zaniedbywany_maz 17.06.09, 22:01 Jest skandalem, ze wlasciciel nto toleruje wyczyny tego czlowieka na forum nto. Ten ktoś nie szanuje internautow i ich opinii = usuwa niektóre wpisy, także krytykujące jego osobę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skandal Re: Moderator jacenty na forum nto IP: *.punkt.pl 18.06.09, 19:56 działalność tego pana na forum nto to skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Moderator jacenty na forum nto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 18:20 Ten pan Jacenty to zwykły cham , dlatego całe forum NTO ,między innymi przez takich jak ten kundel omijam z daleka z prostego powodu.NTO tworząc swoje forum zafundowała internautom podróż w czasie do lat siedemdziesiątych bo taka tam panuje wolność słowa, charakter wpisów a nad tym wszystkim cenzorzy pod płaszczykiem administratorów. Odpowiedz Link Zgłoś
fernando_hidalgo Re: Moderator jacenty na forum nto 23.06.09, 20:32 Dzisiaj w dziale "o wszystkim" założyłem wątek o niejakim "jacentym" jak o wszystkim to dlaczego nie o moderatorze z nto i co się stało? cenzura z nto wycięła żenada, może GW to opisze na swoich łamach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Moderator jacenty na forum nto IP: 217.219.201.* 27.06.09, 09:00 wyniki sondy mówią same za siebie ciekawe co na to nto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awgan kmita Re: Moderator jacenty na forum nto IP: *.50.114.154.addr.tdcsong.se 12.09.09, 11:14 do dziś nie jest wyjaśniona kwestia skandalicznego artykułu o kelnerach dziennikarze się krytyki boją czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ja Re: Moderator jacenty na forum nto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 15:54 ja ja to som jaja i nie dałbym za nie nawet 2 centy Odpowiedz Link Zgłoś