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 12:16 witam , szkoda że w tej ,,chinskiej''AGACIE przewaga chinczyków kupując osatnio mebele sprzedawca zapewnial mnie że to Polski produkt nawet folder z polskim adresem producenta dostałem . Byłem durny i uwieżyłem jak dostełem towar okazało sie że to typowa chinska kicha z polską przykrywką a AGATA zrobiła na szybko krajowy produkt by takiego szaraka jak ja w balona zrobic . Przestrzegam przed zakupami w tym ,, chinczyku '' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Sklep Agata zaprasza do Karolinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 12:01 ludzie nie starajcie się o pracę w agacie te zarobki to żenada nie zrobi salon planu to dostaniesz gó... w papierku dajcie spokój w realu na kasie więcej dostaniesz a tu 1200 zł.na rozmowach obiecują gruchy na wierzbie a po drugie składa się wiele czynników na to by dostać premie inwidualną raczej ten system jest tak skonstruowany żeby ujebać sprzedawce nie polecam odradzam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Sklep Agata zaprasza do Karolinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 11:57 Sklep Agata, to powinno już odstraszać. Zarówno personel jak i kupujących. Agata nogą.... Zamiata, ale apetyt ma na kasę do wyczerpania durnych, co na nią pracują. I pozamiatane. Nazwa Agata firmy wiarygodnej nie jest trudna do rozszyfrowania, a ta jest beznadziejna. Patrycja, Łukasz, Xawier, Jolanda, itd. cyrk imionami tłoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Sklep Agata zaprasza do Karolinki 19.06.10, 15:34 Są tam fajne i niedrogie elementy wystroju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: no i koniec Rybackich IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.10, 18:23 Nie masz racji, chodzą, by być "pod ręką", gdy chcesz zapytać o mebel. Mi to odpowiada. Jeśli Tobie nie, bo czujesz się jak wandal lub złodziej, to może masz coś na sumieniu?? Za to w Eurodomu była kupka sprzedawczyków bardziej skupiona na gadaniu niż na zajęciu się klientem.. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_opole Re: no i koniec Rybackich 21.06.10, 18:52 W Media dostałem 100 PLN rabatu na odkurzacz, bo był ostatni i rozpakowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Sklep Agata zaprasza do Karolinki IP: *.ip.netia.com.pl 28.06.10, 13:11 Witam mam pytanie kolekcję Yoshi z agata meble ma ktoś? jak się sprawuje wiem tylko, że są z malezji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Sklep Agata zaprasza do Karolinki IP: *.chello.pl 30.09.10, 00:51 To prawda,dodatki typu szkło ,ceramika itp(a nawet lampy)to mają bardzo tanie. POZDRAWIAM WSZYSTKICH i polecam zakupy w Agacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: meble kuchenne u rybackich IP: *.205.25.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.03.12, 22:36 W sądzie II instancji też wygrałam, meble przyszli zabrali kasę oddali, bo nie mieli wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: meble kuchenne u rybackich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 22:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: najgorszy sklep Rybaccy IP: *.internetia.net.pl 30.04.12, 15:34 zgadzam się w 100%; kupiłam wypoczynek ze skóry, gdy Panowie rozpakowali w domu sofę okazało się, że posiada rysę długości 10 cm jakby ktoś gwozdziem przejechał, jak złożyłam reklamację to Rybaccy umyli ręce i od tej pory co dwa tygodnie miałam wizytę Panów z Bydgoszczy wysłanych przez producenta mebli (firma Etap- odradzam stanowczo, niemili i aroganccy Panowie, którzy kazali mi spać na podłodze gdy sofa będzie w "naprawie"). Panowie którzy przyjechali stwierdzili, że uszkodzenie powstało nie z winy producenta, a jako wada mechaniczno- transportowa i zaproponował, że zamaluje (dosłownie) rysę- prawie dziurę kredką, na co ja oczywiście nie wyraziłam zgody. Po trzech tygodniach przyjechali ponownie i zabrali sofę (czas naprawy 6 tygodni), a naprawa była nie w ramach reklamacji, a jako "pomoc dla klienta". Jaka w ogóle pomoc skoro ja sobie tego nie zrobiłam, Rybaccy oczywiście w ogóle nie udzielali się w tej sprawie i stwierdzili, że to nie jest ich sprawa. Po 6 tygodniach przywiezli sofę z powrotem- wymienili fragment z rysą na zupełnie inny kolor, inny koloryt pomijając fakt, że "łata" ta była matowa, a reszta sofy z połyskiem. Chcąc zgłosić kolejną reklamację najpierw odmowę otrzymałam z Bydgoszczy, a następnie od Rybackich, którzy podtrzymali tą decyzję. Kontaktowałam się z Rzecznikiem Praw Konsumenta i nie zostawię tak tego. Jak będzie trzeba sprawę skieruję do sądu. A póki co siedzę na sofie w łaty za 5.000 zł. Odradzam ten sklep i tego producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
kalunia2 Re: najgorszy sklep Rybaccy 13.07.12, 21:29 Dzień dobry Pani Natalio, ponieważ wyraziła Pani bardzo negatywną opinię o naszym salonie, nie precyzując dokładnie z jakiego powodu jest Pani niezadowolona, z chęcią poznam Panią osobiście oraz wysłucham Pani uwag. Bardzo proszę o odpowiedź, pozdrawiam Karolina Marcickiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freya Re: najgorszy sklep Rybaccy IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.13, 13:21 witam je również wspominam zakup mebli u rybackich tragicznie, byłam okłamywana i oszukiwana przez rok, na szczęście sprawiedliwość zwyciężyła, obyło się bez udziału sądu, ale odradzam wszystkim zakupy czegokolwiek w tym sklepie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalunia Re: najgorszy sklep Rybaccy IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.13, 15:57 Dzień dobry, bardzo proszę o podanie imienia i nazwiska w celu weryfikacji Pani opinii oraz możliwienia nam przeproszenia Pani osobiście, nie mam informacji od personelu naszego salonu abyśmy jakiegokolwiek klienta " oszukiwali i zwodzili" przez rok. Tym bardziej z chęcią z Panią porozmawiam, proszę o kontakt, pozdrawiam Karolina Marcickiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
kalunia2 Re: najgorszy sklep Rybaccy- to prawda 13.07.12, 21:37 Dzień dobry Pani Luizjano, tak jak i Panią Natalię bardzo proszę o kontakt w celu ujawnienia danych osobowych klientki o której Pani pisze, z chęcią porozmawiam z osobą, która została tak strasznie potraktowana, pozdrawiam Karolina Marcickiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Sklep Agata zaprasza do Karolinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 22:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Sklep Agata zaprasza do Karolinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 23:35 Odpowiedz Link Zgłoś